Ακόμα προλαβαίνεις! Λαμπερό πρόσωπο λίγες μέρες πριν τις γιορτές! Πώς;

mesotherapy_h_633_451

Οι μέρες πριν τις γιορτές μας βρίσκουν όλες σε έναν συνεχή πανικό: τα deadlines στο γραφείο αρχίζουν να σου δημιουργούν ασφυξία (πρέπει να τα παραδώσεις on time για να περάσεις γιορτές χωρίς κανένα άγχος), βγαίνεις για να ψωνίσεις δώρα για τους αγαπημένους σου και να εφοδιαστείς με όλα τα απαραίτητα για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Αποτέλεσμα; Το πρόσωπό σου δείχνει κουρασμένο και θαμπό, έχει χάσει την ζωντάνια του και το υγειές του χρώμα ενώ κάτω από τα μάτια σου κατοικοεδρεύουν δύο τεράστιοι μαύροι κύκλοι! Κι όμως, ακόμη προλαβαίνεις να ανακτήσεις την λάμψη και την υγεία του προσώπου σου αφιερώνοντας 15 λεπτά! Πώς;

Η μεσοθεραπεία σου εξασφαλίζει αυτό το αποτέλεσμα και η αισθητική γιατρός Έλενα Μπαλτζάκη μας το αναλύει με κάθε λεπτομέρεια!


Μεσοθεραπεία προσώπου με υαλουρονικό και πολυβιταμίνες. Τι είναι;

Πρόκειται για μια θεραπεία η οποία σε 10 μόλις λεπτά δίνει ένα σημαντικό αποτέλεσμα, δηλαδή τη λάμψη, το φως και το σφρίγος που όλες επιδιώκουμε. Η συγκεκριμένη θεραπεία διώχνει μακριά την κούραση που μπορεί να προκαλείται από τους έντονους ρυθμούς των ημερών ενώ είναι πολύ σημαντικό ότι έχει άμεσο αποτέλεσμα από την ίδια μέρα κιόλας! Γι' αυτό και μπορείς να το κάνεις ακόμη και δύο μέρες πριν τα Χριστούγεννα.

Πώς γίνεται η διαδικασία;

Είναι μια ενέσιμη θεραπεία που γίνεται με μια πολύ λεπτή βελονίτσα και εγχύουμε στο δέρμα υαλουρονικό οξύ και βιταμίνες.

Πόσο κοστίζει;
Από 100 ευρώ και πάνω.

Και ποια είναι η διάρκειά της;

Διαρκεί ελάχιστα! Περίπου ένα τέταρτο.

Χρειάζεται να την επαναλάβεις ξανά αυτή την θεραπεία;
Μπορείς να κάνεις μία για τις παραμονές των εορτών και μετά να ξανακάνεις και άλλες θεραπείες σε κύκλους ανά 15 μέρες ή ανά μήνα. Καλό είναι να κάνεις ένα κύκλο θεραπειών, πάντως, για να μεγιστοποιήσεις το αποτέλεσμα. Αλλά σαν θεραπεία πριν τις γιορτές για να δώσεις φως, λάμψη και σφρίγος το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι μια μεσοθεραπεία.

Πώς δείχνει το πρόσωπο αμέσως μετά την μεσοθεραπεία;
Αμέσως μετά το δέρμα έχει μια κοκκινίλα λόγω του ότι το έχουμε "τρυπήσει", αλλά συνήθως σε λίγες ώρες επανέρχεται. Όμως, την επόμενη μέρα θα είναι μια χαρά.

Είναι επώδυνο;
Δεν είναι επώδυνο, αλλά μπορεί να μπει αναισθητική κρέμα αν έχουμε πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα. Σε γενικές γραμμές, πάντως, ο πόνος είναι ελάχιστος, καθώς η βελονίτσα είναι πολύ λεπτή. 

Στην εγκυμοσύνη επιτρέπεται;

Όχι δεν μπορείς να κάνεις μεσοθεραπεία σε περίοδο κύησης. Δεν ενδείκνυται τίποτα ενέσιμο κατά την εγκυμοσύνη.


Σε ποιες άλλες περιπτώσεις απαγορεύεται;
Η μεσοθεραπεία απαγορεύεται όχι μόνο στις έγκυες αλλά και σε αυτές που θηλάζουν. Από εκεί και πέρα στους ανθρώπους που έχουν έντονες ευρυαγγείες στο πρόσωπο, ενεργό ακμή και σε ανθρώπους που έχουν αυτοάνοσα νοσήματα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου