Δέκα πράγματα που δε γνωρίζαμε για τη Sarah Jessica Parker




Η αγαπημένη μας Sarah Jessica Parker, είναι μιαηθοποιός -πλέον και σχεδιάστρια παπουτσιών- που έχει προβληθεί από τα μέσα όσο πολύ λίγες. Δημοσιεύματα που αναφέρονται κυρίως στο στυλ της και τις ενδυματολογικές της επιλογές, αλλά και την προσωπική της ζωή, έχουμε διαβάσει κατά καιρούς σε πάσης φύσεως περιοδικά και έντυπα γενικότερα. Ιδιαίτερα μετά τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην κλασική πλέον σειρά Sex and the City, νιώθουμε σαν να την ξέρουμε, σαν να είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας που έχει τα ίδια προβλήματα και ανησυχίες με όλες εμάς.
Υπάρχουν όμως και κάποια πράγματα που ίσως δε γνωρίζαμε μέχρι πρότινος για την αγαπημένη μας Sarahκαι τα μάθαμε πολύ πρόσφατα. Ποια είναι αυτά; Διαβάστε παρακάτω:
1. Το αγαπημένο της ποτό είναι η Coca Cola
2. Η αγαπημένη της εποχή στη Νέα Υόρκη είναι τοφθινόπωρο
3. Η αγαπημένη της ταινία είναι το The way we were(κάτι είχαμε καταλάβει από το αντίστοιχο επεισόδιο στο Sex and the City!)
4. Αγαπημένο της γλυκό είναι τα brownies, όχι οποιαδήποτε, αλλά αυτά που είναι φτιαγμένα από τα χέρια της αδερφής της
5. Αν ποτέ αποφάσιζε να κάνει τατουάζ, το σημείο του σώματός το οποίο θα επέλεγε να “συμμαδέψει” είναι η πατούσα της (!)
6. Θεωρεί πως το πιο δύσκολο πράγμα στη μητρότητα, είναι το να καταφέρνει πάντα να μοιράζει τον ελεύθερό της χρόνο σε ίσα κομμάτια στα παιδιά της.
7. Φυσικά και προτιμάει τα ψηλοτάκουνα παπούτσια, και όχι τα ίσια (αυτό μάλλον το γνωρίζαμε ήδη, αλλά όταν μιλάμε για την Sarah Jessica Parker είναι αδύνατο να μην αναφερθούμε στα παπούτσια!)
8. Η αγαπημένη της δραστηριότητα είναι το περπάτημα στη Νέα Υόρκη ενώ το αγαπημένο της σπορ είναι το κολύμπι.
9. Το social media που προτιμά είναι το Instagram, στο οποίο μάλιστα πρόσφατα απέκτησε και προσωπικό λογαριασμό.
10. Και τέλος, η αγαπημένη της χώρα είναι η Ελλάδα! Εδώ πραγματοποίησε και το πιο πρόσφατο ταξίδι της.

Διαβάστε επίσης: Μήπως στοιχειώνει τη ζωή σου ο δικός σου Mr. Big;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου