Λοβ Χιούιτ: "Τα στηθάκια μου αξίζουν εκατομμύρια"

newego_LARGE_t_821_105952247_type12364

Γιατί να το κρύψουμε άλλωστε; Έτσι φαίνεται ότι σκέφτηκε η νεαρή ηθοποιός που δεν ντρέπεται για τα κάλλη της.

Η Τζένιφερ Λοβ Χιούιτ (Jennifer Love Hewitt) πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά "The Client List" όπου ερμηνεύει μια μαμά που έγινε πόρνη και κυκλοφορεί συνέχεια με τα ωραιότερα εσώρουχα που υπάρχουν προσπαθώντας συνέχεια να έχει τους πελάτες ικανοποιημένους.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε η 34χρονη ηθοποιός καμάρωσε για το πλούσιο μπούστο της δημόσια τονίζοντας ότι θα έπρεπε να το ασφαλίσει "όμως θα κόστιζε πολλά".

newego_LARGE_t_821_105952252_type11759

ρειάζομαι μια καλή πρόταση για ασφάλεια. Αν κάποιος ερχόταν, για παράδειγμα, και μου έλεγε να ασφαλίσω τα στηθάκια σου για $2,5 εκατομμύρια, θα του έκανα ευχαρίστως", είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου η Τζένιφερ όμως κοιτάζοντας αμέσως στο επίμαχο σημείο, το ξανασκέφτηκε…

"Αν και αυτά εδώ τα κομμάτια αξίζουν τουλάχιστον $5 εκατομμύρια", αναθεώρησε η ηθοποιός η οποία λόγω της υπερβολικής δόσης δαντέλας (!) που παίρνει μέσω του ρόλου της, στο σπίτι της δεν φορά ούτε σουτιέν. "Στο σπίτι κυκλοφορώ μόνο με T-shirts και σορτάκια", εξηγεί.

Αλλά μάλλον το παράκανες βρε Τζένιφερ. Εδώ μια Ντόλι Πάρτον (Dolly Parton) και έχει ασφαλίσει το κάθε στήθος για $300.000!!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου