Τι σου επιφυλάσσει η Πανσέληνος στα τέλη Αυγούστου;

newego_LARGE_t_621_105742360_type12364

Και αυτή η Πανσέληνος θα σε επηρεάσει!

Τι μήνας και αυτός ο Αύγουστος αφού τώρα έχουμε την δεύτερη Πανσέληνο στους Ιχθείς στις 31 του μήνα που θα επηρεάσει κυρίως Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς και αυτό που την σηματοδοτεί είναι ότι αφήνει το περιθώριο για να λυθούν τα προβλήματα μέσω ελιγμών. Κανόνισε ρεαλιστικά τα πρακτικά θέματα που κάνουν την ζωή σου δύσκολη και διάβασε παρακάτω τι σε περιμένει με την Πανσέληνο αυτή για να είσαι απόλυτα προετοιμασμένη.

Κριός: τώρα και με τον ερχομό του Σεπτέμβρη οι διακοπές τελειώνουν και εσύ επικεντρώνεσαι πειστικότερο στα επαγγελματικά σου που σου μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Δώσε το βάρος και στην υγεία σου και όλα θα πάνε σούπερ!

Ταύρος: αυτή η Πανσέληνος θα σε αγγίξει ξώφαλτσα και δεν θα σε επηρεάσει πολύ. Τώρα κάνεις πιο ενδιαφέρουσες γνωριμίες και είναι ένα και διάστημα για αρραβώνα ή γάμο ενώ τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να δεις πώς θα ανανεώσεις το σπίτι σου και θα νιώσεις ότι ανανεώνεσαι και εσύ η ίδια!

Δίδυμοι: αυτή η Πανσέληνος σου πέφτει κάπως...πιο βαριά γι'αυτο πρέπει να αντιμετωπίζεις με απόλυτη ψυχραιμία ότι γίνεται από τώρα μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη και να σκέφτεσαι ότι Πανσέληνος είναι και θα περάσει!

Καρκίνος: οι σπουδές, τα ταξίδια, οι μετακινήσεις και οι δοσοληψίες, οι ιδεολογικές και πολιτικές σου πεποιθήσεις και γενικά όλα όσα λες και κουβεντιάζεις με τους άλλους θέλουν την προσοχή σου αυτό το διάστημα για να περάσει όσο πιο αναίμακτα γίνεται!

Λέων: η Πανσέληνος αυτή στους Ιχθείς θα είναι επιβαρυντική για την τσέπη σου και καλά θα κάνεις να δεις που βρίσκονται τα οικονομικά σου για να μην ξεκινήσεις το φθινόπωρο χωρίς ευρώ στην τσέπη σου. Τα έκτακτα έξοδα δεν θα λείψουν και εσύ καλείσαι να μάθεις τι θα πει οικονομία.

Παρθένος: οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου τώρα έρχονται στο μικροσκόπιο και εσύ καλείσαι να αντιμετωπίσεις τα πράγματα και τις καταστάσεις και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την ζωή σου.

Ζυγός: τώρα δίνεται μεγάλη έμφαση στις εξελίξεις σε επαγγελματικά και αισθηματικά και βλέπεις τον εαυτό σου να παίρνει αποφάσεις που θα έχουν ισχύ και θα είναι πολύ σημαντικές για το χρονικό διάσημα που ακολουθεί.

Σκορπιός: το διάστημα αυτό της Πανσελήνου που θα κρατήσει μέχρι τις αρχές του Σεπτέμβρη θα σε προβληματίσει στους δυο πιο σημαντικούς παράγοντες της ζωής σου: επαγγελματικά και ερωτικά. Με ψυχραιμία και σωστή σκέψη θα βρει ποιο είναι το καλύτερο για σένα και όλα θα πάνε καλά.

Τοξότης: τώρα και με αφορμή αυτή την Πανσέληνο εμπιστεύεσαι την κοινή λογική και βλέπεις ότι οι επαγγελματικές σου σχέσεις επηρεάζονται ενώ κάποια συναισθήματα που έρχονται από τα παλιά σε αναστατώνουν λιγάκι και πρέπει να προσέξεις!

Αιγόκερως: τώρα σου δίνονται μεγάλες ευκαιρίες για να γνωρίσεις κόσμο αφού οι κοινωνικές σου επαφές είναι στα φόρτε τους και ακόμη και να δεν κατάφερες να πας διακοπές τώρα έχεις μια καλή ευκαιρία για να ξεφύγεις! Άρπαξε την από τα μαλλιά!

Υδροχόος: η προσοχή σου στρέφεται στα οικονομικά και τώρα μπορεί να ανακαλύψεις και κάποιες πηγές εσόδων που δεν είχες υπολογίσει και θα δεις το χαμόγελο πάλι να ζωγραφίζεται στο πρόσωπο σου!

Ιχθείς: μια τελευταία ευκαιρία για ένα ταξιδάκι είναι ό,τι πρέπει για να ανανεωθείς πριν επιστρέψεις στο γραφείο για τα καλά και αρχίσει το πήξιμο του χειμώνα, μην χάσεις την ευκαιρία να την εκμεταλλευτείς!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου