Ζώδια: 5/12 - 11/12

F425D88E47935143FC6EE776128210C9

Εκρηκτική εβδομάδα

Η δεύτερη έκλειψη της χειμερινής περιόδου (και ταυτόχρονα Πανσέληνος) πραγματοποιείται στις 10/12 στο ζώδιο των Διδύμων. Η επιρροή της είναι πιο έντονη από την έκλειψη που προηγήθηκε και μπορεί να δημιουργήσει πιο εκρηκτική ατμόσφαιρα, επηρεάζοντας Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς.

Κριός

21 Μαρτίου-19 Απριλίου

Η έκλειψη στις 10/12 έρχεται με σκοπό να δοκιμάσει συναισθήματα και αντοχές στην καθημερινότητά σας, αφού επηρεάζει όλους ανεξαρτήτως ζωδίου και μάλιστα όχι θετικά. Προσοχή στις μετακινήσεις, σε ταξίδια και συμφωνίες επαγγελματικής φύσης, στις σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες, αλλά και στην υγεία. Αποφύγετε να συνάψετε νέες σχέσεις ή να υπογράψετε συμβόλαια γιατί όλα θα είναι ρευστά. Διαφυλάξτε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση και θυμηθείτε ότι μόνο εσείς μπορείτε να στηρίξετε τον εαυτό σας.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ενδιαφερθείτε για συνεργασίες.

Ταύρος

20 Απριλίου-20 Μαΐου

Η δεύτερη έκλειψη της χειμερινής περιόδου έχει στόχο το πορτοφόλι σας. Αποφύγετε επενδύσεις που εμπεριέχουν ρίσκο, μην υπογράφετε οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να αποβούν εις βάρος σας αργότερα, τσεκάρετε τις υποχρεώσεις σας σε τράπεζες κτλ. και διατηρήστε πλήρη έλεγχο των ανθρώπων που διαχειρίζονται χρήματα δικά σας ή της επιχείρησής σας. Υπάρχει πιθανότητα να χάσετε ένα μέρος των εσόδων από κάποια δουλειά, αλλά στο τέλος του μήνα θα μπορέσετε να βρείτε κάτι άλλο για να το αντισταθμίσετε.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Προσέξτε τα οικονομικά σας.

Δίδυμοι

21 Μαΐου-21 Ιουνίου

Η δύσκολη έκλειψη πραγματοποιείται στο ζώδιό σας και εσείς νιώθετε σαν να βρίσκεστε σε κινούμενη άμμο. Κατ’ αρχάς χρειάζεται να προσέξετε την υγεία, τη διατροφή και την οικογένειά σας και δευτερευόντως προσέξτε τις σχέσεις σας, κυρίως με γυναίκες (συναδέλφους, φίλες, συγγενείς) γιατί μπορεί να φτάσουν σε οριακό σημείο. Λόγω της επιβάρυνσης του Άρη οι γεννημένοι μετά τις 6/6 αποφύγετε να μπείτε σε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας, γιατί θα βρεθείτε ακόμη πιο προβληματισμένοι. Γενικώς προσοχή σε εντάσεις στις σχέσεις σας.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αποφύγετε τις εντάσεις.

Καρκίνος

22 Ιουνίου-22 Ιουλίου

Μια έκλειψη του κυβερνήτη σας, της Σελήνης, πάντα δοκιμάζει τις αντοχές και το ψυχικό σας σθένος. Με μια έκλειψη στους Διδύμους, τα θέματα υγείας είναι τα πιο σημαντικά αυτή την εβδομάδα και ακολουθούν τα θέματα της δουλειάς. Εντείνεται το παρασκήνιο στη δουλειά και αυξάνεται η ένταση στις σχέσεις με συναδέλφους ή ανωτέρους. Αυτή την εβδομάδα θα κορυφωθούν ακόμη περισσότερο οι καταστάσεις αυτές και πιθανώς να έρθει στο φως και μια μυστική και σοκαριστική κατάσταση. Μην παίρνετε σημαντικές αποφάσεις τώρα.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Φροντίστε την υγεία σας.

Λέων

23 Ιουλίου-22 Αυγούστου

Σε μια γενικότερη κατάσταση σύγχυσης αυτόν τον μήνα έρχεται να προστεθεί και η επιρροή της έκλειψης του Δεκεμβρίου. Εσείς που έχετε γεννηθεί μετά τις 6/8 επηρεάζεστε περισσότερο σε θέματα ερωτικών και φιλικών σχέσεων, ενώ αν ασχολείστε με τα κοινά, μετέχετε σε συλλόγους, σωματεία κτλ. ίσως υπάρχουν εξελίξεις και προβλήματα που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε. Φυσικά θα μπορούσε η έκλειψη αυτή να σχετίζεται και με οικονομικούς παράγοντες, γι’ αυτό να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Συμπαρασταθείτε σε φίλους.

Παρθένος

23 Αυγούστου-23 Σεπτεμβρίου

Αν έχετε γεννηθεί μετά τις 5/9, θα χρειαστείτε όλα τα αποθέματα υπομονής και ψυχραιμίας για να αντιμετωπίσετε καταστάσεις, οι οποίες πιθανόν να ξεφεύγουν από τα όρια της λογικής. Στην καριέρα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να «ψειρίζετε» τις καταστάσεις, για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως. Στα πιθανά σενάρια περιλαμβάνονται σημαντικές ευθύνες στον χώρο εργασίας, μετακίνηση κάποιου προσώπου εξουσίας που ήταν θετικό απέναντί σας, αλλαγές στην εταιρεία όπου εργάζεστε. Προσοχή σε θέματα υγείας.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ζητήστε στήριξη.

Ζυγός

24 Σεπτεμβρίου-23 Οκτωβρίου

Όταν συναλλάσσεστε στην καθημερινότητά σας με άλλους, που επηρεάζονται περισσότερο, έστω και έμμεσα τραβάτε και εσείς αρκετή αρνητική ενέργεια. Η έκλειψη στους Διδύμους δείχνει ότι μαθαίνετε κάποια νέα ίσως ξαφνικά, τα οποία τροποποιούν το πρόγραμμα ή τη στάση σας απέναντι σε κάποιους στενούς συνεργάτες ή τον σύντροφό σας. Αποφύγετε αυτή την εβδομάδα σημαντικά ταξίδια, οι σπουδαστές προσέξτε κάπως περισσότερο, προσπαθήστε να αναβάλετε κάποιο δικαστήριο και γενικώς προσοχή στις σχέσεις με ξένους.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Εξελίξεις στη δουλειά.

Σκορπιός

24 Οκτωβρίου-22 Νοεμβρίου

Μια έκλειψη που πραγματοποιείται σε έναν από τους δύο οικονομικούς τομείς του ωροσκοπίου σας είναι αυτή που έρχεται στις 10/12 και επηρεάζει τους γεννημένους μετά τις 5/11. Πιθανώς να νιώσετε και πιο έντονα το βάρος της έκλειψης είτε με τη μορφή πίεσης από όσους οφείλετε χρήματα είτε με τη μορφή συναισθηματικής έντασης. Δείξτε προσοχή σε νέες οικονομικές συμφωνίες. Επιδείξτε προσοχή σε σχέσεις με άτομα εξουσίας, προϊσταμένους κτλ, αλλά και σε ανθρώπους οι οποίοι χειρίζονται δικά σας χρήματα, είτε για να τα επενδύσουν είτε για άλλους λόγους.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Φροντίστε την εμφάνισή σας.

Τοξότης

23 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου

Η δεύτερη έκλειψη της περιόδου είναι ίσως η πιο δύσκολη της χρονιάς και σας επηρεάζει άμεσα, καθώς πραγματοποιείται στο απέναντί σας ζώδιο των Διδύμων. Δείξτε προσοχή, κυρίως όσοι έχετε γενέθλια μετά τις 6/12. Κατ’ αρχάς στις σχέσεις σας με την οικογένεια, τον σύντροφο, αλλά και τους συνεργάτες σας. Ίσως μια σχέση ολοκληρώνει τώρα τον κύκλο της ή μαθαίνετε κάτι δυσάρεστο για ένα κοντινό σας πρόσωπο. Άλλος τομέας που χρήζει φροντίδας είναι αυτός της υγείας, καθώς ο Άρης εντείνει το στρες.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Προφυλάξτε μια σχέση.

Αιγόκερως

22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου

Η έκλειψη που πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα είναι σίγουρα η πιο κουραστική και απαιτητική και ας μην επηρεάζεστε τόσο άμεσα. Θέματα που σχετίζονται με την υγεία, αλλά και τη δουλειά μπορεί να σας ζορίσουν ιδιαίτερα (πιθανώς το ζόρι να ξεκίνησε ήδη από το τέλος Νοεμβρίου). Αν υπάρχει πρόβλημα με ανωτέρους στη δουλειά, αν σας επιβάλλονται αλλαγές ή αν ακόμη υπάρχει τεράστια ένταση με συνεργάτες, είναι πιθανό να μην μπορείτε καν να διαπραγματευθείτε. Μείνετε ψύχραιμοι και αναβάλλετε τις πρωτοβουλίες για αργότερα.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Κάντε ένα τσεκάπ.

Υδροχόος

20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου

Η σεληνιακή έκλειψη, μολονότι πραγματοποιείται σε φιλικό ζώδιο προς το δικό σας, το ζώδιο των Διδύμων, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για ευοίωνες προβλέψεις, μια και οι όψεις της είναι δύσκολες για όλους. Θα υπάρξει, έστω και έμμεσα, μεγαλύτερη ένταση και πίεση σε όλα τα επίπεδα. Θέματα μιας ερωτικής σχέσης (κυρίως το μέλλον της), ενός παιδιού (είτε έχετε είτε θα θέλατε), μιας επιχείρησης (οι οικονομικές παράμετροι) ή ενός φιλικού προσώπου, θα απαιτήσουν την προσοχή και τη φροντίδα σας.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βελτιώστε τα ερωτικά.

Ιχθύες

19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου

Η έκλειψη-Πανσέληνος στον άξονα οικογένειας - εργασίας δημιουργεί έντονη συναισθηματική φόρτιση, ίσως προκύψουν και γεγονότα που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Με κάποιον τρόπο η έκλειψη αυτή κλείνει ένα κεφάλαιο στη ζωή σας και σας υποχρεώνει να κάνετε αλλαγές. Οι γεννημένοι μετά τις 6/3 ή 7/3 ίσως έχουν απρόοπτες εξελίξεις σε θέματα οικογένειας, σχέσεων, σπιτιού ή εργασίας (μια μετακόμιση, μια μεταβολή στις επαγγελματικές υποχρεώσεις, ένα αγαπημένο πρόσωπο που χρειάζεται φροντίδα, ένα ξαφνικό τέλος σε μια σχέση).
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αλλαγές στη ζωή σας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου