Μαθήματα κοινωνικοποίησης σε κουτάβια από τη Hug4Dogs

Γράφει η Ειρήνη Μ.

images 
  Η Ομάδα Θετικής Εκπαίδευσης Σκύλων Hug4Dogs, ανακοινώνει την έναρξη Νέων Ομαδικών Τμημάτων Κοινωνικοποίησης για κουτάβια από 3 έως 6 μηνών.
Η κοινωνικοποίηση είναι απαραίτητη για να εξασφαλίσουμε ότι το κουταβάκι μας θα γίνει ένα καλά ισορροπημένο ζώο συντροφιάς. Βοηθάει το σκυλί μας να αντιμετωπίσει νέες καταστάσεις που μπορεί να συναντήσει στο μέλλον καθώς και όλο το φάσμα των ανθρώπων και εμπειριών στο περιβάλλον του. Συμβάλλει στην αποτροπή μελλοντικών προβλημάτων όπως νευρικότητα ή επιθετικότητα.


Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Σάββατο και ώρες 10.45΄- 12.00΄ π.μ., στο Εκπαιδευτήριο και Χώρο Δραστηριοτήτων του Hug4Dogs (Τ.Οικονομίδη 49 & Αργοναυτών, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη), υπό την παρακολούθηση έμπειρων εκπαιδευτών για τη διασφάλιση ασφαλών και συναρπαστικών «παιχνιδιών» σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη.
Τα κουτάβια που θα συμμετέχουν, μέχρι πέντε σε κάθε τμήμα, θα πρέπει να είναι υγιή, πλήρως εμβολιασμένα και χωρίς σημάδια επιθετικότητας.
Ο χώρος είναι εσωτερικός - κλιματιζόμενος, καθαρός, απόλυτα ασφαλής και ελεγχόμενος με εύκολη πρόσβαση ακόμη και για τους φίλους μας που έρχονται εκτός Θεσσαλονίκης.
Για συμμετοχές, πληροφορίες επικοινωνείτε Δευτέρα έως Πέμπτη στο τηλέφωνο 2310 320907 ή στο email info@hug4dogs.com.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάρα πολύ ωραίο!
Μπράβο σας!

Δημοσίευση σχολίου