Τίτλοι τέλους για Γερμανού-Νινιό

clip_image002

Όλο και οργιάζουν οι φήμες για ξαφνικό χωρισμό μεταξύ του ηθοποιού Γιώργου Νινιού και της παρουσιάστριας Ναταλίας Γερμανού. Οι δυό τους αν και δεν το είχαν επιβεβαιώσει, ούτε διαψεύσει , φαίνεται ότι διατηρούσαν σχέση τους τρεις τελευταίους μήνες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News όμως, παρά τις καλές προθέσεις που έδειξαν..ατύχησαν: Οι εντατικοί ρυθμοί ζωής που έχουν και οι δύο, αλλά και το διαφορετικό lifestyle τους φαίνεται πως τους οδήγησαν στον χωρισμό.

Φυσικά ο χωρισμός λέγεται πως ήταν πολιτισμένος, αφού και όσον αφορά τους πρώην συντρόφους της, η παρουσιάστρια ποτέ δεν έχει δώσει δικαίωμα για το αντίθετο.

Ωστόσο παρά τις φήμες, ο ηθοποιός πήγε καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας το Σάββατο, με την παρουσιάστρια να εκφράζει έντονα την εκτίμησή της για το πρόσωπό του, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ενώ πάντα τον θαύμαζε ως ηθοποιό, μετά το διάστημα αυτό που πέρασε τον γνώρισε καλύτερα και τώρα τον εκτιμά περισσότερο ως άνθρωπο.

Ο Γιώργος Νινιός ,με την σειρά του, ευχαρίστησε την Ναταλία για τα καλά της λόγια, έφερε στο πλατό ένα δώρο για τον σκύλο της, αλλά και της τραγούδησε το ''Πριγκιπέσσα'' του Σωκράτη Μάλαμα μέσω βίντεο.

Τα συμπεράσματα που μπορούμε να βγάλουμε είναι ή ότι οι δύο άνθρωποι είδαν την εκπομπή της γνωστής παρουσιάστριας ως μια καλή ευκαιρία για να διαψεύσουν τις φήμες, ή ότι θέλουν να προβάλλουν δημόσια την βαθιά εκτίμηση που έχει παραμείνει μεταξύ τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου