Πώς σε επηρεάζει η Νέα Σελήνη του Αυγούστου;

newego_LARGE_t_621_105742098_type12364

Η Νέα Σελήνη του Αυγούστου ήρθε για να σου ταράξει τα νερά!

Η Νέα Σελήνη του Αυγούστου που πραγματοποιείται στις 17 του μήνα στον Λέοντα επηρεάζει κυρίως Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους ενώ φέρνει αλλαγές σε προσωπικές σχέσεις αλλά και επαγγελματικές.

Για να μάθεις πώς θα σε επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιο σου δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω αναλυτικά για να είσαι προετοιμασμένη!

Κριός: τώρα και με την Νέα αυτή Σελήνη κάνεις πράγμα που σου αρέσουν και τώρα νιώθεις ότι είσαι η έμπνευση για πολλούς γύρω σου και έτσι απολαμβάνεις ανενόχλητη και τον θαυμασμό των άλλων! Τι άλλο να ζητήσεις;

Ταύρος: τώρα αλλάζουν τα δεδομένα στις σχέσεις σου ή τις συνεργασίες σου -εδικά στις 16 και 17 του μήνα- και μπορεί να έχεις μια ψιλοταλαιπωρία αλλά αν είσαι έτοιμη για όλα τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τα καταφέρεις.

Δίδυμοι: η Νέα αυτή Σελήνη μόνο ωφέλιμη και ευπρόσδεκτη μπορεί να χαρακτηριστεί και εσύ τώρα δεν έχεις παρά να ανοίξεις τα φτερά σου και να γνωρίσεις τον κόσμο!

Καρκίνος: τώρα η Νέα αυτή Σελήνη είναι θετική για την τσέπη σου κι αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για την υγεία αλλά και την αυτοπεποίθηση σου και αναμένεται να ανεβάσει την διάθεση σου στα ύψη!!

Λέων: ευχαρίστηση, κέρδους ή μια θετική ώθηση στα σχέδια σου είναι όλα όσα σου επιφυλάσσει η Νέα αυτή Σελήνη και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι τις σωστές επιλογές.

Παρθένος: τώρα τονώνεται η διάθεση και η όρεξη σου για να κάνεις τα πράγματα εκείνα που σε ευχαριστούν και εσύ καταπολεμάς τα αρνητικά εκείνα στοιχεία που επηρεάζουν τη δουλειά σου και νιώθεις σούπερ!

Ζυγός: τώρα ανεφοδιάζεσαι ψυχολογικά αλλά και οικονομικά ενώ το πρώτο τέταρτο στις 24 θα σε φορτώσει νέες ευθύνες που όμως δεν θα σε πειράζει καθόλου μιας και θα πάρεις και δυνάμεις!

Σκορπιός: τώρα ενεργοποιήσου για να πετύχεις αυτό που θέλεις γιατί αυτή η Νέα Σελήνη είναι σίγουρα με το μέρος σου!Μπορεί να είσαι αγχωμένη για το πώς θα ρυθμίσεις ένα θέμα αισθηματικής φύσης όμως ή μιας κοινωνικής σου υπόθεσης αλλά το καλό είναι ότι όλα θα πάνε τέλεια!

Τοξότης: τώρα ενεργοποίησε και μάλιστα πολύ δυναμικά για κάποιο σκοπό ενώ αυτή η Νέα Σελήνη σε κάνει πιο ευέλικτη και φυσικά σκέφτεσαι 24/7 για να βρεις τις λύσεις στα πιο σημαντικά σου προβλήματα.

Αιγόκερως: Η Νέα Σελήνη στις 17 του μήνα θα σου δώσει την ευκαιρία για αγορές και πωλήσεις, συμφωνίες και διακανονισμούς που θα είναι σίγουρα προς όφελος σου!

Υδροχόος: τώρα έχεις την ευκαιρία να δουλέψεις πάνω στον τομέα των σχέσεων και να δεις τα αποτέλεσμα τα άμεσα. Τώρα έχεις μάθει να δίνεις και να παίρνεις και θα δεις ότι ο άντρας των ονείρων σου είναι κοντά.

Ιχθείς: οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις έρχονται στο προσκήνιο με αυτή τη Νέα Σελήνη και σε τρώει το άγχος του τι θα κάνεις -που θα βρεις δουλειά και πώς θα έχεις εξέλιξη στη δουλειά σου. Μην ανησυχείς και η λύση θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου