Σεξ: Πόσο καλό "κρεβάτι" κάνεις;

newego_LARGE_t_821_105540373_type12364

Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους που έχει μια γυναίκα, είναι μήπως είναι κακή στο σεξ και ακόμα χειρότερα μήπως η πρώην του αγαπημένου της το έκανε καλύτερα.

Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους που έχει μια γυναίκα, είναι μήπως είναι κακή στο σεξ και ακόμα χειρότερα μήπως η πρώην του αγαπημένου της το έκανε καλύτερα.

Ακόμα κι αν νομίζεις πως είσαι αστέρι στο κρεβάτι, ακόμα κι αν θεωρείς πως δεν ξέρεις που σου πηγαίνουν τα τέσσερα, υπάρχουν τρόποι να διαπιστώσεις πόσο καλή είσαι!

Απ' έξω κούκλα ή μήπως όχι;

Μια αισθησιακή σεξουαλική πράξη, ξεκινά από την εξωτερική σου εμφάνιση. Πράγματα που μπορεί να μην συνειδητοποιείς μπορούν να καταστρέψουν και τη λίμπιντο και τη στύση του και να σε φέρουν κάτω από τη βάση!Δεν μιλάμε να έχεις μαλλί κομμωτηρίου ή να είσαι βαμμένη στο σεξ λες και πας στα μπουζούκια.

Αντίθετα, αυτά που ξεχωρίζουν το αστέρι στο κρεβάτι είναι η προσεγμένη υγιεινή της μικρής περιοχής αλλά και όλου του σώματος. Μια καλή αποτρίχωση είναι εξίσου σημαντική, στις μασχάλες, τα πόδια και στα επίμαχα. Δεν λέμε να είσαι με το ξυράφι στο χέρι αλλά... πίστεψέ μας, πιο πολύ θα τον ενοχλήσουν τα πόδια σου ωσάν του Βαμβακούλα και λιγότερο η κυτταρίτιδα που μπορεί να έχεις.

Κάνε ό,τι νομίζεις, μόνο κάντο γρήγορα:

Μπορεί να είσαι μια κούκλα και να διαθέτεις μπόλικη αυτοπεποίθηση σε σένα! Έλα όμως που όταν πέφτεις στο κρεβάτι αδυνατείς να αναλάβεις έστω μία πρωτοβουλία. Στο μυαλό σου μπορεί να έχεις πως εκείνος ως άντρας θα αναλάβει τα πάντα για την ηδονή και ευχαρίστηση και των δυο σας. Όμως κι εκείνος, κάποια στιγμή θα κουραστεί να τα κάνει όλα. Κάποια στιγμή θα πρέπει να αναλάβεις κι εσύ μια πρωτοβουλία!

Το αστέρι στο σεξ γνωρίζει πως δεν χρειάζεται να τα κάνει όλα τέλεια. Ξέρει να αφήνει το φως ανοιχτό γιατί η οπτική επαφή μπορεί να ξετρελάνει κάθε άντρα, ξέρει να ξεκινά από τα απλά, καβαλικεύοντας τον καλό της ενώ ακόμα και η πιο απλή στάση (γυναίκα από πάνω ή ιεραποστολικό) μπορεί να δείξει εντελώς διαφορετική φορώντας ψηλοτάκουνα και σέξι δικτυωτές κάλτσες.

Σε πήρε ο ύπνος και έγειρες:

Δυστυχώς, και η πιο καυτή γυναίκα, μπορεί να γίνει βαρετή στο σεξ. Ειδικά, οι σημερινές γυναίκες που θέλουν να είναι τέλειες παντού, εύκολα πέφτουν στην παγίδα των επαναλήψεων στο σεξ. Ίδιες στάσεις, ίδιες κινήσεις, και καθόλου περιπέτεια φτάνουν να σε κάνουν ανεπιθύμητη στο κρεβάτι, όσο καλή κι αν είσαι σε όλους τους άλλους τομείς.

Το αστέρι στο σεξ γνωρίζει πολύ καλά πως δεν φτάνει να μαγειρεύει καλά στην κουζίνα. Χρειάζεται και το κάτι παραπάνω στο κρεβάτι. Θες να φέρεις τη σαντιγί, τη σοκολάτα ή το τριμμένο πάγο και στο κρεβάτι; Κάντο! Θες να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου πετώντας τα παλιά γνώριμα στριγκάκια; Κάντο και εμφανίσου γυμνή! Θες να αλλάξεις παραστάσεις ξεφεύγοντας από το παλιό διπλό κρεβάτι σας; Κάντο και ξελόγιασε τον ακόμα και στο αυτοκίνητο.

Πήξαμε στα όχι!

Η τακτική σου στο σεξ είναι “παρακάλα, παρακάλα στο πλεκτό να πάει η μπάλα”, όπου το παρακαλετό το κάνει ο άλλος και όχι εσύ. Για κάποιο πολύ περίεργο λόγο, υπάρχει η άποψη πως όσο πιο δύσκολη το παίξεις στο κρεβάτι, τόσο μεγαλύτερο βαθμό θα βάλει εκείνος στις ερωτικές επιδόσεις σου. Όπως και να έχει, το πολύ το Κύριε Ελέησον, το βαριόμαστε όλοι! Αν χρειάζεται να σε πείσει ακόμα και για τα πιο απλά στο κρεβάτι, οι εντυπώσεις που θα μείνουν στο τέλος δεν θα είναι στο μέρος σου.

Θυμήσου τον εαυτό σου όταν ξεκίνησες να έχεις σεξουαλικές επαφές. Πόσο κόπο έκανε ο παρτενέρ σου να σε πείσει να δοκιμάσετε ακόμα και τα πιο απλά.

Το αστέρι στο σεξ ξέρει πολύ καλά πως τα όρια στον έρωτα τα θέτεις εσύ και δεν υπάρχουν σωστά και λάθη. Το κλειδί είναι να δοκιμάζεις όσα σου αρέσουν και να προσπαθείς μέσα από την ορθή εξάσκηση να γίνεσαι καλύτερη σε αυτά. Ακόμα και το στοματικό που κάποτε φάνταζε αηδιαστικό, τώρα μπορείς και το κάνεις χωρίς να πνίγεσαι, χωρίς να σιχαίνεσαι, χωρίς να το κάνεις καταναγκαστικά.

Μην ξεχνάς

Η καλή (στο σεξ): φωνάζει όσο νιώθει στο σεξ

Η κακή: ξεκουφαίνει τον παρτενέρ της

Και η άπειρη: ακούγεται σε όλη τη γειτονιά

Η καλή (στο σεξ): αγοράζει σέξι εσώρουχα

Η κακή: αγοράζει εσώρουχα σε nude αποχρώσεις

Η άπειρη: δίνει μια περιουσία σε εσώρουχα τη στιγμή που εκείνος αρκείται και στα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχά σου!

Η καλή (στο σεξ): κάνει ένα μπανάκι κι αφήνει τη φυσική της μυρωδιά να τον μαγέψει

Η κακή: βάζει δέκα κιλά άρωμα με κίνδυνο για εκείνον να λιποθυμήσει

Η άπειρη: βάζει δέκα κιλά λοσιόν σώματος και γλιστρά παντού!

Η καλή (στο σεξ): προσφέρει στον καλό της ένα ωραίο στριπτίζ

Η κακή: δεν διαθέτει ούτε ένα ζευγάρι ζαρτιέρες

Η άπειρη: δεν έχει καν δει το Στριπτίζ με τη Ντέμι Μουρ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου