Τα key-pieces που πρέπει να πάρεις μαζί σου για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας



Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας έφτασε και παρόλο που είσαι ενθουσιασμένη με την εκδρομή που έχεις οργανώσει εσύ αντιμετωπίζεις το γνωστό πρόβλημα. Θέλεις να χωρέσεις ολόκληρη την ντουλάπα σου μέσα στη βαλίτσα σου, αφού όλα σου φαίνονται απαραίτητα. Για αυτό και εμείς σήμερα αποφασίσαμε να σου δώσουμε μερικές συμβουλές και προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να είσαι συγκρατημένη στον τρόπο που θα πακετάρεις, χωρίς όμως να χάσεις ούτε λίγο από το στιλ σου!


MΕΡΙΚΑ ΒΑΣΙΚΑ TIPS
-Aρχικά θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου πως αν αποφασίσεις να πάρεις μια τεράστια βαλίτσα, το μόνο σίγουρο είναι πως θα τη γεμίσεις. Οπότε διάλεξε μια μικρή weekend bag και βάλε αυτά που πραγματικά θα χρειαστείς.

-Παράμεινε minimal. Φρόντισε δηλαδή τα κομμάτια που θα πάρεις μαζί σου να ταιριάζουν χρωματικά μεταξύ τους και να συνδυάζονται. Σκέψου λευκά, μαύρα και neutral κομμάτια και πρόσθεσε πινελιές χρώματος με τα αξεσουάρ σου.

-Πάρε μαζί σου περισσότερα επάνω, παρά κάτω μέρη. Τα tops δεν ζυγίζουν τόσο και επιπλέον, τα παντελόνια και οι φούστες μπορούν να φορεθούν παραπάνω από μια φορά σε αντίθεση με τις μπλούζες.

-Τέλος, τοποθέτησε το κάθε outfit επάνω στο κρεβάτι σου, ώστε να μπορέσεις να τα δεις συνολικά. Στη συνέχεια, τύλιξε ξεχωριστά το κάθε look (χωρίς τα παπούτσια φυσικά). Tα ρούχα είναι λιγότερο πιθανό να τσαλακωθούν με αυτόν τον τρόπο και κάθε σύνολο θα είναι έτοιμο να το φορέσεις. Φρόντισε να φορέσεις τα πιο βαριά σου παπούτσια στο ταξίδι, ώστε να μη χρειαστεί να τα μεταφέρεις.


 ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
Έχοντας τα παραπάνω tips στο μυαλό σου, μπορείς να ξεκινήσεις να ετοιμάζεις τη βαλίτσα σου. Εμείς για να σου το κάνουμε ακόμα πιο εύκολο σου συγκεντρώσαμε τα 12 κομμάτια που μπορείς να πάρεις μαζί σου για την πιο stylish εξόρμηση!



 
To τέλειο τζιν παντελόνι για ταξίδια είναι κάτι που ίσως ήδη έχεις στη ντουλάπα σου: διάλεξε το αγαπημένο σου, αυτό που σε κολακεύει καλύτερα και πιθανότατα θα είναι το ρούχο που θα φορέσεις περισσότερο.
 
 Στη συνέχεια, αυτό που θα χρειαστείς είναι ένα μαλακό πουλόβερ σε χαλαρ;h και άνετη γραμμή. Προτίμησε το σε ουδέτερη απόχρωση, όπως σε μπεζ που πάντοτε δείχνει super chic!
 
 Ένα parka jacket θα σου φανεί πάρα πολύ χρήσιμο. Είναι άνετο, ζεστό και δείχνει cool οχι μόνο με τα jeans και τις φόρμες, αλλά και με ένα πρωινό φόρεμα και ankle boots.
 
 Από τα looks ταξιδιού σου δεν θα μπορούσε να λείπει και ένα ζευγάρι sneakers!

 
 Ένα ζευγάρι booties με χαμηλό τακούνι είναι η τέλεια λύση σε συνδυασμό με ένα χαλαρό φόρεμα στη βόλτα σου για ποτό.
 
 Για τη βραδινή σου βόλτα για φαγητό ή ποτό διάλεξε ένα κομψό printed φόρεμα και συνδύασε το με ankle boots με χαμηλό τακούνι.
 
 Ένα φούτερ με κουκούλα είναι η ιδανική επιλογή σε μπλούζα, με το jean και τη φόρμα σου!
 
 Ένα backpack σε fun απόχρωση είναι η καλύτερη επιλογή σε τσάντα για την εκδρομή σου αφού θα χωράει όλα τα απαραίτητα πράγματα σου χωρίς να σε βαραίνει.
 
 Ένα φουλάρι σε έντονη απόχρωση θα δώσει στα outfits σου την πινελιά χρώματος που χρειάζονται!
 
 Ένα καρό πουκάμισο. Θα το φορέσεις με jeans αλλά και φόρμα για στις πρωινές σου βόλτες
 
 Ένα άνετο look ταξιδιού θα μπορούσε να είναι ένα παντελόνι φόρμας με t-shirt, καρό πουκάμισο και sneakers.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου