Η πρώτη Junior Master Chef είναι....

Lilian_h_633_451

"Master Chef Junior" ήταν και πέρασε... Μετά από περίπου τρεις μήνες το κουζινο-ριάλιτι του Mega με τους μικρούς μας μπόμπιρες έριξε αυλαία και έτσι έχουμε πια με... δόξα και τιμή την πρώτη Ελληνίδα , "Master Chef Junior" !


Μετά από έναν τελικό που είχε άρωμα γυναίκας ή μάλλον... δεσποινίδας και αφού η Λίλιαν και η Μαργαρίτα πέρασαν πραγματικά από δύο δύσκολες δοκιμασίες, όπου προσπάθησαν να μας δείξουν το ταλέντο τους και στην μαγειρική, αλλά και στην ζαχαροπλαστική, μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Λίλιαν !


Μάλιστα, η Λίλιαν κατάφερε να κερδίσει το προβάδισμα από την πρώτη κιόλας δοκιμασία, από την δοκιμασία της μαγειρικής, όπου συγκέντρωσε συνολικά 28 πόντους, ενώ η Μαργαρίτα με το δικό της πιάτο κατάφερε να κερδίσει 26. Και τα δύο κορίτσια δυσκολεύτηκαν απίστευτα στην κατασκευή του γλυκού και συγκεκριμένα μίας τούρτας τύπου καπ-κέικ.


Τελικά, η Λίλιαν αναδείχθηκε η πρώτη Ελληνίδα "Master Chef Junior" μιας και συγκέντρωσε συνολικά 53 βαθμούς, έναντι της Μαργαρίτας που κέρδισε 49.


Όσο για το ποιο ήταν το μεγάλο έπαθλο ; Το έπαθλο που την περίμενε την Λίλιαν, ήταν ένα έπαθλο - έκπληξη μιας και κέρδισε ένα ταξίδι μέχρι την μαγική Γιουροντίσνει και συγκεκριμένα κέρδισε ένα πενθήμερο ταξίδι μέχρι το Παρίσι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου