Ποια σημάδια μαρτυράνε ότι κάτι αρχίζει να ... "φυτρώνει" στο κεφαλάκι σου!

eftychos-pou-den-eimai-ypsilomisthi-glitosa-to--kerato_S

Οι άπιστοι άντρες αφήνουν πίσω τους ίχνη, τα οποία και οφείλεις να αναγνωρίζεις αν θέλεις να γλιτώσεις το κεφαλάκι σου από ... τα "κέρατα". Δεν είπε κανείς τίποτα για σίγουρη απιστία αλλά στάνταρ το μάτι παίζει! Οπότε κορίτσια προσέξτε για να μην την ... πατήσετε!!!

1. Που να πήγε το ... φικι φικι; Μα που να χάθηκε το έρμο;
Το καλό σου το παλικάρι που βρήκε άλλο μονοπάτι και χαίρεται το ξένο που όπως λέει κι ο λαός είναι πιο γλυκό, δύσκολα θα έρθει με χαρά και ανυπομονησία να δεχτεί τα χαδάκια που του προσφέρεις, αν του τα προσφέρει πρώτα κάποια άλλη. Εκτός αυτού, αν στις λίγες φορές που το κάνετε, δεις νέες στάσεις και καινούργια κόλπα, αναρωτήσου: που να τα έμαθε αραγές;

Αλλά μην τον πάρεις από την αρχή από τα μούτρα χωρίς αποδείξεις! Σιγουρέψου πρώτα γιατί που ξέρεις; Μπορεί να έκανε κρυφή εξάσκηση σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου για να σε εντυπωσιάσει (τυχερούλα!) και να του τρώει χρόνο και ενέργεια εκεί και φυσικά τα κόλπα να είναι η αποδείξει των κόπων του.

2. Το κινητό όλο χτυπάει και πολύ χαμηλόφωνα απαντάει:
Εντάξει το ξέρουμε ότι σε έναν τέλειο κόσμο και κατ' επέκταση σε μια ακόμα πιο τέλεια σχέση, δεν θα ανησυχούσες ούτε στο ελάχιστο για το ποιός τον καλεί το μωρό σου, ποιός του στέλνει μήνυμα (ιδίως όταν του στέλνει κάτι ώρες κουλές και ακατάλληλες!!) και γιατί εκείνος αποφασίζει να μιλήσει στο μπαλκόνι για να μην μπορείς να κρυφακούσεις λέγοντας σου ότι είναι επείγον και έχει να κάνει με την δουλειά. Και ας μην γελιόμαστε η αλήθεια είναι πως ο σωστός ο άπιστος έχει κινητό πιο αθώο και από λευκό ποινικό μητρώο. Για να βρεις αποδεικτικά στοιχεία ψάξε στα άπλυτα για το κρυφό κινητό ή αν πρέπει να ξεκατινιαστείς, τσέκαρε το λογαριασμό του στο facebook (αν και δεν ενδείκνυται, κορίτσια το facebook κλείνει σπίτια! ιδίως όταν ψάχνεις κρυφά!!).

3. Δεν του φτάνουν τα λεφτά μα που να πήγανε κι αυτά;;:
Μπορεί σε κάποιες άλλες εποχές οι άντρες να μπορούσαν να συντηρούν και 2 και 3 γυναίκες αλλά στην σημερινή εποχή ένας άντρας δεν μπορεί καλά-καλά να συντηρήσει μία αγαπημένη, καταλαβαίνεις πως μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα δύσκολο να συντηρεί και μια κρυφή ερωμένη. Και για ένα καφέ να θέλει να την πάει ή για μια βόλτα στο βουνό, πρέπει να κάψει και βενζίνη και χρήμα. Οπότε, για κάποιο μαγικό λόγο και χωρίς να μπορεί να το εξηγήσει, ποτέ δεν του φτάνουν τα λεφτά. Για να μην τον κατηγορούμε όμως άδικα, αν ξεμένει διαρκώς από λεφτά, υπάρχει και το σενάριο να έχει κάποιο κρυφό πάθος (π.χ. καζίνο, φρουτάκια, στοίχημα) αλλά καλύτερα να τα βάλεις με την παράνομη σχέση παρά με τον Ρήγα και τον Βαλέ.

4. Κάπου τρέχει ο νους του αλλά που;;:
Κάθε σχέση έχει τα σκαμπανεβάσματά της. Βέβαια, όταν καταλαβαίνεις πως ο καλός σου από εκεί που ήταν κολλημένος-βδέλλα πάνω σου, έχει απομακρυνθεί και σας χωρίζουν χιλιόμετρα συναισθηματικής απόστασης, ψάξε μήπως το κενό ανάμεσα σας δεν είναι αέρας αλλά κάποιο τρίτο πρόσωπο. Προφανώς και αν τον ρωτήσεις:''με απατάς; δεν μ' αγαπάς πια;'' δεν είναι και ο πιο εύκολος τρόπος για να παραδεχτεί τις κουτσουκέλες του. Και εκτός από απατημένη θα βγεις και παραπονιάρα και πιεστική κλπ...
5. Με τέτοια μαγικά τύφλα να 'χει ο Χουντίνι:
Τη μια χάνεται, την άλλη ταξιδεύει, την τρίτη δεν προλαβαίνει να τα πείτε λόγω δουλειάς. Αναρωτήσου: γιατί μια εμφανίζεται και μια εξαφανίζεται; Είναι ο Χουντίνι ή απλά έχει κι άλλη σχέση;
6. Οι φίλοι του δείχνουν κάπως κουμπωμένοι:
Οι φίλοι του σίγουρα θα κρατήσουν το μυστικό μιας απιστίας του κολλητού τους. Αυτό σημαίνει μάλιστα πως ο λεγάμενος μπορεί να έχει γνωρίσει την "απιστία" στην παρέα (true story) και απλά εσύ να είσαι η επίσημη. Ε, κάποιος από όλους όμως μόλις σε δει θα σκεφτεί ''αχ την κακομοίρα, τι της έτυχε!'' ε και αυτό το βλέμμα θα το καταλάβεις αν είσαι παρατηρητική.

7. Τον τσακώνεις να λέει ψέματα:
Ο καλός ο άπιστος (αυτός που δεν θέλει να χαλάσει τη σχέση απλά βρίσκει λογικό να σε απατά κρυφά) ξέρει να λέει και καλά ψέματα. Φυσικά, επειδή το ένα ψέμα φέρνει το άλλο, κάπου θα βρεις το λάθος στην ψεύτικη ιστορία του. Μάζευε, μάζευε ψεματάκια, κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί το έργο που παίζεται πίσω από την πλάτη σου. Και τότε ... κορίτσια ψυχραιμία!

8. Το έχεις ξαναδεί το έργο με τον ίδιο άντρα:
Αν του έχεις συγχωρέσει ήδη μια απιστία, είναι εύκολο να αναγνωρίσεις τα σημάδια μιας επόμενης, αφού και υποψιασμένη θα είσαι (μια φορά άπιστος, πάντα άπιστος) και ξέρεις και τον τρόπο που λειτουργεί. Δεν λέμε να τον δικάσεις για πάντα για ένα στιγμιαίο λάθος, αλλά μην νομίζεις πως έμαθε το μάθημά του την πρώτη φορά.

9. Στο μιλάει το ένστικτό σου:
Μην αγνοείς την έκτη αίσθηση που διαθέτεις. Πολλές φορές το άσχημο προαίσθημα πως κάτι πάει στραβά, το έχουμε εμείς οι γυναίκες κι ας μην υπάρχει καμία ένδειξη.

Είναι αλήθεια:

-Το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται

-Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι

- Αν μπορεί θα απιστήσει, αρκεί να μην το μάθεις ποτέ
Οπότες κορίτσια για να το λέει ο λαός κάτι θα ξέρει! Τα μάτια σας λοιπόν 114!!

Από την Sam

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου