Μα που πήγαν όλοι οι άντρες;

Γράφει η Κική Στ.

loving_couple

Ρε κορίτσια που πήγαν όλοι οι άντρες; Ναι ναι, για αυτούς τους τύπους που έτρεχαν να μας ανοίξουν τις πόρτες, που μας άρπαζαν από τα χέρια οτιδήποτε βαρύ που μας έδιναν την τελευταία, τέλεια μπουκιά από το αγαπημένο τους φαγητό, που μας είχαν screen-saver στο pc τους και «ταπετσαρία» στο κινητό τους! Που ζήταγαν τη γνώμη μας για τα πάντα και αποφασίζαμε μαζί; Που ήθελαν να «σκοτώσουν» όποιον τυχόν μας στεναχωρούσε και ζήταγαν συγγνώμη όταν είχαν άδικο; Τους είχατε ξεχάσει ε; Λογικό το βρίσκω!

 

Ξέρω ότι ζούμε στην εποχή των metrosexual, και ότι ο αγώνας για ισότητα έφερε κάποιες μεταβολές στις ισορροπίες των σχέσεων των δυο φύλων, αλλά ισότητα δε σημαίνει κάνω τα ίδια πράγματα. Σημαίνει κάνω πράγματα ίσης αξίας. Έτσι, όσο χειραφετημένη και αν είναι μια γυναίκα, όσο προσηλωμένη κι αν είναι στη καριέρα της, αυτό δε σημαίνει ότι δε θα χαρεί αν της στείλεις λουλούδια ή ότι δε χρειάζεται να τη γυρίσεις σπίτι της.

Γιατί δεν μπορούν να καταλάβουν κάποιοι άντρες ότι αυτές ακριβώς οι μικρές καθημερινές και «παλιομοδίτικες» κινήσεις είναι που λείπουν από τις σημερινές σχέσεις και που καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την έννοια του αρσενικού; Όπως λέει και ένας γνωστός μου “τα πάντα στο σύμπαν αλλάζουν και τίποτε δε μένει σταθερό”.. δε συμφωνώ απόλυτα! Κάποια πράγματα, και στην προκειμένη περίπτωση, μέσα σε μία σχέση, επιβάλλετε να μείνουν σταθερά! Από πότε είναι αποδεκτό να μην κουβαλάτε χρήματα για το καφέ που θα πιείτε; δε σας έχουν μάθει ότι δε στήνουμε ποτέ μια γυναίκα μόνη της; ή πόσο νορμάλ το θεωρείτε να παρακολουθείτε με μανία κάθε χαζό ριάλιτι; Και επιτέλους τι είναι αυτό που σας έχει πιάσει με τα αμάξια σας, τις ομάδες σας ή τα pc σας; Ναι αφού σας αρέσει δεν είναι κακό να ασχολείστε μ’ αυτά αλλά όχι 12 ώρες την ημέρα και τις υπόλοιπες αν δεν κοιμάστε να σκέφτεστε μόνο το σεξ ή το τι φαγητό έχει! Μια σχέση για να μη ξεθωριάσει στο χρόνο απαιτεί προσπάθεια και από τις δυο πλευρές! Αν δεν κάνετε κάτι γλυκό και ρομαντικό για τη σύντροφό σας, με τι όρεξη περιμένετε να κάνει και αυτή κάτι αντίστοιχο για σας; Θέλουμε πράξεις γιατί δε μπορείτε να το καταλάβετε.. θέλουμε να μας κάνετε να νιώσουμε γυναίκες! Και οι δικαιολογίες του τύπου : ¨μα αγάπη μου σου φέρομαι όμορφα κάθε μέρα¨( και όταν εννοεί όμορφα εννοεί δε σε ενοχλώ ή δε μαλώνουμε) ή ¨μαγείρεψα μια μέρα¨ (δηλαδή είμαι εντάξει για το μήνα), δεν πιάνουν!

Και σαν να μην έφτανε αυτό έρχεται η μέρα που προφανώς και έχετε βαρεθεί και θέλετε να μείνετε μόνοι σας! Αναρωτηθήκατε ποτέ όμως ποιος μπορεί να φταίει γι’ αυτό; Για σκεφτείτε, πότε κάνατε τελευταία φορά κάτι ξεχωριστό για τη σύντροφό σας; Κάτι που θα την κάνει να νιώσει μοναδική; Από ένα λουλούδι μέχρι ένα ρομαντικό δείπνο! Μήπως εκείνη συνήθιζε να σας κάνει εκπλήξεις αλλά ξαφνικά τις σταμάτησε ή τις αραίωσε; Ακόμα αναρωτιέστε το γιατί;

Αυτό που έχω να πώ εγώ είναι : προσέξτε τις γυναίκες σας! Κάντε το σωστά και μετά αυτές θα σας προσφέρουν μια υπέροχη σχέση! Είναι σίγουρο! όταν μια γυναίκα νιώθει επιθυμητή, αυτόματα φεύγουν όλες οι ανασφάλειες και οι δισταγμοί και τη θέση τους παίρνουν η φαντασία και η δημιουργικότητα…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου