Ζώδια: 26/8 - 1/9

Zodia_899659593%255B3%255D

Αυγουστιάτικο φεγγάρι Νο 2

Ο τελευταίος µήνας του καλοκαιριού µάς αποχαιρετά µε ακόµη µία Πανσέληνο, που αυξάνει την πίεση σε Διδύµους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς.

Κριός

21 Μαρτίου-19 Απριλίου

Βρισκόµαστε µια ανάσα από την τελευταία καλοκαιρινή Πανσέληνο και, τυπικά τουλάχιστον, οι περισσότεροι από εσάς αναζητάτε διακαώς να ηρεµήσετε, να ξεκουραστείτε, να κάνετε τον απολογισµό σας και να είστε έτοιµοι να δώσετε νέες µάχες τον Σεπτέµβριο. Η Πανσέληνος βέβαια θέλει προσοχή σε θέµατα υγείας, είτε πρόκειται για τη δική σας είτε για την υγεία των αγαπηµένων σας προσώπων. Επίσης, χρειάζεται να προσέξετε το παρασκήνιο στην εργασία, καθώς µπορεί να παρατηρηθεί έξαρση.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ανακτήστε δυνάµεις.

Ταύρος

20 Απριλίου-20 Μαΐου

Στο ξεκίνηµα του Σεπτεµβρίου αν µη τι άλλο θα πρέπει να αισιοδοξείτε, αφού αυτός αναµένεται να είναι ένας από τους πιο δυναµικούς µήνες της χρονιάς. Μόλις περάσουµε και την κάπως αµφίθυµη Πανσέληνο του Αυγούστου, θα έχετε πολλούς λόγους να κοιτάτε µπροστά µε ανακούφιση. Η Πανσέληνος σας επηρεάζει έµµεσα, φέρνοντας κάποια νέα για φιλικά σας πρόσωπα ή για τα παιδιά σας, αν έχετε. Αυτό το φεγγάρι σάς ξυπνά µια έντονη ανάγκη να βρεθείτε µε πολύ κόσµο, είτε για να γιορτάσετε κάτι είτε για να παραβρεθείτε σε κοινωνικές εκδηλώσεις.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Προσκλήσεις για έξοδο.

Δίδυμοι

21 Μαΐου-21 Ιουνίου

Ο Αύγουστος κλείνει µε ένταση για τους περισσότερους από εσάς και κυρίως µε µπερδεµένα νέα, τα οποία αφορούν ένα επαγγελµατικό ζήτηµα. Το µπέρδεµα βέβαια είναι σχετικό. Ξεπερνώντας και την πρώτη εβδοµάδα του Σεπτεµβρίου, τα πράγµατα είναι κάπως πιο ευνοϊκά και µπορείτε να ασκήσετε πιέσεις µε µεγαλύτερη άνεση για να κερδίσετε αυτά που θέλετε. Ο Σεπτέµβριος είναι σαφώς πιο ευνοϊκός µήνας και πλέον θα µπορείτε να ποντάρετε για επιτυχίες µε µεγαλύτερη ασφάλεια.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Οικογενειακές στιγµές.

Καρκίνος

22 Ιουνίου-22 Ιουλίου

Η Πανσέληνος δεν θα έχει κακή επιρροή επάνω σας, αφού πραγµατοποιείται σε ένα φιλικό προς το δικό σας ζώδιο και έτσι, ακόµη και αν προσωρινά σάς προβληµατίσει, σίγουρα η έκβαση των γεγονότων θα είναι θετική. Ο,τι σχετίζεται µε ανώτερες σπουδές, σχέσεις µε ξένους και εξωτερικό ή νοµικές διευθετήσεις µπορεί να έρθουν σε πρώτο πλάνο και να ζητήσουν την προσοχή και την ενέργειά σας. Λίγες ηµέρες αργότερα, η Αφροδίτη από τον Λέοντα θα δώσει λύσεις σε οικονοµικά κυρίως ζητήµατα που το τελευταίο διάστηµα σάς γέµιζαν µε άγχος.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Οικονοµική ανταµοιβή.

Λέων

23 Ιουλίου-22 Αυγούστου

Η Πανσέληνος πραγµατοποιείται σε ένα ζώδιο σχετικώς ουδέτερο προς το δικό σας και αυτό µπορεί να προσµετρηθεί µόνο στα θετικά της περιόδου, αφού δεν αναµένεται να σας επηρεάσει άµεσα. Ο,τι έχει να κάνει µε οικονοµικές διευθετήσεις, δάνεια, τράπεζες, χρηµατιστηριακές υποθέσεις και κληρονοµιές πιθανώς να σας προβληµατίσει αυτές τις ηµέρες, ωστόσο µετά τις 3/9 θα βρείτε λύσεις και εκεί. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας αναµένεται να φέρει εξελίξεις τόσο στα ερωτικά όσο και στα οικονοµικά.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Διευθέτηση θεµάτων.

Παρθένος

23 Αυγούστου-23 Σεπτεμβρίου

Η Πανσέληνος του Αυγούστου εκτός από όµορφο θέαµα αποτελεί και φαινόµενο µε άµεση επίδραση στην ψυχολογία σας, ειδικά αν έχετε γενέθλια κοντά στις 30/8. Η σύνοδος µε τον Ποσειδώνα φέρνει σύγχυση σε σχέσεις ή συνεργασίες, καθώς και µεγάλη νευρικότητα την οποία πρέπει να χειριστείτε διακριτικά. Τόσο σε σηµαντικές σχέσεις όσο και σε επαγγελµατικές συνεργασίες εσείς οι Παρθένοι οφείλετε να είστε ψύχραιµοι. Είναι κρίµα να χαλάσετε µε αδέξιες κινήσεις τον παράδεισο ευκαιριών που θα σας προσφέρει ο Σεπτέµβριος. Υποµονή.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Πλησιάστε το ταίρι σας.

Ζυγός

24 Σεπτεμβρίου-23 Οκτωβρίου

Ο Αύγουστος τελειώνει µε µια Πανσέληνο αρκετά νευρική και σας επηρεάζει περισσότερο στους τοµείς της εργασίας και της υγείας. Στον χώρο της δουλειάς ίσως προκύψουν τώρα αρκετές εντάσεις µε συναδέλφους και συνεργάτες που δεν συµφωνούν µαζί σας σε κάποια θέµατα. Μπορεί ακόµη η αιτία της έντασης να είναι µια σειρά από ξαφνικές διαφοροποιήσεις στις ευθύνες και στα καθήκοντά σας. Όσο για τον τοµέα της υγείας, καλό θα ήταν να προσέχετε τις υπερβολές, ειδικά σε φαγητό και ποτό, αλλά και τις µετακινήσεις σας.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βοήθεια από φίλους.

Σκορπιός

24 Οκτωβρίου-22 Νοεμβρίου

Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων, µολονότι δεν πραγµατοποιείται σε ένα αρνητικό προς το δικό σας ζώδιο, ταράζει κάπως τα νερά στον ερωτικό τοµέα και φέρνει στο προσκήνιο εξελίξεις, πιθανώς και λίγο µπερδεµένες. Η ένταση αυτές τις ηµέρες θα είναι σίγουρα µεγαλύτερη και πρέπει να είστε όσο το δυνατόν πιο νηφάλιοι προκειµένου να µην προβείτε σε παρορµητικές, υπερβολικές ή λάθος κινήσεις, ειδικά αν η έκβαση µιας κατάστασης σε µια σχέση θέλετε να είναι θετική. Επίσης, ό,τι έχει να κάνει µε τον τοµέα των παιδιών χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και λεπτούς χειρισµούς.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ερωτική διάθεση.

Τοξότης

23 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου

Ό,τι σχετίζεται µε τα του οίκου ή τα του χώρου της δουλειάς µπορεί να σας προβληµατίζει στο ξεκίνηµα του Σεπτεµβρίου, µε την Πανσέληνο να επηρεάζει άµεσα όσους έχετε γεννηθεί στο τέλος Νοεµβρίου. Μια αλλαγή σπιτιού ή διεύθυνσης εργασίας, ένα πρόβληµα µε ένα άτοµο από το οικογενειακό περιβάλλον και µια µεγαλύτερη ένταση στην καθηµερινότητά σας στο ξεκίνηµα της εβδοµάδας είναι µερικά από τα πιθανά σενάρια. Ψυχραιµία και, ειδικά αν συνεργάζεστε ή συµβιώνετε µε άλλους Τοξότες, Διδύµους, Παρθένους και Ιχθύς, µην τραβάτε πολύ το σχοινί!
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Τακτοποιήστε εκκρεµότητες!

Αιγόκερως

22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου

Ο Αύγουστος τελειώνει µε µια ιδιαίτερα νευρική και περίεργη Πανσέληνο στους Ιχθύς, οι οποίοι, ευτυχώς για εσάς, δεν είναι δυσαρµονικό ζώδιο προς το δικό σας. Έτσι, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τυχόν δυσκολίες που µπορεί να προκύψουν αυτές τις ηµέρες και µάλιστα µε τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Σεπτέµβριος ξεκινά και υπόσχεται θαύµατα τόσο για την κοινωνική σας καταξίωση όσο και για την πορεία της καριέρας σας. Κάντε λίγη υποµονή αυτή την εβδοµάδα και µετά όλα θα είναι καλύτερα και σίγουρα πιο αισιόδοξα.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μια θετική απάντηση.

Υδροχόος

20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου

Η εβδοµάδα αυτή ξεκινά µε µεγαλύτερες δόσεις έντασης λόγω της Πανσελήνου που σας επηρεάζει εµµέσως και περισσότερο στον τοµέα των οικονοµικών, είτε αυτό έχει να κάνει µε τα χρήµατα που διεκδικείτε εσείς οι ίδιοι είτε αφορά τα οικονοµικά του/της συντρόφου σας. Τα ζητήµατα που σχετίζονται άµεσα µε την τσέπη σας (αµοιβές, αυξήσεις, αποζηµιώσεις κ.ο.κ.) ανήκουν στα θέµατα που καλώς ή κακώς θα περάσουν σε πρώτο πλάνο στο ξεκίνηµα του Σεπτεµβρίου και θα χρειαστούν καλά µελετηµένη στρατηγική προκειµένου να εξασφαλίσετε αίσια έκβαση.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Καλά νέα στη δουλειά.

Ιχθύες

19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου

Μια Πανσέληνος στο ζώδιό σας σαφώς δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, ειδικά όταν τη φλερτάρει έντονα ο Ποσειδώνας! Για τους γεννηµένους στο πρώτο δεκαήµερο του ζωδίου φαίνεται ότι θα υπάρχουν αλλαγές και µάλιστα περίεργες στο ξεκίνηµα του Σεπτεµβρίου, είτε αυτό σηµαίνει µια απόφαση που σχετίζεται µε την αλλαγή στέγης, πόλης ή και χώρας διαµονής είτε αφορά την απόφαση για το οριστικό τέλος µια σχέσης ή συνεργασίας. Σε κάθε περίπτωση, εσείς οι Ιχθύες οφείλετε να είστε ψύχραιµοι και πολύ διπλωµάτες στις διεκδικήσεις σας.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να µετακοµίσετε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου