5+1 λόγοι για τους οποίους οι άντρες λατρεύουν το πορνό
Koρίτσια ήρθε επιτέλους η ώρα να το παραδεχτούμε: Οι άντρες και οι γυναίκες είναι πλάσματα από άλλο πλανήτη και όσο και αν προσπαθούμε να κατανοήσουμε ο ένας τον άλλο, στο τέλος απλά κάνουμε μία τρύπα στο νερό. Όπως ακριβώς τα αγόρια δεν καταλαβαίνουν γιατί μπορεί να κάτσουμε μισή ώρα μπροστά από μία βιτρίνα και να χαζεύουμε ένα ζευγάρι παπούτσια, έτσι κι εμείς δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί αγαπούν το ποδόσφαιρο ή λατρεύουν να βλέπουν πορνό! Και αν για το ποδόσφαιρο τα πράγματα είναι απλά, πολλές από εμάς αναρωτιόμαστε τι στο καλό βρίσκουν τα αγόρια στις συγκεκριμένες ταινίες και τις βλέπουν μετά μανίας. Και αυτό δεν ισχύει φυσικά μόνο για τους αδέσμευτους αλλά και για όσους έχουν σχέση! Παρακάτω, αναλύουμε τους επικρατέστερους λόγους αυτής της προτίμησης, για να καταλάβετε εντέλει ότι ούτε τόσο τραγικό είναι, ούτε σημαίνει ο καλός σας βλέπει πορνό επειδή πλέον δεν σας θέλει...
1. Βαριούνται: Όταν εσείς βαριέστε συνήθως τι κάνετε; Βλέπετε τηλεόραση, διαβάζετε ένα περιοδικό, μιλάτε με τη φίλη σας στο τηλέφωνο ή ασχολείστε με τον εαυτό σας. Ε λοιπόν, τα αγαπημένα μας αρσενικά, πολύ απλά βλέπουν... πορνό! Είναι εύκολο να βρεθεί, μία αναζητηση στο ίντερνετ, δεν απαιτεί να βγουν από το σπίτι, ούτε καν να κουνηθούν από το κρεβάτι, ενώ ταυτόχρονα μπορούν να τρώνε το φαγητό τους ή να απολαμβάνουν το καφεδάκι τους. Μόλις πέρασαν δύο ώρες από τη ζωή τους απλά και κυρίως ευχάριστα!
2. Για να... ξαλαφρώσουν: Ο αντρικός αυνανισμός απέχει έτη φωτός απο το γυναικείο. Ενώ εμείς χρειαζόμαστε την άνεσή μας, τη ζεστασιά και το κρεβατάκι μας για να κάνουμε τη δουλειά όπως πρέπει, οι άντρες μπορούν να κάνουν το συγκεκριμένο ακόμα και σε τουαλέτα καφετέριας!!! Επομένως, όταν είναι σπίτι, και τους έρθει η... επιθυμία, με συνοπτικές διαδικασίες βάζουν την ταινιούλα να παίζει και αυτοί ασχολούνται με την... κληρονομιά τους. Οι μύθοι και τα ψέμματα ότι πρέπει να σκεφτούν τη γυναίκα που γουστάρουν για να αυνανιστούν είναι χαζομάρες που τα λένε οι δεσμευμένοι στις κοπέλες τους. Οι άντρες εκ φύσεως, μπορούν να ερεθιστούν ακόμα και με ένα γυναικείο αστράγαλο!
3. Δεν υπήρχε κανείς... διαθέσιμος: Εσείς όταν θέλετε πάση θυσία sex τι κάνετε; Συνήθως τίποτα και απλά μοιράζεστε την επιθυμία σας με τις φίλες σας! Ο άντρας λοιπόν όταν νιώσει την επιθυμία, θα κάνει πρώτα την προσπάθεια με ένα έμβιο ον, κοπέλα, φίλη, γνωστή, και αν δεν βγάλει κάτι, θα προτιμήσει μία τρισδιάστατη θεά, η οποία και θα τον βοηθήσει να τελειώσει και μετά δεν θα του ζητάει αγκαλιές και φιλάκια! Άντρες...
4. Για να γελάσουν: Αποδεδειγμένα, αν ρωτήσετε το αγόρι ή τους άντρες φίλους σας, αυτό που απολαμβάνουν στις ταινίες αυτού του είδους, δεν είναι τόσο η πράξη, αλλά κυρίως οι απίστευτοι διάλογοι! Αν δεν έχετε δει δεν μπορείτε να καταλάβετε τι εννοούμε φυσικά. Τα πλάνα, τα πρόσωπα των πρωταγωνιστών και οι ατάκες τους, είναι πιο καλτ και από τις λατρεμένες ταινίες του Στάθη Ψάλτη, κάτι που προσφέρει ψυχαγωγία και ένα δίωρο απίστευτου γέλιου!
5. Για να μάθουν: Τα τελευταία χρόνια, η βιομηχανία πορνό έχει κάνει άλματα, με αποτέλεσμα οι πρωταγωνιστές να θεωρούνται πλέον stars. Και αν εσείς βλέπετε τις πρωταγωνίστριες και τις σνομπάρετε, όλες καταλάβατε τι εννοούμε, οι άντρες σχεδόν πάντα θαυμάζουν απεριόριστα τους πρωταγωνιστές και μάλιστα τους έχουν και σαν πρότυπα! Από τις κινήσεις, τις ατάκες, τις στάσεις, το βρίσιμο ή το σκαμπίλι, αποτελούν τους υπέρτατους δασκάλους και τα απόλυτα είδωλα του αντρικού φύλου. Αν ψάξετε στο Twitter του καλού σας, σίγουρα ακολουθεί 5-6 από αυτούς! Καθαρά για... εκπαιδευτικούς λόγους!
6. Για τις γυναίκες: Μεταξύ μας, έχετε δει ποτέ τα κορίτσια που πρωταγωνιστούν στις συγκεκριμένες ταινίες; Δεν εννοούμε φυσικά τις ελληνικές παραγωγές, που είτε το θέλουμε είτε όχι είναι πιο φτωχές, αλλά για τις ξένες οι οποίες είναι και ακριβές και... εκλεκτικές! Η ασχημότερη εξ' αυτών θυμίζει την Pamela Anderson στα καλά της, και όσο προχωράμε προς τα πάνω ο πήχυς ανεβαίνει. Πώς λοιπόν να παρεξηγήσουμε το έρμο το αγόρι που και μόνο στη θέα μιας τέτοιας γυναίκας απλώς χαζεύει; Δεν τον ενδιαφέρει καθόλου αν το στήθος ή τα οπίσθια που θαυμάζει δεν μπορεί να τα αγγίξει, ούτε ότι η κοπελίτσα δεν έχει ιδέα για την ύπαρξή του. Ο άντρας λειτουργεί με την όραση και αυτό του αρκεί. Και τη στρουμφίτα με ζαρτιέρες αν του δείχναμε πολύ πιθανό να ερεθιζόταν! Άβυσσος...0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου