Ζώδια: 2/9 - 8/9

Zodia_899659593%255B3%255D

Νέο σκηνικό

Ο Ερµής στην Παρθένο βάζει τα πράγµατα σε τάξη, ενώ η Αφροδίτη στον Λέοντα θυµίζει ότι η διασκέδαση ακόµη καλά κρατεί.

Κριός

21 Μαρτίου-19 Απριλίου

Ο Σεπτέµβριος, παρά τις δυσκολίες του, δεν φαίνεται να δηµιουργεί εξαιρετικά προβλήµατα. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Λέοντα βοηθά να προλάβετε τα χειρότερα σε σχέσεις και οικονοµικά, ενώ η θέση της Αφροδίτης στον φιλικό Λέοντα αφορά κυρίως τον συναισθηµατικό σας κόσµο, τις ερωτικές και φιλικές σχέσεις. Προσοχή στις αντιδράσεις σας προς το τέλος του µήνα. Όταν πάει να ξεσπάσει κάποια κρίση, να είστε υποψιασµένοι όταν παρατηρείτε περίεργες συµπεριφορές από γνωστούς.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Λίγη ακόµη ντόλτσε βίτα!

Ταύρος

20 Απριλίου-20 Μαΐου

Ο Σεπτέµβριος είναι από κάθε άποψη µήνας σκληρής δουλειάς και παραγωγικότητας, µε τον Άρη να βρίσκεται ήδη στον Σκορπιό και να σας πολιορκεί µε κάθε τρόπο. Για να τα βγάλετε πέρα µε τις αυξηµένες υποχρεώσεις σας θα πρέπει να είστε καλά οργανωµένοι, µεθοδικοί και να µην αφήνετε τίποτε στην τύχη. Μέσα στο τρέξιµο και στην καθηµερινή ασφυκτική πίεση των επαγγελµατικών δεν χωράνε πολλοί ροµαντισµοί, µάλιστα το διάστηµα 6-30 Σεπτεµβρίου, µε την Αφροδίτη στον Λέοντα, θα κρίνει και τη βιωσιµότητα αρκετών σχέσεων.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Οργανωθείτε στο γραφείο.

Δίδυμοι

21 Μαΐου-21 Ιουνίου

Δεν ξέρω πόσες ευκαιρίες σάς έδωσε το εφετινό καλοκαίρι για αναψυχή, ταξίδια, εκδροµές (πιστεύω αρκετές), πάντως ο Σεπτέµβριος, ειδικά από αυτή την εβδοµάδα, θα σας δώσει λίγες επιπλέον. Όχι ότι δεν θα έχετε υποχρεώσεις, αλλά µέσα σε όλα θα µπορέσετε να χωρέσετε και λίγη διασκέδαση και λίγη παραπάνω ζωντάνια στην ερωτική σας ζωή. Μόνο µετά τις 7/9 προσέξτε τους ενθουσιασµούς µε τις νέες σχέσεις και αφήστε τον χρόνο να τις «βαφτίσει» επιφανειακές, σοβαρές ή σχέσεις ζωής.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Εκδράµετε στη φύση!

Καρκίνος

22 Ιουνίου-22 Ιουλίου

Ο Σεπτέµβριος είναι από πολλές απόψεις ιδανικός µήνας, αφού τουλάχιστον ως τις 25/9 δεν υπάρχουν µεγάλες πιέσεις σε κάποιον τοµέα και µόνο αν έχετε αντίξοες επιρροές από ωροσκόπο µπορεί να «χαλάσει το γλυκό». Η εβδοµάδα βοηθάει και την αυτοπεποίθησή σας να επανακτήσετε, και να ασχοληθείτε πιο διεξοδικά µε τα θέµατα της δουλειάς, και να αποκτήσετε µια καινούργια ασχολία, αλλά και να έχετε καλά αποτελέσµατα σε οικονοµικές διεκδικήσεις. Ερωτικά, υπάρχουν ακόµη κάποια δύσκολα σηµεία, αλλά προσπαθήστε να τα ξεκαθαρίσετε ως τις 25/9.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Καλά νέα στην τσέπη.

Λέων

23 Ιουλίου-22 Αυγούστου

Σίγουρα δεν έχετε περάσει το πιο ξένοιαστο καλοκαίρι της ζωής σας και ο Σεπτέµβριος δεν αναµένεται να αλλάξει κάτι στο σκηνικό της ταλαιπωρίας. Φυσικά, όλα αυτά µπορεί να γίνονται για το καλύτερο (π.χ. να κάνετε τη δική σας επιχείρηση, να αγοράσετε σπίτι ή να µετακοµίσετε), πάντως η κούραση παραµένει σύντροφός σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας βελτιώνει κάπως τα πράγµατα, ωστόσο η επιρροή του Άρη από τον Σκορπιό είναι έντονη και σας επηρεάζει ψυχολογικά.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αντιµετωπίστε τις αλλαγές.

Παρθένος

23 Αυγούστου-23 Σεπτεμβρίου

Τα γενέθλιά σας συνεχίζονται και στο πλευρό σας βρίσκονται σηµαντικοί πλανήτες που σας δίνουν ώθηση µέσα στον Σεπτέµβριο να κάνετε σηµαντικές αλλαγές στην προσωπική ή επαγγελµατική ζωή. Η εβδοµάδα αυτή µάλιστα, µε τον Ερµή να περνάει στο ζώδιό σας, δίνει το σηµαντικό έναυσµα για να αρχίσουν εξελίξεις παντού. Αυτό δεν σηµαίνει ότι θα έρθουν όλα εύκολα ή ότι δεν θα έχετε στρες, αλλά σίγουρα δεν θα υπάρχει η προηγούµενη στασιµότητα. Ο Σεπτέµβριος, µε την Αφροδίτη στον Λέοντα, είναι ιδανικό διάστηµα για να φροντίσετε και την υγεία σας.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Προτάσεις στη δουλειά.

Ζυγός

24 Σεπτεμβρίου-23 Οκτωβρίου

Πιο γλυκιά προδιαγράφεται η πρώτη εβδοµάδα του Σεπτεµβρίου, αφού η νέα θέση της Αφροδίτης στον Λέοντα είναι αρκετά ευνοϊκή και για τους στόχους σας, και για να διασκεδάσετε λίγο παραπάνω, αν το επιθυµείτε, και για να ταξιδέψετε, αν αυτό είναι στις προτεραιότητές σας, µαζί µε φίλους. Ακόµη, η Αφροδίτη βοηθά στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησής σας, καθώς και στα ερωτικά. Οικονοµικά, υπάρχει έλλειψη ρευστού προκειµένου να ικανοποιήσετε τα µεγάλα «θέλω» σας. Τα καλύτερα έρχονται µετά τις 6/9.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Οικονοµικές διεκδικήσεις.

Σκορπιός

24 Οκτωβρίου-22 Νοεμβρίου

Ο Σεπτέµβριος τρέφει την επαγγελµατική φιλοδοξία σας, αλλά ταυτοχρόνως απαιτεί και ψυχραιµία όταν οι γύρω σας εναντιώνονται στις επιθυµίες σας. Μη νοµίζετε ότι θα είναι εύκολο να επιβάλετε τις απόψεις σας ή να γίνουν τα πράγµατα στη δουλειά όπως εσείς επιθυµείτε. Ο Άρης στο ζώδιό σας σάς δείχνει ότι παίρνετε φόρα, ανεβαίνετε ιεραρχικά και αντιµετωπίζετε µε σοβαρότητα τον ανταγωνισµό. Σίγουρα, όµως, αυτές οι προσπάθειες µπορεί να δηµιουργήσουν ζήλιες, κακίες ή και ανεπιθύµητα χτυπήµατα, ακόµη και από ανθρώπους που ως τώρα θεωρούσατε φίλα προσκείµενους.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Σαρώστε επαγγελµατικά.

Τοξότης

23 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου

Ο Σεπτέµβριος έχει δυσκολίες, πάντως για εσάς όλα διαγράφονται πιο στρωτά και µάλλον αυτό σχετίζεται µε επιλογές που κάνατε προηγουµένως και όχι από όσες κάνετε τώρα. Η Πανσέληνος στο τέλος του µήνα θα έχει συναισθηµατικό ενδιαφέρον και τότε ίσως προκύψει µια νέα γνωριµία ή µια ήδη υπάρχουσα φιλική επαφή ίσως εξελιχθεί σε κάτι ερωτικό. Η Αφροδίτη από τον Λέοντα µετά τις 6/9 βοηθά τα οικονοµικά και ευνοεί σχέσεις µε εξωτερικό, σπουδές, εκδόσεις, ταξίδια. Με τον Άρη στον Σκορπιό, δουλεύετε παρασκηνιακά σε νέα επαγγελµατικά σχέδια.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ετοιµάστε ταξίδι.

Αιγόκερως

22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου

Οι περισσότεροι πλανήτες βρίσκονται σε προνοµιακή θέση προς το ζώδιό σας αυτόν τον Σεπτέµβριο, τουλάχιστον ως τις 25, όπερ σηµαίνει ότι πρέπει να επιταχύνετε τις προσπάθειές σας και να κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας, ειδικά µετά τις 10/9, για να αυξήσετε παντού τις µετοχές σας. Τα επαγγελµατικά είναι η άµεση προτεραιότητά σας, αλλά και τα αισθηµατικά δεν πάνε πίσω, καθώς φαίνεται να σας απασχολούν έντονα. Επίσης, µε τη θέση του Ερµή στην Παρθένο, µπορείτε να βελτιώσετε την επικοινωνία σας σε σχέσεις και συνεργασίες.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μακρινές αποδράσεις.

Υδροχόος

20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου

Ο Σεπτέµβριος ξεκινά µε µεγάλους στόχους και µε διάθεση για αλλαγές, τουλάχιστον στα επαγγελµατικά. Σίγουρα δεν είναι ήσυχος και ήρεµος µήνας. Μπορεί κάποιες ηµέρες του να σας ξεγελούν προσωρινά, αλλά, όσο πλησιάζουµε προς το µέσον του, οι ρυθµοί θα ανεβαίνουν και σε ορισµένες περιπτώσεις δεν θα σας αρκεί ένα 24ωρο για να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας. Από τις 6/9 η Αφροδίτη στον Λέοντα µπορεί να σας οδηγεί σε παρορµητισµό και υπερβολές στον αισθηµατικό τοµέα ή στα οικονοµικά, αλλά, από την άλλη, βοηθά να κάνετε επωφελείς γνωριµίες.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ρίξτε το στη δουλειά.

Ιχθύες

19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου

Ο Σεπτέµβριος δεν είναι περίπατος, αλλά σίγουρα δεν είναι και τόσο κουραστικός και προβληµατικός όσο τις προηγούµενες χρονιές. Πολλοί πλανήτες συγκεντρωµένοι απέναντί σας ρίχνουν το βάρος στον τοµέα των σχέσεων και των συνεργασιών, που µάλλον µπαίνουν στο µικροσκόπιο, µε τη διάθεση αλλαγής που έχετε τις τελευταίες ηµέρες. Πάντως, σε όλη τη διάρκειά του, θα διαπιστώσετε ότι οι ρυθµοί είναι εντατικοί, αλλά παράλληλα ξεκαθαρίζουν και πολλά πράγµατα. Η Αφροδίτη στον Λέοντα θα ευνοήσει επαγγελµατικές σχέσεις και οικονοµικά.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μια νέα απασχόληση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου