Και άλλη υιοθεσία για τη Jolie;

imageΠριν από μερικά χρόνια η εκθαμβωτική Angelina Jolie έγινε γνωστή ως Lara Croft, μια super γυναίκα που καταφέρνει τα πάντα. Σήμερα, εκτός από τις κινηματογραφικές της επιτυχίες, η Jolie αποδεικνύει το «ταλέντο» της ως πρέσβειρα καλής θελήσεως των Ηνωμένων Εθνών.


Πρόσφατα βρέθηκε σε ένα προσφυγικό καταυλισμό στα σύνορα Λιβύης-Τυνησίας για να βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους να ξεφύγουν από τα δεινά του πολέμου στη Λιβύη.
Ο φακός την απαθανάτισε την ώρα της αποστολής της, αποκαλύπτοντας ένα ακόμα tattoo στο αριστερό της μπράτσο. Για την ακρίβεια, η Jolie προσέθεσε μία ακόμα γραμμή στο ήδη υπάρχον tattoo, το οποίο συμβολίζει τις συντεταγμένες των τόπων γεννήσεως των υιοθετημένων παιδιών της Maddox (Cambodia), Pax (Vietnam), Zahara (Ethiopia), Shiloh (Namibia), και των διδύμων Vivienne and Knox (France).
Επομένως, η έβδομη γραμμή, ίσως να συμβολίζει μια επικείμενη υιοθεσία…
Άλλοι λένε ότι το tattoo αναφέρεται στο γεωγραφικό πλάτος και μήκος του τόπου γέννησης συντρόφου της Βrad Pitt, Oklahoma.
Η Angelina έχει περίπου δεκατέσσερα γνωστά tattoos. Ανάμεσα σε αυτά είναι ένα ρητό στα Λατινικά «quod me nutrit me destruit» που σημαίνει «ό,τι με θρέφει με καταστέφει» και μια διάσημη ρήση του
Tennessee Williams, «A prayer for the wild at heart, kept in cages», δηλαδή «Μία προσευχή για τους ατίθασους στην καρδιά που κρατιούνται σε κλουβιά» καθώς και ο τίτλος του τραγουδιού των Clash "Know Your Rights" που βρίσκεται στη βάση του σβέρκου της.

ajoliemesa4ajoliemesa3


Μου Αρέσει

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου