Beach is calling!

lln

Μάιος. Ο μήνας της άνοιξης που τα λουλούδια ανθίζουν, τα πουλάκια τιτιβίζουν, ο ήλιος κάνει την παρουσίασή του και εμείς.....ψάχνουμε το τέλειο μαγιό. Γιατί; Summer is all around! Ακόμη και αν δεν έχει καλοκαιριάσει (με βάση τους μήνες) το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά! Don't panic! Το τέλειο μαγιό μαζί με το πιο natural μακιγιάζ θα σε κάνουν αξέχαστη και αυτές τις καλοκαιρινές διακοπές!


Οι βιτρίνες γεμάτες χρώματα και μαγιό σε κάνουν να ζεις σε μια ουτοπία στην οποία εσύ και το...μαγιό σου είστε στην πιο τρυφερή στιγμή. Ήλιος, δροσερό κοκτέιλ, εσύ και το μαύρισμα που τόσο θες! Ας δούμε όμως τι μπορεί να φορεθεί όμως αυτό το καλοκαίρι.GetInline
Μ for Μπικίνι!
Μπικίνι. Μία λέξη, χίλια σχέδια και χρώματα. Classic και ποτέ δεν θα σε απογοητεύσει. Για σένα που θες να αναδείξεις το μπούστο σου, η λύση είναι το απλό μονόχρωμο και όχι μόνο μπικίνι! Η άνεση που σε κάνει να νιώθεις καθώς και τα όσο "επιτρεπτά" κοψίματα του συνόλου είναι ένα μαγιό χωρίς πολύ δυσκολία για επιλογή. Απλό, λιτό και sexy!

Ολόσωμα, welcome back!
Η απόλυτη vintage επιλογή που μπορείς να κάνεις γι' αυτό το καλοκαίρι. Τα ολόσωμα, είναι και πάλι στις βιτρίνες και προσελκύουν όχι μόνο το σέξι κόψιμό τους αλλά και με το σχέδιό τους! Πλάτη έξω, μια μεγάλη τίγρης μπροστά ή μια εξωτική παραλία μας κάνει να ονειρευόμαστε την παραλία που θα το φοράμε αναδεικνύοντάς το μαζί με το σώμα μας! Κοψίματα στον αφαλό, διαχωρίσματα στο στήθος, το ολόσωμο σε κάνει το πιο σέξυ glam του καλοκαιριού! mmms

Brazil for all!
Είναι τα σχέδιά του, είναι το κόψιμό του, το μπραζίλ θα είναι ο πιστός σύντροφός σου που θα αναδείξει κατάλληλα τις καμπύλες σου! Χρώματα, κορδόνια με φιόγκους στο πλάι, ακόμη και ψηλοκάβαλα (new look from 70's) συνδυασμένα με ένα χρωματιστό τοπ σε τριγωνάκι, σουτιέν, στράπλες και φρου φρου το μπραζίλ ξυπνάει τον πιο σέξι εαυτό σου!
tip! Το μακιγιάζ (μια προσωπική άποψη) δεν μπορεί να υπάρξει και συνδυαστεί με το μαγιό. Μία χαλαρή κρέμα αντηλιακού με χρώμα μπορεί να είναι ο φύλακας άγγελος για τα σημάδια σου. Σε έρευνα που έχει γίνει το 85% των ανδρών προτιμούν την γυναίκα nature στην παραλία ενώ μόλις το 15% θεωρεί το μακιγιάζ στην παραλία total sexy. Δεν μπορείς να αποχωριστείς το μακιγιάζ σου στην παραλία; Don't worry! Πολλές εταιρίες καλλυντικών έχουν βγάλει πολλά προϊόντα τους αδιάβροχα. Προσοχή! Η συμβουλή μου είναι πως κάθε κρέμα με χρώμα (τύπου make up) πρέπει αν περιέχει αντηλιακό.
Summer is almost here με τις πιο σέξυ επιλογές που μπορείς να κάνεις!
Από την Ελένη Θεοδώρου

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

DWSE THODWROU !

Ανώνυμος είπε...

τρελές!
-ΕΛΕΝΗ-

Δημοσίευση σχολίου