Μηνιαίες προβλέψεις Μάρτιος 2014

Κριός

Από την πρώτη μέρα κάτι αλλάζει. Ο Άρης στον Ζυγό θα γυρίσει ανάδρομος. Αυτό έχει, όπως όλα, δύο πλευρές. Από τη μία χάνει τη δύναμη και τον τσαμπουκά του που πολλές φορές σε έφερνε σε δύσκολη θέση στη σχέση σου και από την άλλη φέρνει παθητικοεπιθετικές συμπεριφορές. Ξέρεις, αυτές τις συμπεριφορές που είναι επιθετικές, αλλά μασκαρεμένες ως «ουδέτερες». Δηλαδή μπορεί να ακούσεις, «καλά, αδυνάτισες πολύ, ευτυχώς γιατί ήσουν σαν βόδι πριν». Διπλά μηνύματα κι έτσι: τώρα πού να δώσεις έμφαση, στο ότι ομόρφυνες ή στο ότι ο άλλος σε είπε βόδι; Τέτοια υπαρξιακά ερωτήματα θα παίζουν, αλλά από την άλλη: Αν δεν είσαι σε σχέση, έχε υπόψη σου ότι μπορεί να εμφανιστούν ξαφνικά άτομα από το παρελθόν. Και αν είσαι παίζει αυτό, αλλά είναι μάλλον άλλου παπά ευαγγέλιο, και ίσως θέλει και προσοχή. Χμ. Εντωμεταξύ, όλο τον μήνα θα είσαι στα πιο κοινωνικά σου. Πολύς κόσμος, συνεργασίες, έξοδοι και έξοδα, αν δεν προσέχεις.
Τρέξε για τα επαγγελματικά σου! Οι πρώτες μέρες ευνοούν τις διασυνδέσεις και την προβολή του επαγγελματικού σου προφίλ, που από ό, τι φαίνεται θα εντυπωσιάσει κόσμο. Από την αρχή του μήνα έχουμε δύο ανάδρομους, πρώτα από όλα τον Άρη, από την 1η. Να το ξεκαθαρίσουμε, ανάδρομος δεν σημαίνει πάντα κάτι δυσάρεστο, στην περίπτωση του Άρη, ειδικά, ίσως είναι και κάπως ανακουφιστικό το ότι γυρίζει ανάδρομος, γιατί η θέση του στον έκτο οίκο σου είναι πολύ πιεστική και τώρα που θα χάσει κάπως τη δύναμή του θα χαλαρώσεις λίγο. Και από την επόμενη μέρα θα είναι και ο Κρόνος ανάδρομος, ο οποίος μέχρι το τέλος του χρόνου θα επηρεάζει τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφική σου ζωή και φαίνεται ότι θα πρέπει να αναλάβεις τις ευθύνες σου. Αυτό σημαίνει μεταξύ άλλων ΚΑΙ να γίνεις περισσότερο διεκδικητικός. Γιατί αν δεν είσαι, τότε προφανώς δεν θα ήταν παράλογο να παίρνεις λιγότερα στις σχέσεις σου από όσα χρειάζεσαι. Κάπου στα μέσα του μήνα κάτι γίνεται στην ερωτική σου ζωή. Νέο, παλιό, κάτι ξυπνάει, κάτι δημιουργείται.

Και τώρα είναι η ώρα να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Άντε, γιατί πολύ τράβηξε το ζόρι. Ξεκινάμε με μια νέα σελήνη την πρώτη μέρα του μήνα, που γίνεται πάνω στον οίκο της καριέρας σου. Το πρώτο μισό του μήνα θα δεις εξελίξεις, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να κάνεις τις κινήσεις σου για να εξελιχτείς στα επαγγελματικά. Και ο Δίας στα οικονομικά σου θα γυρίσει ορθόδρομος για να πάρει τα πάνω του και η νέα Σελήνη στις 30 γίνεται επίσης στα οικονομικά σου και θα τους δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση. Στην ερωτική σου ζωή κάτι αλλάζει, επίσης, ίσως η διάθεσή σου ανεβοκατεβαίνει ή έρχονται άτομα από το παρελθόν ή μπαίνεις σε μια διαδικασία επανεξέτασής της. Αυτό που, όταν τα πράγματα πάνε να στρώσουν σε αυτόν τον τομέα, κάτι «δεν σου πάει» καλά να το κοιτάξεις, πάντως. Αν το να θεωρείς τον άλλον δεδομένο σε ξενερώνει, σκέψου λίγο, είναι ποτέ εντελώς «δεδομένος» ο άλλος; Χλωμό.

Σημαντικό 1: Η Αφροδίτη από τις 5 θα βρεθεί στον όγδοο οίκο σου που αφορά τα οικονομικά σου, αλλά και ό, τι μοιράζεσαι με τους άλλους καθώς και τη σεξουαλική σου ζωή. Σημαντικό 2: Ο Δίας στο ζώδιό σου από τις 6 θα γυρίσει ορθόδρομος, θα είναι περισσότερο ισχυρός και θα σου χαρίζει την εύνοιά του απλόχερα. Και η ερωτική σου ζωή έχει ενδιαφέρον, και αυτό γιατί ο Κρόνος θα γυρίσει ανάδρομος. Επιστροφές από το παρελθόν ή ανασκόπηση του τι έχεις κάνει, τι θέλεις από μια σχέση και ποια είναι τα λάθη που θεωρείς ότι έχεις κάνει μέχρι τώρα. Σημαντικό, επίσης, να μην κατηγορείς τον εαυτό σου για λάθη. Αρκεί να υπάρχει θέληση να διορθώσεις ότι μέχρι τώρα δεν είχε αποτέλεσμα. Αυτόν τον μήνα φαίνεται ότι κάτι προετοιμάζεις, πάντως. Και αυτό θα φανεί μετά τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 30. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον Μάρτιο για να προετοιμαστείς σωστά ώστε να δράσεις τον Απρίλιο.

Μπορεί ο Ερμής να κινείται πλέον ορθόδρομος, η επικοινωνία όμως εξακολουθεί να θέλει προσοχή, επειδή από την πρώτη Μαρτίου ο Άρης είναι αυτός που θα γυρίσει ανάδρομος στον τρίτο οίκο σου. Αυτό μπορεί να έχει και ενδιαφέρον, γιατί ίσως επανέλθουν συμφωνίες που δεν ολοκληρώθηκαν. Όλο τον μήνα θα ανταμειφθείς για τα ενδεχόμενα μπερδέματα σε σχέσεις και συνεργασίες που προηγήθηκαν. Με την Αφροδίτη απέναντί σου ξαφνικά όλοι γίνονται γλυκοί άνθρωποι και η συνεργασία είναι αρμονική, ευκολότερη και πιο αποτελεσματική. Και ψυχολογικά θα δεις διαφορά από τις πρώτες μέρες του μήνα και όσο προχωράει και ο Μάρτιος και ο Απρίλιος η διαφορά θα είναι εντονότερη. Ένα οικονομικό θέμα θα σε απασχολήσει γύρω στις 16, μπορεί να έρθουν ξαφνικά χρήματα από μια δουλειά ή, σε μια άλλη περίπτωση, να έρθει ένα εξοδάκι.

Την πρώτη κιόλας μέρα του μήνα έχουμε μια νέα Σελήνη. Τι λέγαμε τον Φεβρουάριο περί σχέσεων; Εκεί ακριβώς πραγματοποιείται. Μέσα στις επόμενες δέκα μέρες μπορεί να μπεις σε μια νέα σχέση ή συνεργασία ή να δώσεις ιδιαίτερη έμφαση στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σου. Νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου πρώτα από όλα και αυτό σε καθιστά έτοιμο να συνεργαστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μόνο τα οικονομικά σου θα ήταν καλό να προσέχεις πώς διαχειρίζεσαι, γιατί ο Άρης στον δεύτερο οίκο σου γυρίζει ανάδρομος και αυτό μπορεί να σημαίνει και καθυστερήσεις σε πληρωμές κλπ. Αν και επειδή θα χάσει τη δύναμή του ως ανάδρομος, δεν θα πιεστείς ιδιαίτερα. Και στα επαγγελματικά θα δεις καλύτερες μέρες ή τουλάχιστον έχει υπόψη σου ότι από τις 5 και για έναν μήνα θα είναι μια καλή περίοδος για να κάνεις τις κινήσεις σου και να έχεις θετικές εξελίξεις. Η πανσέληνος στις 16 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου. Ένα θέμα ολοκληρώνεται, ίσως ένα επαγγελματικό έργο το οποίο σε ταλαιπωρεί αρκετό καιρό. Πάντως, κλείνει ένας κύκλος και ανοίγει ένας νέος.

Από την πρώτη του μήνα, με μια νέα Σελήνη στον τομέα που αφορά την εργασία και τις καθημερινές σου υποχρεώσεις, και για τις επόμενες δέκα μέρες περίπου, θα έρθουν προφανώς κάποιες ευκαιρίες. Όμως, την ίδια μέρα ο Άρης γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σου. Αυτό δεν είναι απαραίτητα αρνητικό, ακούνε όλοι ανάδρομο και τρομάζουν. Όσο γυρίζει προς τα πίσω, είναι μεν πολύ πιθανό να νιώθεις ότι δεν έχεις την ενέργεια που είχες, αλλά δεν είσαι τόσο έντονος και ίσως μερικές φορές εριστικός. Οι διεκδικήσεις σου γίνονται με περισσότερο απαλό τρόπο και οι πιθανότητες για επιτυχία είναι μεγάλες. Ναι μεν έχεις τον Άρη με το μέρος σου, αλλά όχι στην πιο έντονή του μορφή. Από τις 5 επίσης η Αφροδίτη θα περάσει στα ερωτικά σου. Δηλαδή θα βρεθεί στο σημείο που γουστάρει περισσότερο από όλα (οτιδήποτε σχετικά με γκομενικά και λεφτά της αρέσει πάρα πολύ). Η ερωτική σου ζωή θα πάρει τα πάνω της, όπως και η δημιουργικότητά σου ή και οι σχέσεις σου με τα παιδιά σου, αν έχεις. Επίσης, οι θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά θα συνεχιστούν και με τον Ορθόδρομο Δία από τις 10 και με τη νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 30 του μήνα.

Με μια νέα Σελήνη στους Ιχθύς, από την πρώτη μέρα του μήνα, ξεκινάει μια νέα περίοδος για την ερωτική σου ζωή ή τη δημιουργικότητα. Οι απαντήσεις έρχονται, οι ευκαιρίες να γνωρίσεις ανθρώπους που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σου είναι κοντά και οι δυνατότητες έκφρασης που έχεις αυτή την περίοδο μπορούν να απογειώσουν την καριέρα σου. Το μόνο περίεργο σε όλο το σκηνικό, ο ανάδρομος Άρης, επίσης από την πρώτη μέρα του μήνα, ο οποίος φέρνει διάφορες σκέψεις και συναισθήματα από το παρελθόν  και γενικά σε βάζει σε σκέψεις. Σίγουρα μπορεί να σε βοηθήσει να ασχοληθείς με κάποιες εκκρεμότητες από τα παλιά, αλλά αν είναι να σου γίνουν εμμονή ίσως θα έπρεπε να κοιτάξεις λίγο και το τι συμβαίνει τώρα. Α, υπάρχει και το σοβαρό ενδεχόμενο να ταξιδέψεις.

Η νέα Σελήνη στους Ιχθύς έρχεται για να διορθώσει καταστάσεις που μπορεί να μπέρδεψε ο ανάδρομος Ερμής σε σχέση με τα οικογενειακά σου ή με ένα θέμα που αφορά το σπίτι. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου αποτελεί και μια καλή περίοδο για να κάνεις κάποιες κινήσεις που αφορούν το σπίτι, ακόμη και να μετακομίσεις. Βέβαια, από τις πρώτες κιόλας μέρες του μήνα έχουμε δύο ανάδρομους. Τον Άρη και τον Κρόνο. Είναι πολύ πιθανό για ένα διάστημα να το γυρίσεις αρκετά στην εσωστρέφεια, επειδή θα νιώθεις την ανάγκη να συγκεντρωθείς στα σχέδιά σου. Έρχονται και κάποιες σκέψεις, καταστάσεις και συναισθήματα από το παρελθόν και είναι πιθανό να θελήσεις να ξεκαθαριστούν ορισμένα πράγματα μέσα σου, ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις δυναμικά. Επίσης, μπορεί να υπήρχε πρόβλημα στην επικοινωνία τον προηγούμενο μήνα, όμως τώρα, ως δια μαγείας, η Αφροδίτη θα περάσει στον τρίτο οίκο σου και θα φέρει καλύτερες μέρες, γνωριμίες και ίσως και ένα ταξίδι.

Το ενδιαφέρον του μήνα εστιάζεται στα επαγγελματικά και στις συνεργασίες. Πρώτα από όλα μια νέα Σελήνη την πρώτη μέρα του μήνα μπορεί να φέρει μια νέα γνωριμία ή συμφωνία, μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου. Και ο Άρης θα γυρίσει ανάδρομος την ίδια μέρα, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Ίσως μπεις σε μια διαδικασία να επανεξετάσεις κάποια επαγγελματικά θέματα ή την επαγγελματική σου ταυτότητα ή κάποιες συνεργασίες. Επίσης, είναι πιθανό να έρθουν κάποιες ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν στο παρελθόν αλλά για κάποιο λόγο δεν προχώρησαν. Επίσης, από τις 5 η Αφροδίτη θα περάσει στα οικονομικά σου για να διορθώσει τις καθυστερήσεις και τα προβλήματα που μπορεί να έφερε ο ανάδρομος Ερμής τον Φεβρουάριο. Αν είσαι single Αιγόκερως, τώρα ανοίγει ο δρόμος για μια νέα σχέση. Έρχεται ένα άτομο στη ζωή σου από το πουθενά.

Από την πρώτη του μήνα κάτι θα αρχίσεις να διαισθάνεσαι ότι θα αλλάξει στα οικονομικά σου, προς το καλύτερο όμως! Και αυτό γιατί η νέα Σελήνη στους Ιχθύς δείχνει νέα ξεκινήματα. Παρεμπιπτόντως, η διάρκεια της νέας Σελήνης είναι δέκα με δεκαπέντε μέρες, οπότε μην βιάζεσαι να δεις αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας μέρα. Το άλλο εξαιρετικό νέο που θα χρωματίζει υπέρ ευνοϊκά όλον τον μήνα είναι ότι η Αφροδίτη θα βρίσκεται από τις 5 στο ζώδιό σου για να σου δίνει ομορφιά, τύχη σε συναισθηματικά και οικονομικά και κάποιες δόσεις χαλάρωσης και αίσθησης αρμονίας. Και την επόμενη μέρα, στις 6, ο Δίας θα πάρει τα πάνω του, θα γυρίσει ορθόδρομος δηλαδή και θα αρχίσεις να βλέπεις καλές στιγμές στην εργασία. Παρεμπιπτόντως, επειδή βρίσκεται και στον οίκο που αφορά μεταξύ άλλων και την υγεία και τη σωματική σου κατάσταση, αν θέλεις να ξεκινήσεις άσκηση, δίαιτα, κλπ. κάν’το από τις 6 και μετά.

Ιχθύες

Πρώτη μέρα του μήνα και η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιό σου. Εξαιρετικό νέο. Τα νέα ξεκινήματα είναι στο πρόγραμμα και μάλιστα σε όλους τους τομείς. Τώρα που ο Ερμής δεν είναι πλέον ανάδρομος, δεν έχεις να φοβηθείς και πολλά. Θα μου πεις γυρίζει ανάδρομος ο Άρης. Οκέι, αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό γιατί η υπερβολική ενέργειά του μπορεί να εξανέμιζε τα οικονομικά σου. Τώρα βέβαια πρόσεχε τις οικονομικές συμφωνίες, κυρίως. Ο Μάρτιος έχει κυρίως ερωτικό και δημιουργικό ενδιαφέρον και όχι μόνο επειδή είναι ο πρώτος μήνας της άνοιξης. Πρώτα από όλα ο Δίας που βρίσκεται στον οίκο του έρωτα και της δημιουργικότητας από τις 5 θα είναι πάλι ορθόδρομος . Δεύτερον, έχουμε μια πανσέληνο απέναντί σου στις 16 που μπορεί να ολοκληρώσει ή να επισημοποιήσει μια σχέση. Και τρίτον η νέα Σελήνη στις 30 πέφτει πάλι στα ερωτικά σου. Είναι πολύ πιθανό να χάσεις τον προσανατολισμό σου από τον ρομαντισμό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου