Φόρεσε το παστέλ σου και υποδέξου την άνοιξη!

Η άνοιξη μπαίνει όμως ο Μάρτης έχει άλλα σχέδια με κρύο και βροχή!

Για τον λόγο αυτό εμείς θα φορέσουμε το παστέλ πουλοβεράκι μας, που τόσο πολύ αγαπάμε, συνδυάζοντάς το με τις τάσεις της άνοιξης!


Προτείνω τρεις συνδυασμούς που θα σε κάνουν το fashion icon της παρέας σου! Επιλέγω ως βασικό κομμάτι το πλεκτό σε παστέλ αποχρώσεις όπως το ροδακινί, το baby pink ή blue, το φυστικί ή βεραμάν, το απαλό κιτρινάκι και το μωβ. Διάλεξε την απόχρωση που σου ταιριάζει και συνδύασε το με τους παρακάτω τρόπους:
1) Με baggy ή στενό τζιν και γόβες σε nude απόχρωση, ρίξε και το παλτό σου στους ώμους για να κάνεις το look πιο επίσημο για ένα δείπνο με τον καλό σου!
 2) Με midi ή και mini φούστα, είτε φαρδιά είτε στενή συνδύασε την με το όμορφο πουλοβεράκι σου και ψηλές μπότες πάνω από το γόνατο το απόλυτο trend του χειμώνα!Μη φοβηθείς το μήκος της φούστας το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο και super trendy!

3) Αν θέλεις να φέρεις την άνοιξη ένα βήμα πιο κοντά σου τότε επέλεξε το φλοράλ παντελόνι. Δώσε αρμονία και ζωντάνια στην εμφάνισή σου συνδυάζοντας το χρώμα του πουλόβερ σου με τις φλοράλ αποχρώσεις του πεντελονιού σου! Ολοκλήρωσε το look με ένα oversized παλτό σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως το γκρι ή το καμηλό.

 Δεν ξεχνάμε ποτέ τα αξεσουάρ μας για να ολοκληρώσουμε το κάθε σύνολο σύμφωνα με την διάθεσή μας! Μια τσάντα φάκελος θα δώσει bonus στην εμφάνισή σου!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου