Οι βάτραχοι που θα φιλήσεις πριν τον πρίγκιπα

newego_LARGE_t_821_105377484_type12364

Δεν είμαστε πολλές οι τυχερές σε αυτόν τον πλανήτη που τον πρώτο άντρα που γνωρίζουμε, με αυτόν και να καταλήξουμε. Για να φτάσεις στον άντρα τον ιδανικό, πρέπει να περάσεις από το πλευρό κάποιων όχι και τόσο ιδανικών.

Ιδού λοιπόν η λίστα με τους άντρες που συναντούν οι περισσότερες γυναίκες προτού βρεθούν με το ιδανικό ταίρι!

Ο μυστηριώδης τύπος που πρωτοερωτεύτηκες:

Εσύ ήσουν μικρή και αθώα, μαθητριούλα ή φοιτητριούλα κι εκείνος λίγο μεγαλύτερος, πολύ μυστηριώδης και εννοείται πως τον ερωτεύτηκες σφόδρα. Όσο εκείνος χανόταν, τόσο κόλλαγες εσύ και έφτασες να πιστεύεις πως θα περάσετε μαζί μια ολόκληρη ζωή. Ήταν που αυτός σαν μεγαλύτερος από τα σπασικλάκια της ηλικίας σου, έδειχνε πιο έξυπνος και πιο άντρας.

Γιατί τον χώρισες: γιατί μόλις σε έκανε γυναίκα και βγήκες λίγο παραέξω από το σπίτι σου, κατάλαβες πως ούτε τόσο έξυπνος ήταν, ούτε τόσο μυστηριώδης, ούτε ο Τέλειος.

Το καλό παιδί (στα χαρτιά κυρίως):

Το αγόρι αυτό έχει όλα εκείνα τα τυπικά προσόντα του άντρα που θα ήθελες να γνωρίσεις στη μαμά σου. Έχεις τις σπουδές, τη δουλειά, το αυτοκίνητο, το σκύλο του αλλά κάτι λείπει. Σου μαγειρεύει, σε πηγαίνει ταξίδια, κάνει το ταξιτζή, κάνει καλό σεξ και πάλι δεν είσαι απόλυτα ικανοποιημένη μαζί του.

Γιατί τον χώρισες: γιατί δεν σου έκανε ποτέ το κλικ, αυτό το κάτι παραπάνω και πραγματικά, κάποιες φορές βαριόσουν μαζί του. Στην πραγματικότητα, τον διάλεξες επειδή σου θύμιζε λιγάκι το μπαμπά σου και μετά το ξεπέρασες.

Ο βλάκας ή το κακό παιδί (όχι στα χαρτιά):

Μαζί έκανες τις πιο τρελές υποχωρήσεις, έφαγες τις σόλες σου μέχρι να τον κατακτήσεις (υποτίθεται) και ύστερα υπέμεινες τα πάνδεινα σε μια σχέση που ποτέ δεν σου προσέφερε ό,τι ζητούσες. Εντάξει, το σεξ ήταν καλό και η καψούρα μεγάλη όσο κράτησε, το πάθος τεράστιο και η αλήθεια είναι πως το φτύσιμο σε εκείνη την φάση τουλάχιστον σε έκανε να κολλάς σαν γραμματόσημο.

Γιατί τον χώρισες: δεν άκουσες ποτέ το σ' αγαπώ, δεν είχες μια σχέση νορμάλ μαζί και τελικά γιατί να τραβιέσαι με κάποιον που τελικά δεν θα έχεις ποτέ.

Αυτός που δεν μπορεί να δεσμευτεί:

Το αγόρι το συναντάς συνήθως πριν τον Ένα και Μοναδικό. Η σχέση έχει πάθος, το κλικ έχει γίνει, οι διακοπές και τα ταξίδια δεν λείπουν, ο ένας μένει στο σπίτι του άλλου και άτυπα μένετε μαζί. Μόνο που εσύ πηγαινοφέρνεις τη βαλιτσούλα σου με τα απαραίτητα για χρόνια κι εκείνος σφυρίζει αδιάφορα.

Γιατί τον χώρισες: Όταν τελικά πήρες την απόφαση να του μιλήσεις για το κοινό σας μέλλον, έπεσες από τα σύννεφα. Ο κύριος δεν είχε καταλάβει λέει πως είσαι από τις γυναίκες που θέλουν γάμους και πανηγύρια και τον άφησες να πετάξει για άλλη ασφαλή αγκαλιά χωρίς περεταίρω δεσμεύσεις.

Φυσικά, από τη ζωή σου θα κάνουν σύντομα περάσματα σε ρόλο κομπάρσου και οι:

Αυτός ο ξένος:

Ήταν καλοκαίρι κι εσύ ήσουν στο νησί ή διακοπές σε θέρετρο του εξωτερικού. Εκείνος μιλούσε σπαστά ελληνικά ή απλά μιλούσε μια γλώσσα ακαταλαβίστικη. Οι γλώσσες σας ενώθηκαν με άλλο τρόπο και ο δεσμός κράτησε όσο και το καλοκαιράκι. Κατόπιν, το αίσθημα ξέφτισε σαν το fake μαύρισμά σου. Μετά, ο κάθε κατεργάρης επέστρεψε στον πάγκο του.

Ο οπαδός:

Το αγόρι τούτο μιλά στο πρώτο πληθυντικό πρόσωπο. Όχι όμως όταν αναφέρεται σε εσάς τα δύο. Αλλά όταν αναφέρεται σε εκείνον και την ομάδα του: θα ταξιδέψουμε στην Βαρκελώνη, θα περάσουμε στους τέσσερις, θα σηκώσουμε την κούπα, θα τα καταφέρουμε. Η αγάπη του για την ομάδα θα είναι πάντα μεγαλύτερη από εκείνη προς το πρόσωπό σου. Άσε που το σεξ μεταξύ σας θα έχει πλήρη εξάρτηση από τη νίκη ή την ήττα της ομάδας. Μακρυά.

Ο κολλητός που έγινε πιο κολλητός:

Ένα βράδυ που έβρεχε μονότονα και σε παρηγορούσε ή τον παρηγορούσες για τη νέα χυλόπιτα που έφαγε, αγαπηθήκατε. Τελικά, το πράγμα δεν τσούλησε ποτέ και επειδή σε τέτοιες περιπτώσεις δύσκολα επιστρέφεις στην φάση της φιλίας, δε ξαναμιλήσατε ποτέ.

Ο ξερόλας, μάνα μου!

Το αγόρι τούτο θα μπορούσε να είναι και το μοναδικό, τα κάνει όλα τέλεια, τα ξέρει όλα και φυσικά ποιά είσαι εσύ που θα αμφιβάλλεις και θα υποστηρίξεις το αντίθετο! Αφού σου πράσει η πρώτη καψούρα, θα καταλάβεις γιατί δεν σας έμεινε φίλος για φίλος που να σας κάνει παρέα και θα δεις τον ξερόλα όπως πραγματικά είναι: ενοχλητικός!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου