Ανάδρομος Ερμής από σήμερα μέχρι 27/11. Πώς επηρεάζει το κάθε ζώδιο;

astro_hand_h_633_451

Στις 7 Νοεμβρίου -σήμερα δηλαδή- ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του που θα ολοκληρωθεί στις 27/11.


Το διάστημα αυτό καλούμαστε να επανεξετάσουμε ορισμένα θέματα στη ζωή μας και να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα ώστε να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον. Στην καθημερινότητά μας θα πρέπει να είμαστε πολλοί προσεκτικοί, ώστε να αποφύγουμε λάθη και αποτυχίες που μπορεί να μας κοστίσουν.


Καλό θα είναι ακόμα να αποφύγουμε υπογραφές συμβάσεων και συμφωνιών καθώς ίσως υπάρχουν λάθη διατύπωσης που δεν μπορούμε να εντοπίσουμε. Επίσης κρίνεται απαραίτητο να πάρουμε τις προφυλάξεις μας ώστε να μην χαθούν σημαντικά έγγραφα ή αρχεία από τον υπολογιστή μας. Ωστόσο, θα πρέπει να αναφέρουμε και τα καλά του ανάδρομη Ερμή που δεν είναι λίγα.


Με τον ανάδρομο Ερμή, μπορούμε να βρούμε πράγματα που ψάχνουμε πολύ καιρό, είτε πρόκειται για αντικείμενα είτε για πληροφορίες που θα μας φανούν χρήσιμες. Μπορούμε να αποκαταστήσουμε διαφωνίες και παρεξηγήσεις, αλλά και να διορθώσουμε λάθη σε γραπτά ή να λύσουμε παλιά προβλήματα.


Η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα ξεκινήσει από το ζώδιο του Τοξότη (7 – 14/11), γεγονός που ωφελεί τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα (Κριούς, Δίδυμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες, Υδροχόους) και θα συνεχιστεί στον Σκορπιό (14 – 26/11) με αποτέλεσμα να ευνοηθούν και τα υπόλοιπα έξι.


ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ


ΚΡΙΟΣ
Από τις 7/11 ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, από όπου θα σου δημιουργήσει μερικά ερωτηματικά ως προς την στάση σου απέναντι στη ζωή, με αποτέλεσμα να αλλάξεις κάποιες πεποιθήσεις, έννοιες και ιδεώδη. Αν σκέφτεσαι να ταξιδέψεις αυτό το διάστημα, ίσως υπάρξει μια καθυστέρηση ή ένα εμπόδιο. Στις 14 του μήνα, ο Ερμής επιστρέφει στο ζώδιο του Σκορπιού και τον όγδοο οίκο του ωροσκοπίου σου, με αποτέλεσμα να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στα οικονομικά σου. Αν έχεις οφειλές προς τρίτους που δεν μπορείς να αποπληρώσεις, καλό θα είναι να κάνεις μια νέα πιο ευνοϊκή ρύθμιση, ενώ αν σου οφείλουν χρήματα ίσως μέχρι τις 26 του μήνα, σου επιστραφούν. Η αναβίωση ενός παλιού έρωτα είναι πολύ πιθανή αυτό το διάστημα.


ΤΑΥΡΟΣ
Στις 7 Νοεμβρίου ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του από τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που θα σε ωθήσει να σκεφτείς για άλλη μια φορά τα οικονομικά σου και τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου. Στις 14 ο Ερμής επιστρέφει στο ζώδιο του Σκορπιού και τον τομέα των σχέσεών σου όπου θα παραμείνει ανάδρομος μέχρι τις 26 του μήνα. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να συζητήσεις με τον σύντροφό σου ή με τον συνέταιρό σου, κάποιες αλλαγές που είναι απαραίτητες όχι μόνο για την βιωσιμότητα της σχέσης σας, αλλά και για την βελτίωση των οικονομικών σας. Όσοι Ταύροι είναι ελεύθεροι, μπορεί να κάνουν αυτό το διάστημα μια γνωριμία με ένα άτομο που θα τους φανεί πολύ «οικείο».


ΔΙΔΥΜΟΙ
Στις 7 Νοεμβρίου, ο κυβερνήτης σου Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του από τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Μέχρι και τις 14 μπορεί να προκαλέσει αρκετά προβλήματα στις σχέσεις σου, με αποτέλεσμα να σε παροτρύνει να επανεκτιμήσεις τα άτομα που έχεις δίπλα σου. Παρόλα αυτά δεν θα πρέπει να πάρεις βιαστικές αποφάσεις καθώς η δύσκολη γωνία που θα σχηματίζει αυτές τις ημέρες με τον Ποσειδώνα, δεν σε βοηθάει να βγάλεις ένα σωστό συμπέρασμα. Στις 14 ο Ερμής επιστρέφει στον Σκορπιό και τον έκτο οίκο του ωροσκοπίου σου, με αποτέλεσμα να σε απασχολήσει περισσότερο η καθημερινότητά σου, η εργασία σου και η υγεία σου. Μέχρι και τις 26/11 μπορείς να πειραματιστείς εφαρμόζοντας ένα πρόγραμμα που θα σε εξυπηρετεί περισσότερο, ή ένα νέο διατροφικό πρόγραμμα που θα αναζωογονήσει τον οργανισμό σου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στις 7/11 ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του από τον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που θα προκαλέσει αρκετές αλλαγές στον τομέα της εργασίας σου. Αν μάλιστα έχεις στο μυαλό σου να «διορθώσεις» κάποια πράγματα ώστε να διευκολύνεις την προσέλευση των πελατών σου, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τα κάνεις. Για κανένα λόγο ωστόσο δεν θα πρέπει να ξεκινήσεις κάτι εντελώς καινούργιο. Στις 14 ο Ερμής επιστρέφει στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου όπου θα παραμείνει σχεδόν για ένα μήνα, παρόλο που η ανάδρομη πορεία του θα τελειώσει στις 26. Το διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να επανεκτιμήσεις την σχέση σου με τα παιδιά σου ή με τον σύντροφό σου αλλά και να επισημάνεις τυχόν λάθη στην επιχείρησή σου, ώστε να επιφέρεις σημαντικές βελτιώσεις.


ΛΕΩΝ
Ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στις 7 του μήνα, από τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σου δίνει την ευκαιρία να επαναξιολογήσεις τις σχέσεις σου με αυτούς που αγαπάς. Αν διατηρείς έναν δεσμό που έχει κλονιστεί εξαιτίας της συμπεριφοράς σου, τώρα μπορείς να την αποκαταστήσεις με θετικά αποτελέσματα. Αν έχεις παιδιά, ίσως θα πρέπει να αναρωτηθείς αν ο χρόνος που τους αφιερώνεις είναι αρκετός και να σκεφτείς πως μπορείς να έρθεις πιο κοντά τους. Από τις 14/11 ο Ερμής θα επιστρέψει στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια και μέχρι τις 26/11, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις κι εκεί κάποιες διορθωτικές κινήσεις. Η περίοδος αυτή είναι επίσης κατάλληλη για να επισκευάσεις τυχόν ζημιές στο σπίτι.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στις 7 Νοεμβρίου, ο κυβερνήτης σου Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, και θα σου δώσει την ευκαιρία να «σκύψεις» στα προβλήματα των οικείων σου, να συζητήσεις μαζί τους και να σταθείς στο πλευρό τους προκειμένου να τους βοηθήσεις να βρουν λύσεις. Αν υπάρχουν ζημιές μέσα στο σπίτι που απαιτούν άμεση αντιμετώπιση, καλό θα είναι να φροντίσεις μέχρι τις 14 του μήνα να ξεκινήσεις την επιδιόρθωσή τους. Στις 14 ο Ερμής θα επιστρέψει στον Σκορπιό και τον τρίτο οίκο του ωροσκοπίου σου, από όπου θα σε παροτρύνει να αξιολογήσεις εκ νέου τις σχέσεις σου με το συγγενικό σου περιβάλλον, τα αδέλφια σου ή και τον περίγυρό σου. Μέχρι τις 26/11 ίσως είναι μια καλή περίοδος για να αποκαταστήσεις διαφωνίες και παρεξηγήσεις.


ΖΥΓΟΣ
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή ξεκινάει στις 7 Νοεμβρίου από τον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και συνιστά να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε θέματα που αφορούν έγγραφα, ταξίδια και μυστικά που δεν θέλεις να αποκαλυφθούν. Καλό θα είναι λοιπόν να μην εμπιστεύεσαι πουθενά τα σχέδιά σου και να φροντίσεις να κρατάς αντίγραφα ή back-up σε εργασίες σου που δεν πρέπει να χαθούν. Από τις 14 ο Ερμής θα επιστρέψει στο ζώδιο του Σκορπιού και τον τομέα των οικονομικών σου όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 10 Δεκεμβρίου, ώστε να σε βοηθήσει να βάλεις μια τάξη στον προϋπολογισμό σου. Ειδικά μέχρι τις 26 που θα είναι ανάδρομος, είναι μια καλή ευκαιρία να επανεκτιμήσεις τα έσοδά και τα έξοδά σου και να δεις τι μπορείς να περικόψεις ώστε να μην επηρεαστεί ριζικά η ποιότητα της ζωής σου.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στις 7 του μήνα ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Τοξότη και τον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Το γεγονός αυτό θα αποτελέσει την αφορμή για να επανεξετάσεις τα οικονομικά σου και να αναλογιστείς ποια πράγματα έχουν αληθινή αξία στη ζωή σου και ποια στοχεύουν μόνο στην προβολή σου χωρίς πραγματικά να είναι απαραίτητα. Μετά από ώριμη σκέψη, θα καταφέρεις να «απαγκιστρωθείς» από κάποιες πολυτέλειες που τη σημερινή εποχή θεωρούνται περιττές και να εξασφαλίσεις μια καλύτερη οικονομική βάση. Μετά τις 14 ο Ερμής θα επιστρέψει στο ζώδιό σου, από όπου θα σε παροτρύνει να ενδιαφερθείς περισσότερο για την πνευματική πλευρά του εαυτού σου, γεγονός που μπορεί να σου δημιουργήσει την ανάγκη να παρακολουθήσεις ένα επιμορφωτικό πρόγραμμα.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή που ξεκινάει στις 7 του μήνα, από το δικό σου ζώδιο πρόκειται να σου δημιουργήσει έντονους προβληματισμούς τόσο σχετικά με την επαγγελματική πορεία σου όσο και με την στάση σου απέναντι στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσεις κάποιες απόψεις σου, αλλά ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση δεν θα πρέπει να προβείς σε σημαντικές αλλαγές πριν τις 26 του μήνα. Εξάλλου, από τις 14 ο Ερμής θα επιστρέψει στον Σκορπιό και τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από όπου συνιστά να περιορίσεις τις δραστηριότητές σου και να μελετήσεις προσεκτικά τα επόμενά βήματά σου. Στις 11/12 που ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιό σου με ορθή πορεία, μπορείς να περάσεις στην αντεπίθεση.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στις 7 Νοεμβρίου από τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και μέχρι τις 14 συνιστά να επαναξιολογήσεις κάποια πρόσφατα γεγονότα και να κινηθείς παρασκηνιακά προκειμένου να χαράξεις την στρατηγική σου. Μετά τις 14 η επιστροφή του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, θα σου δώσει την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με παλιούς γνώριμους που θα σου προσφέρουν σημαντικές πληροφορίες για την επίτευξη των στόχων σου. Παράλληλα, μέχρι και τις 26 είναι πιθανό να αναβιώσει μια παλιά φιλοδοξία σου και να κάνεις τις κατάλληλες επαφές που θα σε βοηθήσουν να την υλοποιήσεις. Ένα υποβόσκον φλερτ μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να εκδηλωθεί επίσης αυτό το διάστημα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στις 7 Νοεμβρίου ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του μέσα στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που θα σε φέρει σε επαφή με παλιούς φίλους, ομάδες ή εταιρείες που μπορούν να συμβάλλουν στην οικονομική ευημερία σου. Μια επαγγελματική πρόταση που έχει σχεδόν «ξεχαστεί» μπορεί να επανέλθει στο προσκήνιο την πιο κατάλληλη στιγμή και να σου ανοίξει ένα νέο δρόμο. Μετά τις 14 ο Ερμής επιστρέφει στο ζώδιο του Σκορπιού και το μεσουράνημα του ωροσκοπίου σου και σαν αποτέλεσμα μπορείς να δεις την καριέρα σου να απογειώνεται αρκεί φυσικά να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις. Φρόντισε λοιπόν να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες που προκύπτουν, ιδιαίτερα μάλιστα αν πρόκειται για ευκαιρίες που ξεπηδούν από το παρελθόν, καθώς τα εντελώς νέα ξεκινήματα δεν ευνοούνται με τον ανάδρομο Ερμή.


ΙΧΘΕΙΣ
Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή που ξεκινάει στις 7 του μήνα από το μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, είναι κατάλληλη για να επανεξετάσεις τους επαγγελματικούς στόχους σου και να δρομολογήσεις αλλαγές που θα συμβάλλουν στην προσωπική σου διάκριση. Οι εμπειρίες που έχεις αποκομίσει από το παρελθόν θα σου φανούν πολύτιμες καθώς θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις λάθη που κοστίζουν. Μετά τις 14 ο Ερμής θα επιστρέψει στο ζώδιο του Σκορπιού και τον ένατο οίκο του ωροσκοπίου σου από όπου θα σου δώσει την ευκαιρία να επανεξετάσεις σχέδια που σχετίζονται με ταξίδια ή με την εκμάθηση μιας μελέτης, μιας ξένης γλώσσας κ.λπ. Πολλοί Ιχθείς θα αποφασίσουν να επιστρέψουν στα θρανία και να συνεχίσουν μια εκπαίδευση που άφησαν στη μέση, ενώ κάποιοι άλλοι, ίσως αποφασίσουν να επισημοποιήσουν μια μακροχρόνια σχέση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου