Κοντός-κοντός καλόγερος.

Όταν τα εκατοστά είναι απλά αριθμοί.

clip_image002

‘’Τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια’’ θα πεις στην ψιλόλιγνη κολλητή σου ως απάντηση στα πικρόχολα σχόλια που σου πετάει για το ύψος σου. ‘’Και τα δείγματα επίσης’’ θα σου απαντήσει. Πριν πιαστείτε τακούνι με τακούνι έχεις ένα επιχείρημα παραπάνω σ’ αυτήν την κουβέντα.

Είναι πανέμορφες και έχουν καταπλήξει τον λαμπερό κόσμο του Hollywood. Περπατούν με υπερηφάνεια στο κόκκινο χαλί και χιλιάδες φωτογραφικά φλας αστράφτουν. Οι δημοσιογράφοι τρέχουν πίσω τους παρακαλώντας για μία δήλωσή τους. Και μάντεψε, δεν ξεπερνούν το 1,66cm! Αν πιστεύεις κι εσύ λοιπόν ότι ο κόσμος σου θα ήταν λίγο καλύτερος αν είχες μερικούς πόντους παραπάνω, ήρθε η ώρα να το ξανασκεφτείς!

image

Η αγαπημένη σε όλους μας πρωταγωνίστρια του Sex And The City ,Sarah Jessica Parker, είναι μόλις 1,59cm.

image

Η πανέμορφη ηθοποιός Natalie Portman,δεν ξεπερνά το 1,60cm.

image

Η Mila Kunis είναι 1,63cm.

image

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο χαρακτηρισμός sex symbol έχει λεχθεί αναφερόμενος στην Scarlett Johansson, που είναι 1,60cm.

image

Η 26χρονη Mary-Kate Olsen έχει ύψος 1,50cm.

image

Πόσες φορές έχουμε θαυμάσει τα καλλίγραμμα πόδια της Eva Longoria σε αισθησιακές φωτογραφίσεις στα περιοδικά; Σου έχουμε καλά νέα. Είναι 1,54cm.

image

Η χολιγουντιανή σταρ Marilyn Monroe κούναγε με νάζι το λευκό, αέρινο φορεματάκι της και καθήλωνε το αντρικό κοινό. Ποιος θα το λεγε όμως ότι είναι μόνο 1,66cm.

Και όταν γίνω κι εγώ χολιγουντιανή σταρ θα έχω όλο το δικαίωμα να παραπονιέμαι για bullying στα σχολείο. Μέχρι τότε έχω δει κάτι ωραίες πλατφόρμες σε μια βιτρίνα στην Ερμού.

Μαρία Κοραχάη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου