SOS! Το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας.

Γράφει η Ειρήνη Μ. 

1_xamogelo paidiou  Το " Χαμόγελο του Παιδιού " είναι μία μη κυβερνητική οργάνωση που λειτουργεί εδώ και δεκαέξι χρόνια. Στόχος του είναι να βοηθήσει τα παιδιά και δεν μένει στα λόγια αλλά προχωρά στις πράξεις. Στα τόσα χρόνια λειτουργίας του έχει βοηθήσει χιλιάδες παιδιά, με ποικίλους τρόπους. Διαθέτει γραμμή υποστήριξης παιδιών και εφήβων το 10-56 που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο και 7 μέρες την εβδομάδα. Έχει το Amber Aler για τα εξαφανισμένα παιδιά, σπίτια για εγκαταλλελημένα και κακοποιημένα παιδιά, ασθενοφόρα για παιδιά και νεογνά και άλλα πολλά.

Συνεργάζεται με Διεθνής Οργανώσεις όπως: " International Center for Missing and Exploited Children ", " National Center for Missing and Exploited Children ", " Missing Children Europe ", " Child Helpline International ", "Amber Aler ", " European Federation for Street Children ".
   Αυτή τη στιγμή το " Χαμόγελο του Παιδιού " βρίσκεται σε μία πολύ δυσμενή κατάσταση καθώς δεν υπάρχουν οι απαραίτητοι πόροι για να συντηριθεί το ίδρυμα. Οι υπεύθυνοι σε δελτίο τύπου που δημοσίευσαν είπαν ότι το ίδρυμα έχει ΜΟΝΟ 1,5 μήνα ζωής. Πρέπει λοιπόν όλοι να οηθίσουμε, προσφέροντας ο καθένας κάτι μικρό από το υστέρημά του. Πρέπει όλοι να βοηθίσουμε ώστε να κρατηθεί ανοιχτό αυτό το ίδρυμα που έχει βοηθίσει τόσα παιδιά και συντηρεί αυτή τη στιγμή άλλα τόσα. Γιατί σκεφτείτε εαν κλείσει που θα πάνε όλα αυτά τα παιδιά, τι θα απογίνουν;;;;
   Στα παρακάτω τηλέφωνα με μία απλή κλήση μπορείς να βοοηθίσεις και εσύ ώστε να μείνει ανοιχτό το " Χαμόγελο του Παιδιού " και να συνεχίσει να μοιράζει απλόχερα χαμόγελα σε όλα αυτά τα παιδάκια που το χρειάζοντε τόσο μα τόσο πολύ.

Καλέστε στο 14545

από όλα τα δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας, με χρέωση 2,27 ευρώ ανά κλήση

και από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας (COSMOTE, VODAFONE, WIND), με χρέωση 2,46 ευρώ ανά κλήση

Στείλετε SMS στο 54020

τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ ή XAMOGELO

από κινητό τηλέφωνο (COSMOTE, VODAFONE, WIND) χρέωση 2,46 ευρώ ανά SMS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου