Κίνηση-έκπληξη από τον Κλούνεϊ: Στον Λευκό Οίκο με την δικηγόρο του Ασάνζ! (pics)

Φήμες θέλουν τον ηθοποιό ερωτευμένο με την πανέμορφη Βρετανίδα, Αμάλ Αλαμουντίν


Την δικηγόρο του ιδρυτή του ιστοτόπου WikiLeaks, Τζούλιαν Ασάνζ, επέλεξε ο Τζορτζ Κλούνεϊ για να τον συνοδεύσει σε εκδήλωση  στον Λευκό Οίκο στην οποία τον είχε προσκαλέσει ο Μπαράκ Ομπάμα! 

Όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ πήγε στο Προεδρικό Μέγαρο των ΗΠΑ για να παρακολουθήσει την ιδιωτική προβολή της ταινίας «Μνημείων Άντρες» μαζί με την πανέμορφη Βρετανίδα, Αμάλ Αλαμουντίν, αλλά και τους γονείς του, Νικ και Νίνα Κλούνι.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχε μεγάλη οικειότητα μεταξύ της εντυπωσιακής δικηγόρου, που ειδικεύεται σε υποθέσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και στον Κλούνεϊ, ενώ μόλις τελείωσε η προβολή έφυγαν μαζί και απόλαυσαν το βράδυ τους σε μπαρ γνωστού ξενοδοχείου στην Ουάσιγκτον μαζί με τον Ματ Ντέιμον και την σύζυγό του!

Τον τελευταίο καιρό φήμες θέλουν τον ηθοποιό ερωτευμένο με την δικηγόρο η οποία μάλιστα δεν ήταν στην επίσημη λίστα καλεσμένων στον Λευκό Οίκο. 

Πάντως, ερωτηθείς σχετικά με την παρουσία της Αλαμπουντίν, ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου αρνήθηκε να απαντήσει.
Υπενθυμίζεται ότι Ασάνζ κατέφυγε τον Ιούνιο του 2012 στην πρεσβεία του Ισημερινού 
στο Λονδίνο για να αποφύγει την έκδοσή του στη Σουηδία, η οποία θέλει να τον ανακρίνει σχετικά με κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση και βιασμό, τις οποίες ο ίδιος αρνείται.





Ο Ισημερινός έχει χορηγήσει πολιτικό άσυλο στον Ασάνζ και του έχει επιτρέψει να καταφύγει στην πρεσβεία του, όμως η Βρετανία έχει καταστήσει σαφές πως θα τον συλλάβει αν προσπαθήσει να εγκαταλείψει την πρεσβεία, η οποία φρουρείται από την αστυνομία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου