Αυτός, εσύ και το ποδόσφαιρο…

Γράφει η Ειρήνη Μ.

images
Ο εφιάλτης όλων των γυναικών είναι το ποδόσφαιρο. Ποια γυναίκα δεν εύχεται να εξαφανιζόταν αυτό το άθλημα για να ζήσει και πάλι γαλήνιες και ευτυχισμένες στιγμές με το σύντροφό της; Κάτι τέτοιο όμως δεν γίνεται και το ποδόσφαιρο δεν θα πάψει ποτέ να είναι το αγαπημένο άθλημα των αντρών. Πώς μπορείς όμως να αντιμετωπίσεις αυτό τον εχθρό που στοιχειώνει τις ζωές όλων μας;


Η πιο καλή μαθήτρια.

  •    Αρχικά, θα πρέπει να προσπαθήσεις να μάθεις για το ποδόσφαιρο διάφορα πράγματα, ώστε να βρεις κάτι το ενδιαφέρον μέσα σε αυτό και έτσι να μη το μισείς τόσο πολύ. Ένα ενδιαφέρον που έχει για τις γυναίκες είναι οι κούκλοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν είναι και λίγοι. Μπορείς επίσης να του ζητήσεις κάποια στιγμή να σου μάθει για το ποδόσφαιρο, ίσως σε ένα αγώνα που δεν τον ενδιαφέρει τόσο. Θα του αρέσει να σου μάθει αυτό που τόσο αγαπά.

Τι ωραίος αγώνας.
  • Η γκρίνια προς το σύντροφό σου για το ποδόσφαιρο δεν οφελεί, γι' αυτό προτίμησε να δείτε μαζί τον αγώνα αγαπημένοι (άλλωστε είναι κάτι που θα το εκτιμήσει), παρά μακριά και μαλωμένοι γιατί εσύ θα χάσεις και όχι αυτός καθώς θα δει τον αγώνα μακριά σου με τους φίλους του.

Ότι θέλει το μωρό μου.
  • Σε περίπτωση που θέλει διακαός να δει τον επερχόμενο αγώνα με τους φίλους του ή να παεί στο γήπεδο μη του χαλάσεις το χατίρι και μη του κρατήσεις μούτρα. Μη δειλιάσεις να πας μαζί του ακόμα και στο γήπεδο. Με αυτό το τρόπο θα του δείξεις ότι ενδιαφέρεσε πραγματικά για αυτόν και ασχολείσε με τις επιθυμίες του.

Μια φούντωση μια φλόγα.
  • Εαν πάλι δεν θέλεις σε καμία απολύτως περίπτωση να δει ο σύντροφός σας ποδόσφαιρο το βράδυ μπορείς να τον αποτρέψεις με τον απλό, παλιό, καλό τρόπο. Μαγειρέψε κάτι αφροδισιακό βάλε τα άκρως απαραίτητα και εμφανίσου την ώρα του αγώνα προκλητική και sexy ακριβώς μπροστά του και κάλεσε τον να σε ακολουθήσει και να περάσετε μαζί μία υπέροχη νύχτα. ΠΡΟΣΟΧΗ όμως!! Μη το επιχειρήσεις σε κρίσιμη φάση του αγώνα γιατί ειδικά εαν μπει γκολ θα σου θυμώσει που μπήκες στη μέση και δεν το είδε και δεν θα καταφέρεις και αυτό που θέλεις. Καλύτερα λίγο πριν αρχίσει ο αγώνας.

Τι λες για ένα διπλό........στο κρεβάτι;
  • Το ποδόσφαιρο μπορεί να προκαλέσει τη φαντασία σου. Αντί για τους κλασικούς ρόλους της καμαριέρας και της νοσοκόμας δοκίμασε κάτι καινούργιο. Για παράδειγμα ντύσου ποδοσφαιριστής με ψηλές κάλτσες, καυτό σορτσάκι και κολλητό μπλουζάκι. Κατά προτήμηση κάνε παίχτρια της αντίθετης ομάδας. Αυτό θα τον ανάψει περισσότερο.

   Όπως λοιπόν μπορείς να καταλάβεις το ποδόσφαιρο δεν είναι απαραίτητο να συνεχίσει να είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σου. Μπορείς είτε να το αποδεχτείς και να το κάνεις φίλος σου, να φερθείς πονηρά και να κάνεις ότι δεν τρέχει τίποτα ή ακόμα καλύτερα να το χρησιμοποιήσεις ώστε να περάσεις πολλές ωραίες και μοναδικές στιγμές με το σύντροφό σου στην αγκαλιά σου στο κρεβάτι, κάτι το οποίο θα απολαύσει ιδιαιτέρως! Η επιλογή δική σου!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου