4 τέλεια στυλ για κοντά μαλλιά!



Αν έχεις κοντό μαλλάκι μπορείς να έχεις εύκολα και γρήγορα το πιο εντυπωσιακό χτένισμα της σεζόν! Με αφέλειες, στο ένα πλάι, με βαθιά χωρίστρα, όποιο στιλ και αν διαλέξεις θα είσαι κούκλα!












Μακριά και στο πλάι: η φράντζα σου δίνει έλα τελείως διαφορετικό στιλ στο κοντό μαλλάκι σου και αλλάζει τελείως το λουκ σου. Φρόντισε να φέρεις την μακριά σου φράντζα στο ένα πλάι- όποιο σου αρέσει καλύτερα- και όλα τα βλέμματα θα είναι επάνω σου!





Τέλεια γιατί αυτή τη σεζόν το κοντό σχεδόν ανδρικό μαλλί είναι η νέα τάση της Άνοιξης. Κομψότητα και θηλυκότητα συνδυάζονται σ΄ένα ανδροπρεπές αλλά και πολύ αισθησιακό κούρεμα για να εκφράσουν μια δυναμική προσωπικότητα. Είδαμε πολλές σταρ να το υιοθετούν, που μας μάγεψαν κυριολεκτικά με τη σεξουαλικότητά τους. Μπορεί να μην ταιριάζει σε όλους τους τύπους αλλά παραμένει μια σαγηνευτική πρόκληση.
Tιπ: η αντίθεση της σκούρας ρίζας με το έντονο ξανθό κάνει τη διαφορά!



Βαθιά χωρίστρα στο πλάι: η βαθιά χωρίστρα είναι ένα τρεντ που μπορείς άνετα να λανσάρεις στα μαλλιά σου που σε βάζει στην καρδιά της μόδας. Για να πετύχεις το λουκ στο σπίτι δεν έχεις παρά να κάνεις την χωρίστρα σου - η οποία είναι έντονη και κάνει "μπαμ" - και να φροντίσεις το μαλλάκι σου να είναι λείο και λαμπερό!


"Βρεγμένα" στις ρίζες! Το wet λουκ ναι είναι μόδα και ειδικά αν έχεις κοντό μαλλί μπορείς να λανσάρεις τέλεια το λουκ απλώνοντας λίγο αφρό και χτενίζοντας τα μαλλιά σου προς τα επάνω. Έτσι και όγκο έχει το χτένισμα σου και αλλάζεις τελείως λουκ εύκολα και πολύ απλά.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου