Ανήλικη κατέληξε στο νοσοκομείο γιατί ήπιε πολύ

drunkgirl_450x250
Εντολή για σφράγισμα δύο καταστημάτων στο Ρέθυμνο

Μια 16χρονη τουρίστρια από τη Δανία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου τα ξημερώματα της Κυριακής σε κατάσταση προχωρημένης μέθης.

Αμέσως ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές που επιλήφθηκαν της υπόθεσης και διαπίστωσαν ότι η ανήλικη είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοολούχων ποτών σε δύο καταστήματα του Ρεθύμνου.

Έχει ήδη ζητηθεί από τον δήμο Ρεθύμνου να εκδοθεί απόφαση σφράγισης των δύο καταστημάτων, δήλωσε ο διευθυντής της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου κ. Κουρμούλης.

Συγκεκριμένα η 16χρονη που βρίσκεται στο Ρέθυμνο για διακοπές με τους γονείς της, βγήκε το βράδυ του Σαββάτου για διασκέδαση με δύο ενήλικους Δανούς. Στα δύο μπαρ που πήγαν η ανήλικη κατανάλωσε μεγάλες ποσότητες ποτών και τα ξημερώματα της Κυριακής οι συνοδοί της την μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Όπως είπε ο κ.Κουρμούλης, οι αστυνομικοί πήραν καταθέσεις από τους δύο ενήλικους καθώς επίσης και από την ανήλικη, μόλις συνήλθε, και διαπιστώθηκε η παράβαση των δύο καταστημάτων για τα οποία ζητήθηκε το σφράγισμά τους και όλες οι κυρώσεις που προβλέπονται από το νόμο σχετικά με την απαγόρευση διάθεσης αλκοολούχων ποτών σε ανήλικους.

flashnews.gr  (φώτο)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου