Πώς είναι το εργαστήριο του Αη Βασίλη στα Τρίκαλα;

PHOTO_1_533_355

Το ομορφότερο και μεγαλύτερο εργοστάσιο του Αι Βασίλη στην Ευρώπη βρίσκεται στον Μύλο των Ξωτικών.

Από 9 Δεκεμβρίου έως 2 Ιανουαρίου | στο Μύλο Ματσόπουλου στα Τρίκαλα | Μπορούν να διοργανωθούν και εκδρομές για τα σχολεία, ενώ σύμφωνα με το Δήμο Τρικάλων οι συμμετοχές έχουν ήδη ξεπεράσει κάθε προσδοκία | Είσοδος ελεύθερη | Δείτε πληροφορίες στο www.milosxotikon.gr

 

107.20.137.49d

Φέτος η περίοδος των Χριστουγεννιάτικων εορτών, βρίσκει τον Αι Βασίλη και τα ξωτικά του στην πανέμορφη πόλη των Τρικάλων. Επέλεξαν ένα μαγικό σημείο… τον παλιό «Μύλο Ματσόπουλου» για να τον μεταμορφώσουν σε «Μύλο των Ξωτικών».


Εδώ εγκατέστησαν το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής παιχνιδιών, χαράς, δημιουργίας, ελπίδας και γλυκών χριστουγεννιάτικων τοπικών γεύσεων. Οι πρωταγωνιστές του παραμυθιού εργάζονται σκληρά και προετοιμάζονται, για να πραγματοποιήσουν όσες περισσότερες ευχές μικρών και μεγάλων.

Στόχος είναι να σκορπίσουν και πάλι τα χαμόγελα, που τόσο μα τόσο μας έχουν λείψει.


Στις 9 Δεκεμβρίου, τα παλιά φουγάρα παίρνουν μπροστά και σκορπίζουν απίστευτες μυρωδιές. Τα γρανάζια λαδώνονται, οι μηχανές επισκευάζονται και διαμορφώνονται κατάλληλα για να φτιάξουν όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούν.

Οι Μύλοι ξεκινούν να δουλεύουν και παράγουν το πολυπόθητο υλικό για όλες τις γευστικές Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες.
Ο Αι Βασίλης και τα ξωτικά για πρώτη φορά μοιράζονται μαζί μας, τα πολύ καλά κρυμμένα μαγικά μυστικά της επιτυχημένης, όλα αυτά τα χρόνια αποστολής τους.

107.20.137.49aad107.20.137.49dadadadfsfsdadda

 

Δείτε εδώ ποιός θα τραγουδήσει στην επίσημη έναρξη…

martakis-11.12-1024x821Ο ταλαντούχος ποπ τραγουδιστής Κώστας Μαρτάκης θα βρεθεί, λίγες ήμερες πριν τα Χριστούγεννα στην πανέμορφη πόλη των Τρικάλων και στο «Μύλο των Ξωτικών».

Στις 11/12 ο νεαρός καλλιτέχνης θα δώσει με τα τραγούδια του το σύνθημα για να ξεκινήσει η περίοδος των Χριστουγεννιάτικων εροταστικων εκδηλώσεων, που φέτος θα έχουν άρωμα  “ξωτικών…”!!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου