Σε καταλαβαίνουμε! 10 απίστευτες ατάκες που ακούσαμε από άντρες μόλις μας είδαν γυμνές!

Υπάρχει ο αυθορμητισμός, τον οποίο και επικροτούμε και υπάρχει και η αγένεια. Όταν ο καλός σου σε δει για πρώτη φορά γυμνή και ξεστομίσει μία από τις παρακάτω ατάκες και δεν του απαντήσεις να ξέρεις ότι αφήνεις την πόρτα για ακόμα περισσότερα σχόλια. Εμείς σε προειδοποιήσαμε...


"Πω,πω! Πραγματικά δεν έχεις καμία σχέση με την πρώην μου". Ότι και να σημαίνει αυτό, οι συγκρίσεις απαγορεύονται. Τουλάχιστον έπρεπε να κρατήσει τη σκέψη για τον εαυτό του.

"Το σώμα σου είναι τόσο καλό όσο της μαμάς μου". Ακούγεται στις περίπτωσεις που εσύ είσαι μεγαλύτερη του και εκείνος μαμάκιας! Μπέρδεμα και τα δύο.

"Μην ντρέπεσαι. Μου αρέσει το μικρό στήθος". Όχι, αγάπη μου δεν το έσωσε με τίποτα.

"Θα είσαι πολύ όμορφη αν χάσεις κιλά". Θα? Για αυτό δεν θα σε ξαναδεί ποτέ!

"Είναι αληθινά;" Αφού σε λίγο θα τα πιάσει, δεν μπορεί να περιμένει 2 δευτερόλεπτα για να το ανακαλύψει μόνος σου;

"Μήπως θες πρώτα να πας να ξυριστείς". Επειδή έμαθαν και οι αντρες την αποτρίχωση, δεν σημαίνει ότι έγιναν ειδικοί. Ας αφήσουν τα beaute για τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

"Τα στήθη σου είναι διαφορετικά το ένα από το άλλο;" Μόλις σου αποκάλυψε ότι δεν έχει και μεγάλη εμπειρία στις γυναίκες. Γιατί αν είχε θα ήξερε πως σε ΟΛΕΣ τις γυναίκες υπάρχει διαφορά.

"Καλύτερα να κλείσουμε τα φώτα. Θα είναι πιο σέξι". Το πότε θα κλείσει το φως το αποφασίζουν οι γυναίκες. Αυτός απλά πρέπει να κάνει σωστά τη δουλειά σου!

"Δεν βάζεις κρέμα σώματος;" Metrosexual και αυτός;

"Στο γυμναστήριο μπορείς να κάνεις και κάποιες ασκήσεις για τους γοφούς". Τον ευχαριστούμε για τη συμβουλή και του ευχόμαστε... καληνύχτα και καλή ζωή!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου