ΔΡΟΣΕΡΟ ΓΛΥΚΟ ΜΕ ΚΕΡΑΣΑΚΙΑ

Μαριλένα Π.


ΥΛΙΚΑ
1 συσκευασία φρουί ζελέ (100γρ)με γεύση κεράσι
250ml  βραστό νερό
250ml κρύο νερό
1 κεσέ (200γρ) γιαούρτι στραγγιστό με 2% λιπαρά
1 κούπα ψιλοκομμένα κεράσια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Διαλύουμε  το ζελέ στο βραστό νερό κι ανακατεύουμε πολύ καλά.(για να γίνει ομοιόμορφο το ζελέ πρέπει να διαλυθεί καλά στο καυτό νερό)Προσθέτουμε το κρύο νερό κι ανακατεύουμε καλά.Παγώνουμε το ζελέ στο ψυγείο μέχρι ν'αρχίσει να πήζει και να κάνει σώμα.
Αφού αρχίζει να σταθεροποιήται, αδείαζουμε το μισοπηγμένο ζελέ στον κάδο του μίξερ και προσθέτουμε το γιαούρτι.Με το σύρμα χτυπάμε καλά να ομογενοποιηθούν και να αφρατέψουν.
Τέλος, προσθέτουμ τα φρούτα κι ανακατεύουμε με κουτάλα.Ισομοιράζουμε το μείγμα σε 6 ποτήρια και το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει και να σφίξει για 3 ώρες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου