Ζώδια: 5/2 - 11/2

F425D88E47935143FC6EE776128210C9

Ασκήσεις ψυχραιµίας

  Πέρα από την επιρροή των πλανητών που είναι ανάδροµοι, εµποδίζοντας τη δράση, έρχεται στις 7/2 και µία από τις πιο έντονες Πανσελήνους, που δεν σκοπεύει να µας κανακέψει! Στους «θιγόµενους» συγκαταλέγονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι που θα πρέπει να διατηρήσουν την ψυχραιµία τους.

Κριός

21 Μαρτίου-19 Απριλίου

Η Πανσέληνος στον Λέοντα οδηγεί σε συναισθηµατική κορύφωση, κυρίως σε ό,τι σχετίζεται µε τον έρωτα, τη δηµιουργία, αλλά και τα παιδιά, για εσάς που είστε γονείς. Ωστόσο, αµέσως µετά, µε την Αφροδίτη να µπαίνει στο ζώδιό σας, ισιώνει ό,τι πιθανώς στράβωσε προηγουµένως. Νέες γνωριµίες, νέες σχέσεις, αναθέρµανση παλαιότερων, επιστροφές από το ερωτικό παρελθόν, µεγαλύτερη κρίση σε ταλαιπωρηµένες σχέσεις είναι κάποιες από τις ενδείξεις αυτής της περιόδου. Ο έρωτας θα σας πάρει τα µυαλά!

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ερωτευθείτε κεραυνοβόλα!

Ταύρος

20 Απριλίου-20 Μαΐου

Η καριέρα και ο χώρος του σπιτιού είναι τα κύρια θέµατα που σας απασχολούν. Η Πανσέληνος σας κάνει πιο «ξεροκέφαλους» και λιγότερο ευέλικτους και µάλιστα µπορεί να φέρει αναστάτωση στο σπίτι, στα επαγγελµατικά και στα οικογενειακά. Ο Φεβρουάριος είναι απαιτητικός, αλλά, από την άλλη, σας δίνει την ευκαιρία να ξαναδείτε µε υποµονή θέµατα δουλειάς. Η Αφροδίτη στον Κριό δείχνει µια περίοδο που θα θέλατε να αποτραβηχτείτε από την κοινωνική ζωή, ενώ µπορεί να βιώσετε και συναισθηµατικές απογοητεύσεις.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Κινηθείτε παρασκηνιακά.

Δίδυμοι

21 Μαΐου-21 Ιουνίου

Πολύ πιο ευνοϊκός ο Φεβρουάριος, καθώς ο κυβερνήτης σας Ερµής βρίσκεται στον Υδροχόο και κάνει πιο βατή την καθηµερινότητά σας, σας επιτρέπει να επικοινωνείτε καλύτερα και προωθεί τις σπουδές ή φέρνει πιο κοντά ένα ταξίδι. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό ενισχύει την κοινωνικότητα, αλλά και την ερωτική σας ζωή. Ευκαιρία να σχεδιάσετε το µέλλον σας, τόσο στα επαγγελµατικά όσο και στην προσωπική σας ζωή, ωστόσο τα σηµαντικά ξεκινήµατα καλό είναι να τα αφήσετε για τον Απρίλιο.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Απόδραση εκτός συνόρων.

Καρκίνος

22 Ιουνίου-22 Ιουλίου

Η ένταση, οι γρήγοροι ρυθµοί και οι απαιτήσεις των άλλων λιγοστεύουν αυτόν τον µήνα, µολονότι τα θέµατα των επαγγελµατικών παραµένουν στην κορυφή της ατζέντας και ζητούν λύσεις. Τον Φεβρουάριο θα ασχοληθείτε αρκετά µε τα οικονοµικά σας, θα προσπαθήσετε να εκµεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που σας δίνονται για να τα ενισχύσετε και η αλήθεια είναι ότι θα είναι αρκετές. Η Πανσέληνος στον Λέοντα, ακόµη και αν σας πιέσει προσωρινά, δεν θα ανακόψει την πορεία σας προς ένα καλύτερο µέλλον.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Προωθήστε την καριέρα σας.

Λέων

23 Ιουλίου-22 Αυγούστου

Εκτός από την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 7/2, η οποία σας επηρεάζει κυρίως αν έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου δεκαηµέρου, υπάρχουν πολλοί πλανήτες ανάδροµοι που δεν διευκολύνουν τη δράση. Πρώτο µέληµά σας πρέπει να είναι η υγεία και η καλή φυσική κατάσταση, καθώς θα είστε πιο επιρρεπείς σε κρυολογήµατα, ιώσεις ή υπερκόπωση. Από την άλλη, προσέξτε την επιθετική στάση που θα έχετε όταν σας ζορίζουν. Ευτυχώς, η Αφροδίτη από τον Κριό θα φροντίζει καλύτερα τα συµφέροντά σας!

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βελτιώστε τα οικονοµικά.

Παρθένος

23 Αυγούστου-23 Σεπτεμβρίου

Τα θέµατα της δουλειάς θα είναι σίγουρα µία από τις προτεραιότητες του Φεβρουαρίου, καθώς εκεί πρόκειται να διοχετεύσετε το µεγαλύτερο µέρος της ενέργειας και της προσοχής σας. Αυξηµένοι ρυθµοί στη δουλειά, ασυνεννοησία µε συνεργάτες ή και ένα πιο έντονο παρασκήνιο είναι µερικά από τα σενάρια αυτής της εβδοµάδας, τα οποία θα χρειαστεί να αντιµετωπίσετε µε ψυχραιµία. Ακόµη, είναι πολύ σηµαντικό αυτόν τον µήνα να προσέξετε περισσότερο την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μειώστε το άγχος.

Ζυγός

24 Σεπτεμβρίου-23 Οκτωβρίου

Με την Αφροδίτη στον Κριό, στον τοµέα των σχέσεων, και τον Ηλιο και τον Ερµή στον τοµέα των φλερτ, των νέων γνωριµιών και του έρωτα, το κύριο θέµα του µήνα θα είναι η ερωτική σας ζωή. Ετσι, είτε είστε σε σχέση είτε την αναζητάτε, σίγουρα οι συνθήκες θα είναι τέτοιες που θα επιτρέψουν να σας παρασύρει το συναίσθηµα. Μάλιστα, οι γεννηµένοι τις πρώτες ηµέρες µπορεί να έχετε µια ξαφνική γνωριµία προς το τέλος της εβδοµάδας. Η Πανσέληνος δεν είναι αρνητική και ίσως σας απασχολήσει ένα φιλικό πρόσωπο.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Νέοι έρωτες εν όψει!

Σκορπιός

24 Οκτωβρίου-22 Νοεμβρίου

Η εβδοµάδα σάς ρίχνει στα βαθιά νερά των υποχρεώσεων, σε σπίτι, οικογένεια και δουλειά. Δεν είναι µόνο η Πανσέληνος στις 7/2 δυσαρµονική προς το ζώδιό σας. Είναι και η πορεία του Ερµή στον Υδροχόο, που περιορίζει τον ελεύθερο χρόνο σας, σας γεµίζει ανασφάλειες ή κλονίζει κάποιες σταθερές. Βέβαια, θα είναι κάτι παροδικό και φυσικά θα µπορέσετε να αντεπεξέλθετε σε ό,τι και αν προκύψει, αρκεί να είστε ψύχραιµοι. Αρκετά θετικά τα οικονοµικά σας, µολονότι θα έχετε αρκετά έξοδα.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Εστιάστε στα προσωπικά σας!

Τοξότης

23 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου

Ερωτικός ο Φεβρουάριος, µε την Αφροδίτη να µπαίνει στον Κριό, το ζώδιο που συµβολίζει στο ωροσκόπιό σας τον έρωτα, τα φλερτ, την καλή ζωή, τη δηµιουργία. Σε όποια ηλικία και αν είστε και σε οποιαδήποτε κατάσταση, από πλευράς ερωτικής ζωής, αποκλείεται να µην ενθουσιαστείτε και να µη νιώσετε καλοδιάθετοι µε αυτή την πλανητική συγκυρία! Σηµαντική βοήθεια δίνει και ο Ερµής, αν και πρέπει να είστε προσεκτικοί στις µετακινήσεις σας, κυρίως κοντά στις 7/2, που πραγµατοποιείται η Πανσέληνος στον Λέοντα.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Διασκεδάστε το!

Αιγόκερως

22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου

Ο Φεβρουάριος σας απαλλάσσει από σηµαντικό εργασιακό ή ψυχολογικό φόρτο. Από εδώ και πέρα τα πράγµατα, όσο δύσκολα ή απαιτητικά και αν είναι, γίνονται πιο εύκολα και χωρίς µεγάλο κόστος. Η Πανσέληνος, αν και ουδέτερη προς το ζώδιό σας, ίσως φέρει κάποια ανατροπή στον οικονοµικό τοµέα, θέλει µεγαλύτερη προσοχή και σίγουρα όχι ρίσκα! Ως τις 7/2 µπορούν να πάνε καλύτερα και τα ερωτικά. Η Αφροδίτη στον Κριό στρέφει την προσοχή σας στο σπίτι και στην οικογένεια.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Οµορφύνετε το σπίτι σας.

Υδροχόος

20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου

Tα εφετινά γενέθλιά σας κοσµούνται από µια Πανσέληνο στο αντίθετο ζώδιο από το δικό σας, τον Λέοντα, αλλά και τον Ερµή, ο οποίος θα παραµείνει στο ζώδιό σας για λίγες ηµέρες ακόµη. Οπως καταλαβαίνετε, σίγουρα θα υπάρχουν πολλά που θα σας απασχολήσουν τόσο στον τοµέα σχέσεων-γάµου-συνεργασιών όσο και στη δουλειά. Η Αφροδίτη στον Κριό βοηθά στην καθηµερινότητά σας, σε συζητήσεις και επαφές που µπορεί να αποδώσουν αργότερα, αφού ο ανάδροµος Αρης δεν επιτρέπει αποτελέσµατα εδώ και τώρα.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μια εκδροµή.

Ιχθύες

19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου

Η έξοδος της Αφροδίτης από το ζώδιό σας µετά τις 8/2 σας επιτρέπει να συγκεντρωθείτε και σε θέµατα πέραν της προσωπικής σας ζωής, χωρίς αυτό να σηµαίνει ότι τα ερωτικά θα είναι άσχηµα. Από τον Κριό θα βοηθήσει να ενισχύσετε το εισόδηµά σας, να νιώσετε µεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να πουλήσετε καλύτερα τις υπηρεσίες σας στη δουλειά. Η Πανσέληνος στις 7/2 µπορεί να δηµιουργήσει χάος στη δουλειά ή να πλήξει τη φυσική σας κατάσταση, γι’ αυτό προσοχή. Ο Ερµής στον Υδροχόο αυξάνει τις υποχρεώσεις σας.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ασχοληθείτε µε τη δουλειά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου