Θυμάσαι πόσο sexy γίνονται τα μαλλιά σου μετά τη θάλασσα; Βρήκαμε το προϊόν που το κάνει!

beachyhair_h_633_451

Είμαι σίγουρη ότι 10 στις 10 που διαβάζετε τώρα αυτό το άρθρο θέλετε να έρθει καλοκαίρι! Είμαι, επίσης, σίγουρη ότι από το καλοκαίρι αγαπάτε πολύ αυτό το sexy look που αποκτούν τα μαλλιά αφού βγεις από την θάλασσα και στεγνώσουν. Τόσο που κάποιες από εμάς δεν λουζόμαστε!


Αν οι παραπάνω σκέψεις ΜΟΥ συναντήθηκαν με τις δικές ΣΟΥ είμαι σίγουρη ότι αυτό το beauty νέο θα σου αρέσει πολύ! Μόλις εντόπισα το τέλειο προϊόν για να αποκτήσεις αυτό το beachy αποτέλεσμα στα μαλλιά σου και την Άνοιξη, και το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα και όποια άλλη εποχή θες!
Και είναι αυτό...

photo(1)

Λέγεται Bumble South Surf Spray από την Bumble & Bumble, περιέχει θαλασσινό νερό (ή κάτι σαν θαλασσινό νερό) και το εντόπισα στην παρουσίαση των Sephora.


Πώς μπορείς να το χρησιμοποιήσεις; Σε νωπά ή στεγνά μαλλιά ψεκάζεις σε όλο το μήκος και μετά πιάνεις σταδιακά δύο τούφες από την άκρη τους, τις σηκώνεις στον αέρα και τις κουνάς σαν να παίζεις σκοινάκι χωρίς να τεντώνεις. Κάνεις το ίδιο σε όλα τα μαλλιά, έπειτα στεγνώνεις με το πιστολάκι (αν μιλάμε για νωπά) και είσαι όσο sexy είσαι και το καλοκαίρι μετά την θάλασσα!


Και τώρα, να σηκώσουν το χέρι όσες λατρεύουν- παθιάζονται- αγαπούν το beachy hair look!

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

pou mporoume na to broume

Δημοσίευση σχολίου