Γεωργούλης: Ο έρωτας του με στρατιωτικό!

newego_LARGE_t_1401_105953089_type12364

Για τον έρωτα και τις σχέσεις στη ζωή του μίλησε ο Αλέξης Γεωργούλης σε πρόσφατη συνέντευξη του.

Ο γοητευτικός ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του και ανέλυσε το κεφάλαιο «έρωτας». Μάλιστα παραδέχτηκε ότι του έχει τύχει να ερωτευτεί στρατιωτικό, αλλά όπως λέει «δεν αισθανόμουν παράταιρος δίπλα της».

Δε συμφωνεί ότι τα «ετερώνυμα έλκονται» ενώ παραδέχεται ότι στις γυναίκες που ερωτεύτηκε πάντα έβρισκε κάτι. «Όποιον άνθρωπο ερωτεύτηκα κάτι θα βρήκα προφανώς για να μείνω μαζί του. Δεν συμφωνώ ότι “τα ετερώνυμα έλκονται”. Οι διαφορές στις ομοιότητες είναι αυτές που θα φέρουν κοντά δυο ανθρώπους. Δεν μπορεί να ερωτευτεί ένα δέντρο μία αρκούδα. Πρέπει να θέλουν να ερωτευτούν δύο άνθρωποι για να είναι τελικά μαζί. Να μιλάνε δηλαδή την ίδια γλώσσα, αλλά να έχουν διαφορετική άποψη πάνω στο ίδιο θέμα» δήλωσε χαρακτηριστικά στο περιοδικό ΟΚ.

Ο Γεωργούλης παραδέχτηκε επίσης ότι ουκ ολίγες φορές ένιωσε ερωτική επιθυμία τη στιγμή που φιλούσε συμπρωταγωνίστριά του. Ωστόσο δεν το άφησε να εξελιχθεί. «Όταν παίζεις σε ένα έργο σού επιβάλλεται από το κείμενο να αγκαλιάσεις και να φιλήσεις τη συμπρωταγωνίστριά σου. Κάτι που στην πραγματική ζωή μπορεί να μην έκανες ποτέ. Αυτό όμως που βιώνω εκείνη τη στιγμή, φορώντας τον μανδύα ενός ρόλου, δεν είναι η αλήθεια του Αλέξη, αλλά του ήρωα που καλείται να υποδυθεί. Δεν έχει νόημα λοιπόν να περάσω αυτό που νιώθω εκείνη τη στιγμή στην πραγματική μου ζωή» εξήγησε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου