Πού να βρεις άντρα στα χρόνια του ίντερνετ

newego_LARGE_t_821_105862083_type12364

Θυμάσαι τότε που πηγαίναμε σχολείο και είχες 20 αγόρια δεξιά κι αριστερά σου – ακόμα και στο ίδιο θρανίο- και οι προτάσεις ''θέλεις να τα φτιάξουμε;'' έπεφταν βροχή;

Τώρα που θέλεις να βρέξει άντρες (το εν λόγω άσμα ''Ιt's raining men'' ακόμα δεν το έχεις δει να γίνεται πραγματικότητα), δεν μπορείς να σταυρώσεις αρσενικό. Τι να κάνεις; Που να βρεις ένα καλό παιδί τη σήμερον ημέρα που τα μπαράκια είναι άδεια, δουλειές δεν υπάρχουν για να γνωρίσεις τον έρωτα στο γραφείο και στο facebook δουλειά σοβαρή δεν μπορείς να κάνεις (ή μήπως μπορείς;).

1. Στο ίντερνετ αλλά στοχευμένα:

Σίγουρα, το να ξεκινάς μια συνομιλία με έναν άγνωστο Χ στο FB δεν είναι και το πιο ασφαλές μέσο για να γνωρίσεις έναν υποψήφιο αγαπημένο. Γιατί να μην δοκιμάσεις όμως, τις συγκεκριμένες εφαρμογές που στόχο έχουν να κάνουν διαδικτυακά συνοικέσια. Εσύ περιγράφεις πως θέλεις να είναι ο ιδανικός σύντροφος και η φόρμα σε φέρνει σε επαφή με άντρες που τηρούν τις προϋποθέσεις σου. Αντίστοιχα, υπάρχουν ολόκληρες πλατφόρμες (Match.com, Chemistry.com PlentyofFish.com, Perfectmatch.com) στις οποίες μπορείς να κάνεις τις γνωριμίες σου στα χρόνια του ιντερνετ. Ειδικά οι σελίδες αυτές που ψάχνουν πιθανά σου ταίρια σε ολόκληρο τον κόσμο, μπορούν δυνητικά να σου δώσουν τη δυνατότητα να επισκεφτείς και κάποια άλλη χώρα!

Προσοχή προσοχή: αν ξεκινήσεις μια γνωριμία μέσω Facebook, σιγουρέψου πως μιλάς με αυτός που νομίζεις πως μιλάς. Πόσους κοινούς φίλους έχετε; Τον γνωρίζει κάποιος προσωπικά; Μήπως έχει τακτική απλά να κάνει γνωριμίες μέσω νετ; Θέλει να σε γνωρίσει κι αν ναι, προσπάθησε η πρώτη συνάντηση να είναι σε δημόσιο χώρο γιατί πραγματικά δεν ξέρεις με ποιόν μιλάς μέσα από την οθόνη του υπολογιστή.

2. Γάμοι και πανηγύρια:

Παντρεύεται η κολλητή ή η συνάδελφος και είσαι καλεσμένη; Οι γάμοι, οι αρραβώνες, οι χαρές, οι γιορτές, κάνουν γενικά τους ανθρώπους να σκέφτονται: εμείς τι κάνουμε με τη ζωή μας, που πάμε, που είναι ο έρωτας. Οπότε, μέσα σε ένα τέτοιο συγκινησιακό περιβάλλον, είναι εύκολο ο άλλος, εσύ, ο έρωτας, οι μελισσούλες, τα λουλουδάκια να ανθίσουν, να δεις κάποιον με άλλα μάτια και γενικά η γνωριμία να εξελιχθεί σε κάτι καλύτερο.

Προσοχή προσοχή: είναι πιθανό αφού περάσει η επήρεια του γάμου, το αίσθημα ζευγαρώματος να φύγει. Εκεί, παίζεις εκτός έδρας και δοκιμάζεις τα πραγματικά αισθήματα και προθέσεις του άλλου!

3. Στο γυμναστήριο:

Τέλος στα ομαδικά μαθήματα Zumba, booti yoga και όλα αυτά τα γυναικεία προγράμματα που για να πετύχεις αρσενικό, πρέπει να κάνεις αίτηση κι αυτός που θα έρθει να τα κάνει μαζί σας, πολύ αμφιβάλλουμε αν ψάχνει θηλυκό ταίρι. Αντίθετα, μοίρασε το πρόγραμμά σου κάνοντας και βάρη. Εκεί που θα βάζεις το βαράκι στο μηχάνημα, εκεί που θα θέλεις οδηγίες για τις επαναλήψεις, που θα ξεχνάς την πετσέτα στο λάθος μέρος, όλο και κάποιο αγόρι θα βρεθεί να σε βοηθήσει.

Προσοχή προσοχή: τα αγόρια που ασχολούνται φανατικά με την εκγύμναση του σώματος, μπορεί να χρειαστούν χρόνο για να σε δουν, με άλλο μάτι. Δείξε επιμονή και υπομονή. Εναλλακτικά, ξεκίνα τους λάτιν και παραδοσιακούς χορούς. Το ταίρι στο χορό, εύκολα θα γίνει ταίρι και στη ζωή.

4. Ο φίλος του φίλου, τον φίλο, ω φίλε!

Τώρα που τα αρσενικά είναι λιγότερο από ποτέ, προσβάσιμα για σύναψη δεσμού, γιατί να τρέχεις να εμπιστευτείς τα ξένα, όταν έχεις τόσους φίλους και γνωστούς που θέλουν να σου γνωρίσουν ένα παιδί! Μπορεί να μην πετύχεις το κελεπούρι με την πρώτη, αλλά δοκίμασε την τύχη σου, δεν έχεις κάτι να χάσεις, δεν είναι ο,τι θα σου ζητήσουν και προίκα. Βγες ένα ραντεβού και δες 1) πόσο καλούς φίλους έχεις 2) πόσο καλούς φίλους έχουν οι φίλοι σου.

Προσοχή προσοχή: δώσε ευκαιρίες και σε φίλους φίλων που είδες μια φορά και δεν σου γέμισαν το μάτι απευθείας. Ο κεραυνοβόλος έρωτας, ο έρωτας με την πρώτη ματιά είναι υπερεκτιμημένος και το ξέρεις. Γιατί να επενδύσεις σε έναν τέτοιο έρωτα σωστό πυροτέχνημα και να μην δοκιμάσεις μια αγάπη που καίγεται αργά, σαν τα καλά κεριά.

Τα καλύτερα νέα συνοικέσια τούτη την εποχή:

Στη συναυλία: το ότι μοιράζεστε τα ίδια μουσικά ακούσματα είναι μια καλή αρχή!

Στη Διαδήλωση: αγανακτισμένοι κι οι δυο, γύρνα (κοίτα με) σε παρακαλώ!

Στο μάρκετ: εκεί, στον πανικό να βρούμε το πιο φτηνό γάλα, ο έρωτας μπορεί να ανθίσει!

Στην ποδηλατάδα: τσάμπα χαράμισες τόσα λεφτά στο ακριβό ποδήλατο. Οι βόλτες που θα χορτάσετε να κάνετε στους δύο τροχούς, αξίζουν όλα τα λεφτά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου