Αυτός είναι ο πιο σέξι άνδρας της χρονιάς!

tat_h_633_451

Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί επίσημα ο φετινός νικητής αλλά φαίνεται πως ο Channing Tatum έχει το προβάδισμα ανάμεσα σε όλους τους συνυποψηφίους του. Άλλωστε έχει και όλα τα προσόντα! Νέος, ταλαντούχος και αναμφισβήτητα σέξι...


Κάπως έτσι προκύπτει και η πρωτιά στον διαγωνισμό που κάνει το περιοδικό People. Βέβαια, τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο τεύχος του περιοδικού που θα κυκλοφορήσει στις 14 Νοεμβρίου αλλά οι διαρροές πάντα υπάρχουν!

ta

Αν ισχύουν λοιπόν όσα λέγονται, ο 32χρονος γόης θα πάρει τον τίτλο από τον προηγούμενο νικητή που δεν είναι άλλος από τον Bradley Cooper.


Στα πρώτα του βήματα ο Tatum εργαζόταν ως στρίπερ! Το ταλέντο του αυτό το ξεδίπλωσε και πρόσφατα για τις ανάγκες του ρόλου του στην ταινία Magic Mike.

Δεν είναι όμως η μόνη εμφάνισή του στον κινηματογράφο αφού τον έχουμε απολαύσει και στις «Έρωτας Από Την Αρχή» και «21 Jump Street».


Την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση την έκανε το 200 στο video clip του Ricky Martin για το τραγούδι «She Bangs». Και φυσικά επειδή έχει όλα τα προσόντα ενός μοντέλου στην αρχή της καριέρας του περπάτησε στις πασαρέλες μεγάλων οίκων μόδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου