Shorts, shorts, shorts!

GetAttachment

Η Απρίλης έχει σχεδόν φύγει και σιγά σιγά παίρνει μαζί του και την άνοιξη. Τι μας μένει λοιπόν; Summer is calling το ίδιο και η γκαρνταρόμπα σου! Μακριά φορέματα και φούστες ως πιο νέα στοιχεία του καλοκαιρινού συνόλου σου είναι εκεί για να σε συνοδεύσουν σε κάθε σου βήμα. Το απόλυτο και πιο έμπιστο στοιχείο του καλοκαιρινού σου outfit όμως σε ακολουθεί χρόνια. Σορτς.

Το σορτς είναι ο πιστός ακόλουθός σου που δεν σε άφησε ποτέ να υποστείς την καλοκαιρινή μοναξιά. Κοντά,πιο μακριά, φαρδιά, κολλητά είναι πάντα in summer mood!

GetAttachment.aspxxxΠου μπορείς να το φορέσεις: Νησί, πόλη, χωριό, παραλία, κλαμπ, καφέ, εστιατόριο. Το σορτς σου δίνει το χρυσό εισιτήριο για παντού! Είναι η πιο απλή και ταυτόχρονα η πιο λαμπερή επιλογή σου για κάθε καλοκαιρινή σου έξοδο! Μην διστάσεις να κάνεις τους πιο απίστευτους συνδυασμούς με το ίδιο σορτς την ίδια..μέρα!

Φόρεσέ το: Μη φοβηθείς τα έντονα χρώματα γιατί αυτά θα αναδείξουν το μαύρισμά σου! Light πουκαμίσες (σι θρου), μπλούζες με έναν ώμο ακόμη και τα απλά φανελάκια είναι μια επιλογή για το σορτς σου. Διάλεξε τα κατάλληλα χρώματα, τα κατάλληλα κοψίματα..and summer is all yours! Σημαντική επιλογή είναι και το υπόδημα καθώς μια πλατφόρμα σε συνδυασμό με σορτς είναι μόλις η ευκαιρία να αναδείξεις τα πόδια σου καθώς και ένα απλό πέδιλο ακόμη και σαγιονάρες δεν θα αλλοιώσουν την αξία του σορτς σου!

Το μακιγιάζ είναι πολύ σημαντικό σε κάθε outfit σου όμως το σορτς μπορεί να σε χαλαρώσει καθώς μπορεί να αποφύγει κάθε τυχόν βαρύ μακιγιάζ. Το σορτς, ως κύριος εκπρόσωπος του καλοκαιριού λατρεύει τα nature profiles καθώς και το απόλυτο τίποτα! Το σορτς σου δίνει την δυνατότητα να νιώσεις ελεύθερη όχι μόνο από το μικρό μήκος του αλλά και από το μακιγιάζ σου!

Το καλοκαίρι είναι στα χέρια σου ξεκινώντας από το σορτς που είναι στα πόδια σου!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου