Find His Porn, η ιστοσελίδα που βγάζει όλα τα άπλυτα στη φόρα…

find_his_porn-420x186

Είστε περίεργη για το αν ο σύντροφός σας διατηρεί αρχείο πορνό στον υπολογιστή του καθώς και για το περιεχόμενό του; Αν ναι, τότε ήρθε η ώρα να το ανακαλύψετε. Μια πρωτότυπη ιστοσελίδα ονόματι ‘Find His Porn’ κάνει αυτό ακριβώς που υποδηλώνει το όνομα της: ξετρυπώνει όλο το πονηρό υλικό που υπάρχει σε ένα σκληρό δίσκο!

Στην ουσία πρόκειται για ένα web εργαλείο που σκανάρει το σκληρό δίσκο που του αναθέτετε και στη συνέχεια σας παραθέτει μια λεπτομερή αναφορά των ευρημάτων του. Όλα γίνονται αυτόματα χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε κάτι, ωστόσο οι διαδικασίες που ακολουθούνται παραμένουν για ευνόητους λόγους άγνωστες.

Σύμφωνα με την εταιρεία:

“Οι μέρες που οι άντρες έκρυβαν τη συλλογή πορνό τους κάτω από το στρώμα τους ανήκουν πια στο παρελθόν. Πλέον, το πορνό βρίσκεται παντού και επομένως μην περιμένετε να βρείτε πονηρά DVD ή περιοδικά. Ό,τι παρακολουθεί βρίσκεται στον υπολογιστή του και το μόνο πρόβλημα είναι πώς θα το βρείτε. Δεν είστε περίεργες για το τι βλέπει; Οι περισσότερες γυναίκες έχουν την ίδια περιέργεια και τώρα ευτυχώς μπορείτε να κάνετε κάτι.”

Αν σας αρέσει η ιδέα και θέλετε να δοκιμάσετε την υπηρεσία (εμείς δε σας το προτείνουμε), μπορείτε να το κάνετε από εδώ στην τιμή των $19.95.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου