Οδηγός για ντροπαλά κορίτσια: το σούπερ στοματικό

newego_LARGE_t_821_105837115_type12550

Βλέπεις όλες εκείνες τις γυναίκες που μπορούν στο λεπτό να πέσουν στα τέσσερα και να προσφέρουν ένα απολαυστικό στοματικό στο σύντροφό τους και απορείς: γιατί για σένα είναι ο στοματικός έρωτας κάτι τόσο δύσκολο; Πώς θα του χαρίσεις την ηδονή που θέλει από τα χειλάκια σου δίχως να πεθάνεις από ντροπή;

Ξεκίνα απλά, με ένα μασάζ:
Δεν χρειάζεται να πέσεις με τα μούτρα στη δουλειά . Το καλύτερο στοματικό θα το χαρίσεις μόνο αν αποδεσμευτείς από στρες και καταπίεση. Πάρε μόνη την πρωτοβουλία να κατέβεις εκεί χαμηλά (χωρίς να χρειαστεί να σου πιέσει το κεφάλι για να κατέβεις) και άρχισε να τον περιποιείσαι με μασάζ στην περιοχή. Φρόντισε ιδιαίτερα με μαλάξεις την περιοχή ανάμεσα στους όρχεις και την βάση της βαλάνου. Πρόσεξε να μην έχεις μακρυά νύχια που μπορούν να τον τραυματίσουν αφού η επιδερμίδα εκεί χαμηλά είναι εξαιρετικά ευαίσθητη!


Δεν χρειάζεται να πνιγείς- το βαθύ λαρύγγι μπορεί να περιμένει: ξεκινώντας μπορείς να χρησιμοποιήσεις όλα σου τα όπλα για να τον ξετρελάνεις! Εκτός από τη γλώσσα και τα χείλια, τα χέρια σου μπορούν να βοηθήσουν στην επίτευξη ενός εκρηκτικού οργασμού από μεριάς του. Άλλωστε, τα χέρια είναι εκείνα που θα διατηρούν το ρυθμό του στοματικού, όταν η γλώσσα κουράζεται και το σάλιο δεν περισσεύει!


Όσο για το βαθύ λαρύγγι, αν είσαι άπειρη, μόνο ζημιά μπορείς να κάνεις παίρνοντας βαθιά μέσα στο στόμα σου το πέος του. Ξεκίνα προχωρώντας μερικά εκατοστά κάθε φορά και αφού μάθεις να καλύπτεις τα δόντια σου!


Φως, νερό και μακρυά το τηλέφωνο
Δεν υπάρχει χειρότερο από το να προσπαθείς μέσα στα σκοτάδια να του κάνεις στοματικό επειδή ντρέπεσαι. Μα τι να προσφέρεις, αφού δεν βλέπεις και δεν ξέρεις που σου πάνε τα ..τρία! Οπότε, για να ξεκινήσεις σωστά, άφησε τα φώτα ανοιχτά, έχε ένα ποτηράκι νερό δίπλα σου και απομάκρυνε κινητά και σταθερά.


Φως: δεν μιλάμε για λάμπα ανακριτικού πάνω από το κεφάλι σου. Αρκεί ένας ωραίος χαμηλός φωτισμός!


Νερό: θα το έχεις δίπλα σου σε περίπτωση που σου κοπεί η ανάσα, πνιγείς ή στερέψεις από σάλιο. Μόλις νιώσεις αρκετά άνετα, κράτησε δύο τρεις γουλιές και παίξε με το νερό και το πέος του στο στόμα σου.
Τηλέφωνο: έργο σωστό και καυτό δεν θα εκτελέσεις με ένα κινητό να σε σημαδεύει με την κάμερά του. Απομάκρυνε προϊόντα τεχνολογίας από το προσωπάκι σου και ζήτα να κάνετε δική σα ταινία μόνο αφού τον γνωρίσεις καλύτερα και αφού εξοικιωθείς με το πέος του. Η κάμερα μπορεί να περιμένει!

 

Θέλω μες τα δυο του μάτια να κοιτάζεις!
Εδώ έχουμε ένα δύσκολο έργο! Μάθε να τον κοιτάζεις στα μάτια, από το πρώτο σας φάσωμα, από το πρώτο φιλί. Αν μάθεις να τον κοιτάζεις, θα γίνει πιο εύκολο το να τον κοιτάς κατάματα κάθε φορά που του προσφέρεις ένα ωραίο στοματικό. Τι θα κερδίσεις; Θα τον ανάψεις περισσότερο με τα μάτια σου τα λάγνα και θα τελειώσει γρηγορότερα.


Κι αν δεν τελειώνει;
Μην τα παρατάς~Βάλε ποικιλία και στο στοματικό σου, κάνε ένα διάλειμμα, παίξε πάλι με τα χέρια σου και μόλις ξεκουραστείς, βάλε και πάλι το πέος του στο στόμα σου. Κανείς δεν θα σχολιάσει τα διαλείμματα ξεκούρασης σου, ειδικά αν φροντίσεις να τα εμπλουτίσεις με λάγνα βλέμματα, βούτηγμα των δαχτύλων του στο στόμα σου και παιχνίδια με την κλειτορίδα σου μπροστά του.


Η γλώσσα ήταν είναι και πρέπει να είναι υγρή!
Η γλώσσα είναι εκείνη που θα λάβει πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα στοματικό. Τα χείλια κρατούν το πέος αλλά όλο το παιχνίδι γίνεται με το στροβίλισμα της γλώσσας πάνω στο κεφαλάκι του πέους. Μην ξεχνάς, να περιποιείσαι και τα μπαλάκια του και την βάλανο από πάνω μέχρι κάτω με την υγρή γλώσσα σου.


Χείλια μου γλυκά, δόντια... μακρυά!
Τα δόντια σου δεν έχουν καμία δουλειά στο στοματικό. Ντροπαλή, ξεντροπαλή, οφείλεις να θυμάσαι πως πρέπει πάντα να καλύπτεις τα δόντια σου με τα χείλια σου. Όσο περισσότερη εξάσκηση κάνεις, τόσο θα βελτιώνεις τον τρόπο που τα χείλια προστατεύουν και πιέζουν το πέος προς την ηδονή.
Κι αν πνιγείς; Παίρνεις βαθιές ανάσες, πίνεις νεράκι και συνεχίζεις!


Κι αν σου έρθει αναγούλα; Απομακρύνεσαι, λες ότι πρέπει να πας επειγόντως τουαλέτα και επιστρέφεις μόλις νιώσεις καλύτερα.
Κι αν θέλει να ολοκληρώσει στο στόμα σου; Αν νιώθεις έτοιμη κάν' το! Δεν είναι δα κάτι άτιμο! Αν πάλι σιχαίνεσαι και μόνο που το ακούς, ε μην φτύσεις μπροστά του το θείο νέκταρ που πιστεύει πως κουβαλά. Κρατάς κλειστό το στόμα και με βήμα αργό και σίγουρο κατευθύνεσαι στο νιπτήρα. Αν θέλει εκείνη ακριβώς τη στιγμή να του πεις τις εντυπώσεις σου, παίρνεις βαθιά αναπνοή, καταπίνεις, και χωρίς να πάρεις αέρα από τη μύτη, του λες δύο φράσεις, σπεύδεις στην τουαλέτα, βουρτσίζεις δοντάκια και επιστρέφεις!


Κίνηση ματ: Η γαλλική τανάλια
Έχοντας το πέος του στο στόμα σου και πάνω στη γλώσσα σου, σπρώξε τη γλώσσα προς τα πάνω. Ταυτόχρονα και αν 5-6 δευτερόλεπτα κατάπινε. Αυτή η κίνηση θα μεγαλώσει την ένταση μέσα στο στόμα και την πίεση που νιώθει το πέος και θα του χαρίσει έξτρα ηδονή.


Αν ό,τι κι αν κάνεις, δεν μπορείς να συνηθίσεις το πέος του στο στόμα σου, κάνε εξάσκηση στο σπίτι με γλειφιτζούρια ή μπανανίτσες ή απλά κάνε πράξη τις 9 ½ Εβδομάδες, βάζοντας σαντιγί, σιρόπι και σοκολάτα για να κάνεις περισσότερο θελκτική τη μικρή του περιοχή.

1 σχόλια:

------ είπε...

χαχαχαχα τι πλακα !!!!!!!!!!και γαλλικη ταναλια παρακαλω;;;;;Οσο ζω μαθαινω!!!!!χαχαχαχα
την καλημερα μου

Δημοσίευση σχολίου