11 Μαρτίου: Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 μέρες).


Τώρα έχουμε πρόβλημα στο να οργανώσουμε τις σκέψεις μας και η έλλειψη διανοητικής πειθαρχίας αποτελεί εμπόδιο για αποτελεσματική μάθηση. Η μελέτη και η συγκέντρωση είναι πολύ δύσκολη για μας και η μάθηση γίνεται δύσκολη. Μπορεί να περιοριζόμαστε σε ιδέες που είναι άσχετες ή μη πρακτικές. Μερικές από τις ιδέες μας δεν είναι ρεαλιστικές ή ενδεχομένως και ανεύθυνες. Μας είναι δύσκολο να συγκεντρωθούμε και γινόμαστε αναλυτικοί. Η συνομιλία μας δεν έχει πειθαρχία και αυτό που λέμε, το λέμε τυχαία ή χωρίς προνοητικότητα, πράγμα το οποίο μας δημιουργεί πρόβλημα. 
Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου,μπορεί να αισθάνεστε απομονωμένοι, και δεν επιδιώκετε την επικοινωνία ή τα τηλεφωνήματα. Μπορεί να αποτραβηχτείτε από τους άλλους ή να πείτε αντίο σε μια σημαντική σχέση. Είναι πιθανό να σας καταλαμβάνουν αρνητικές σκέψεις και δεν μπορείτε να δείτε τα καλά πράγματα στη ζωή σας. Η διέλευση είναι καλή για έντονη κριτική σκέψη και έντονη συγκέντρωση στις λεπτομέρειες και την επίλυση των προβλημάτων. Μπορεί να είστε επιρρεπείς στην κατάθλιψη ή την απαισιοδοξία.
Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.
11 Μαρτίου: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Κρόνο βοηθά στο να πάρουμε ρεαλιστικές αποφάσεις, καθώς είμαστε πιο αξιόπιστοι και υπεύθυνοι. Δίνουμε πνοή σε νέες σκέψεις και ευνοούνται οι επικοινωνίες όλων των ειδών. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Άρη, είμαστε γρήγοροι στις αντιδράσεις μας χωρίς να εξετάσουμε τις συνέπειες των ενεργειών μας.

Πηγή: e-zwdia.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου