Το σαββατοκύριακο τελικά ο γάμος των Μπραντζελίνα;

newego_LARGE_t_821_105628244_type12364

Μήπως έφτασε η μεγάλη ώρα;

Μεγάλο πάρτι φαίνεται αν ετοιμάζει το ζεύγος Μπραντζελίνα στο σπίτι τους στη Γαλλία, στην περιοχή Βαρ και πολλοί σπεύδουν να υποθέσουν πως μάλλον πρόκειται για τις ετοιμασίες του γάμου τους.

Φαίνεται πως τα πάντα έχουν σχεδιαστεί για την τελετή, που όπως έχει ενημερώσει ήδη το ζεύγος θα γίνει σε πολύ κλειστό κύκλο, ωστόσο, το ζεύγος κρατά ακόμη τα χαρτιά του κλειστά και αφήνει ένα πέπλο μυστηρίου να πλανάται στην ατμόσφαιρα.

newego_LARGE_t_821_105756943_type11759

Όπως αφήνουν να εννοηθεί οι ετοιμασίες γίνονται για το πάρτι των παιδιών τους Τζέιν (Jane) και Μπιλ (Bill), ωστόσο, οι πυρετώδεις ρυθμοί στο κτήμα των πύργων αλλά και οι υψηλοί προσκεκλημένοι άλλα δείχνουν…

Ηδη οι γονείς του Μπραντ έχουν καταφτάσει στη Γαλλία ενώ το παρόν πιθανολογείται ότι θα δώσει και ο Ρόμπερτ Πρόκοπ (Robert Procop), σχεδιαστής του μονόπετρου του αρραβώνα, το κόστος του οποίου ξεπέρασε τα 250.000 δολάρια (191.000 ευρώ). Πηγές θέλουν επίσης και τον Τζορτζ Κλούνει (George Clooney), να έχει ήδη κλείσει την πτήση του, για να παραβρεθεί στο ευτυχές γεγονός.

Επίσης, τα μέτρα ασφαλείας γύρω από το Σατό Μιραβάλ - το οποίο αγόρασε το διάσημο ζευγάρι έναντι 40 εκατομμυρίων ευρώ το 2008 - είναι ιδιαίτερα αυξημένα, ωστόσο, τοπικές εφημερίδες έσπευσαν να διαψέυσουν τα σενάρια περί γάμου, κάτι που περιπλέκει τα πράγματα.

newego_LARGE_t_821_105756949_type11759

Η είδηση του γάμου –τον οποίο περίμενε επτά χρόνια τώρα ο κόσμος της show biz- επιβεβαιώθηκε τον Απρίλιο και είναι ο δεύτερος για τον Μπραντ, που υπήρξε παντρεμένος με την Τζένιφερ Άνιστον μέχρι το 2005, όταν γνώρισε τη Τζολί στα γυρίσματα του "Κύριος & Κυρία Σμιθ", και ο τρίτος γάμος για την Αντζελίνα, μετά τον χωρισμό της από τον Τζόνι Λι Μίλερ (Johnny Lee Miller) το 1999 και τον Μπίλι Μπομπ Θόρντον (Billy Bob Thornton) το 2003.

Όπως πιστεύεται το ζευγάρι θα παντρευτεί στο παρεκκλήσι που βρίσκεται στον περίβολο της εξοχικής τους κατοικίας ενώ ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό με ποιό τρόπο θα παρακαμφθεί ή γαλλική νομοθεσία σύμφωνα με την οποία η τέλεση μη θρησκευτικών γάμων δεν μπορεί να γίνει σε ιδιωτικό χώρο παρά μόνο στο δημαρχείο.

Οι Μπραντζελίνα βέβαια επιθυμούν τελετή που να περιλαμβάνει στοιχεία από όλες τις θρησκείες και τις κουλτούρες που συναντάμε στην πολυμελή οικογένειά τους, οπότε ίσως το ζήτημα να έχει ήδη λυθεί και το μόνο που απομένει είναι να πούμε κι επισήμως....

Να ζήσουν…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου