Γίνε το καλύτερο σεξ της ζωής του

newego_LARGE_t_821_2506229_type12364

Θέλεις να γίνεις η καλύτερη ερωτική παρτενέρ που είχε ποτέ ο καλός σου στο κρεβάτι; Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κατανοήσεις την ανδρική ψυχολογία και να "φορέσεις" την μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σου, γιατί απόψε θα το κάψουμε.

Η καλύτερη θέα: οι άντρες είναι όντα που ερεθίζονται περισσότερο με την οπτική επαφή παρά με την εγκεφαλική. Ο οπτικός ερεθισμός λειτουργεί σαν ένα είδος μικρού σοκ που ανοίγει το διακόπτη την ανύψωσης του πέους του. Για το λόγο αυτό πρέπει να του δίνεις συχνά πυκνά την ευκαιρία να σε βλέπει σε όλο σου το μεγαλείο. Σταμάτα να κλείνεις όλα τα φώτα και τόλμα να κάνεις σεξ μαζί του με κάθε λάμπα ανοιχτή.

Έξτρα συμβουλή: το παν είναι να δείξεις πως ευχαριστιέσαι κι εσύ με τη θέα του γυμνού σου κορμιού. Άσε τις ντροπές κατά μέρους και κάντον να κολλήσει με την σιγουριά σου.

Το νέο είναι ωραίο: σε όλα τα αγοράκια αρέσουν τα καινούργια πράγματα και οι πειραματισμοί. Δεν χρειάζεται να του αφήσεις το περιθώριο να δοκιμάσει νέες εμπειρίες στο σεξ με κάποια άλλη. Και μην ξεγελιέσαι. Αν ο καλός σου σου ζητήσει κάτι καινούργιο στο κρεβάτι δεν σκέφτεται κάτι διαφορετικό, ούτε σημαίνει πως σε βαρέθηκε. Απλά έχει όρεξη να κάνει μαζί σου πράγματα, όπως κάνετε και στα υπόλοιπους τομείς της κοινής σας ζωής.

πριν σου ζητήσει εκείνος να δοκιμάσετε κάποια καινούργια στάση ή άλλο κολπάκι, ξάφνιασε τον και ζήτα μόνη σου κάτι καινούργιο και διαφορετικό. Θα το εκτιμήσει δεόντως, ειδικά αν πάντα αυτός ζητάει πράγματα.

Τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχά σου: πολλές γυναίκες, είτε από ντροπή, είτε από φόβο μήπως δείχνουν παχουλές, είτε εξαιτίας της κούρασης και της βαρετής καθημερινής ρουτίνας, ξεχνούν το πόσο σημαντικό κομμάτι της ερωτικής μας ζωής είναι μια ωραία εμφάνιση. Μπορεί να το κοροϊδεύεις αλλά πώς περιμένεις να τον διεγείρεις τη στιγμή που σε βλέπει να τριγυρνάς με τα μπικουτί στο κεφάλι, τις αθλητικές κάλτσες και τα τεράστια εσώρουχα που ούτε η γιαγιά σου δεν θα φορούσε.

Έξτρα συμβουλή: με την επόμενη σου πληρωμή, δώσε ένα γερό ποσό του μισθού για να αγοράσεις τα καλύτερα και πιο πρόστυχα εσώρουχα που κυκλοφορούν στην αγορά. Ο αγαπημένος σου θα το εκτιμήσει δεόντως.

Τόλμησε να παραδόσεις τα απόρθητα φρούρια: μπορεί το πρωκτικό σεξ να αποτελεί θέμα ταμπού για εσένα ακόμα, αλλά μόνο μια δοκιμή θα σε πείσει ότι δεν το θέλεις πραγματικά. Ειδικά σήμερα, που η πίσω πόρτα έχει γίνει πολύ δημοφιλής κι εκείνος σε παρακαλάει καθημερινά να δοκιμάσετε την διαφορετική αυτή εμπειρία, θα ήταν μια καλή ιδέα να δοκιμάσεις επιτέλους και αυτή την εμπειρία. Αν το πρωκτικό σεξ γίνει σωστά και με την πρέπουσα διαδικασία, μπορείς να γευτείς τον οργασμό και όχι μόνο πόνο.

Έξτρα συμβουλή:για μια ευχάριστη εμπειρία της πίσω πόρτας δοκίμασε τις συμβουλές που σου έχει προσφέρει κατά καιρούς το womenonly.

Βγες απ' την κρεβατοκάμαρα: ναι το έχεις ξανακούσει: το σεξ στο κρεβάτι μπορεί να γίνει αφόρητα βαρετό. Γιατί λοιπόν δεν παίρνεις την πρωτοβουλία να ανακαλύψετε με τον καλό σου το σεξ και στο υπόλοιπο σπίτι ή και έξω από αυτό; Ένα γρήγορο σεξ στην τουαλέτα του πάρτυ ή στο μπάνιο του αεροπλάνου θα ήταν μια καλή αρχή. Έπειτα, το πάτωμα είναι μια κλασική αξία όπως και ο πάγκος της κουζίνας που φαίνεται να προτιμούν όλο και περισσότερα ζευγάρια, σύμφωνα με έρευνες Βρετανών επιστημόνων.

Έξτρα συμβουλή: αν μετά απ' όλα τα μέρη που θα δοκιμάσετε να κάνετε έρωτα, εσένα συνεχίζει να σου λείπει το μαλακό κρεβατάκι σας, μην ανησυχείς. Μετά από τόσο εξω(τερι)τικό σεξ, είναι εκείνος που θα σου ζητήσει να επιστρέψετε στη θαλπωρή της κρεβατοκάμαράς σας πρώτος.

Η γυναίκα που είναι θεά στο σεξ:

  1. Δεν ντρέπεται για το σώμα της.

  2. Δεν ανοίγει τα πόδια και απλά περιμένει.

  3. Δεν σταματά να μιλά βρώμικα στον καλό της καθ' όλη τη διάρκεια του σεξ.

  4. Διαθέτει ποικιλία 50 στρινγκ και πάνω.

  5. Πάντα έχει όρεξη για σεξ.

  6. Δεν προσποιείται ποτέ πως έχει πονοκέφαλο.

  7. Δεν φοβάται να δοκιμάσει νέα πράγματα στον έρωτα.

  8. Ξέρει απ' έξω τις στάσεις του Κάμα Σούτρα.

  9. Δεν ντρέπεται να μοιραστεί τις ερωτικές φαντασιώσεις με το σύντροφό της.

  10. Κρατά μόνο εκείνη τα ερωτικά βιντεάκια που τράβηξαν σε στιγμές πάθους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου