Ελένη Μενεγάκη: Η ζωή της δύο χρόνια μετά το διαζύγιο!

menegaki5_h_633_451

Δύο χρόνια σχεδόν πέρασαν από την ημέρα που ο Γιάννης Λάτσιος και η Ελένη Μενεγάκη πήραν διαζύγιο, αναστατώνοντας τον κόσμο της εγχώριας showbiz... Το ζευγάρι χώρισε και επίσημα στις 29 Ιανουαρίου του 2010, ενώ ήδη είχαν αρχίσει οι συζητήσεις και τα πηγαδάκια γύρω από τους λόγους, που ένα τόσο ερωτευμένο και αγαπημένο ζευγάρι, οδηγήθηκε στον χωρισμό.

alpha1

Λίγο καιρό μετά κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες που ήθελαν τη γοητευτική παρουσιάστρια να έχει σχέση με τον Ματέο Πανζτόπουλο και όλοι οι δημοσιογράφοι την κυνηγούσαν, θέλοντας να εξασφαλίσουν μία και μόνο δήλωσή της.

Η Ελένη ευγενική όπως πάντα, χειρίστηκε την όλη κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πέρασε δύσκολες στιγμές -στην εκπομπή της είχε λυγίσει και είχε δακρύσει - και πάντα προσπαθούσε να προστατέψει τα παιδιά της.

eleni

Εκείνα είναι πάντα η προτεραιότητά της, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η ζωή σταμάτησε για εκείνη μετά το διαζύγιο.

Ευτυχισμένη πλέον στο πλευρό του Ματέο, δεν απορρίπτει το ενδεχόμενο ενός ακόμα γάμου, ενώ μάλιστα, σκέφτεται και την απόκτηση ενός ακόμα παιδιού.

menego1

Κι αν το ζευγάρι στις αρχές της σχέσης του κρυβόταν και προσπαθούσε να αποφύγει την δημόσια έκθεση, πλέον απολαμβάνει ανενόχλητο τον έρωτά του!

Δες φωτογραφίες με την ανανεωμένη, στο πέρασμα των δύο αυτών ετών, Ελένη, αλλά και τον Ματέο!

menegaki9

 

eleni35

eleni1menegaki2

menegaki4menegaki22

teo2teo1

MENEGAKIKALI9

101_h_633_451

5menegaki23

mateo7

6

elenimateo2eleni3

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου