Επιστρέφουν Καραβάτου και Κους-Κους;

newego_LARGE_t_1401_105589078_type11596

Έντονες είναι οι φήμες που κυκλοφορούν και θέλουν την Κατερίνα Καραβάτου να επιστρέφει στην τηλεόραση. Και πρόσεξε ποιο είναι σενάριο (τρελό ή πραγματικότητα, πολύ σύντομα θα δείξει) επιστρέφει στον Alpha με το «Κους – Κους»!!! Ω ναι.

Τούτο είναι το σενάριο που κυκλοφορεί, υποστηρίζοντας ότι οι Γερμανοί πήραν φόρα κι αφού έδωσαν το «πράσινο» φως στη Ναταλία Γερμανού και το «Μες στην καλή χαρά» φαίνεται ότι θα κάνουν το ίδιο και για άλλες εκπομπές του σταθμού.

Με πρώτη και καλύτερη το «Κους Κους» που τον περασμένο Σεπτέμβριο «κόπηκε» αναπάντεχα, αφού ήταν από τα... βροντερά «θύματα» των σαρωτικών περικοπών. Κι εκεί, λοιπόν, που με αγωνία και λαχτάρα περιμένουμε την μανούλα Κατερίνα επιτέλους να μιλήσει για το «κόψιμό» της από τον Alpha (εξάλλου μάς το είχε υποσχεθεί) τώρα μαθαίνουμε για τη μεγάλη επιστροφή της.

Και πότε θα γίνει αυτό; Πολύ σύντομα, αφού οι φήμες λένε ότι θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες μετά τα Χριστούγεννα. Κι απορείς εσύ τώρα, σε ποια ζώνη θα την βάλουν, αφού η μεσημεριανή έχει καταληφθεί και με μεγάλη επιτυχία από την Ελένη Μενεγάκη. Λοιπόν, λέγεται ότι θα τη στείλουν στην πρωινή (10 με 1) εκεί δηλαδή που μέχρι πέρυσι ήτο η πάλαι ποτέ «Βασίλισσα» Ελένη.

Ε άμα γίνει και αυτό, τότε με σιγουριά σου λέω: πλέον τα έχουμε δει όλα!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου