Ζώδια: 1/7 - 7/7

Zodia_899659593

Φεγγάρι-φωτιά!

H Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοεί έρωτες και χρήμα για Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους. Ακολουθούν Πανσέληνος στις 3/7 και είσοδος του Άρη στον Ζυγό.

Κριός

21 Μαρτίου-19 Απριλίου

Η Πανσέληνος στο ξεκίνημα του Ιουλίου κλείνει και τυπικά έναν κύκλο με αρκετές δυσκολίες κυρίως σε ό,τι αφορά αποφάσεις επί των εργασιακών. H Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 3/7 δημιουργεί φόρτιση και σας ωθεί σε αποφάσεις για μια επαγγελματική κατάσταση, αν δεν το έχετε κάνει ήδη. Έπειτα, ο Ιούλιος θα δείξει σαφώς πιο άγριες διαθέσεις, αφού με τον Άρη απέναντί σας απαιτεί ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Παρ’ όλα αυτά, θα έχετε ευκαιρίες σε επίπεδο νέων σχέσεων, όπως και ευκαιρίες για ταξίδια.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ξεκαθαρίσματα στη δουλειά.

Ταύρος

20 Απριλίου-20 Μαΐου

Σύνθετος ο Ιούλιος από κάθε άποψη, αφού από τη μία βγάζει στην επιφάνεια κρυμμένα συναισθήματα, σας κινητοποιεί σε ζητήματα που αφορούν την οικογένεια, ένα ακίνητο ή την προσωπική σας ζωή και από την άλλη σάς παρέχει τις δυνατότητες να αυξήσετε το εισόδημά σας, καθώς και να ταξιδέψετε ή να κάνετε διακοπές. Η κούραση από τη δουλειά και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις θα πηγαίνουν χέρι χέρι με αρκετές ευτυχισμένες στιγμές. Η Πανσέληνος στις 3/7 δεν είναι αρνητική για εσάς. Ίσα ίσα, μπορεί να ανοίξει τον δρόμο για μια σύντομη απόδραση!
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Σχεδιάστε ταξίδια ή σπουδές.

Δίδυμοι

21 Μαΐου-21 Ιουνίου

Επιτέλους, η Αφροδίτη γυρίζει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας και πλέον όλα φαίνονται πιο όμορφα. Νιώθετε σιγουριά, μεγαλύτερη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση ότι όλα μπορεί να κυλήσουν αρμονικότερα σε σχέσεις και επαγγελματικά. Πάντως, το θέμα της Πανσελήνου είναι τα οικονομικά σας. Αυτά θα κυνηγήσετε, είτε επιδιώκοντας αύξηση εισοδήματός, ευνοϊκή τακτοποίηση χρεών ή και δάνεια. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας ενέχει μόνο έναν κίνδυνο: να θέλετε να ξοδέψετε περισσότερα από όσα κερδίζετε.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Οργανώστε τα οικονομικά.

Καρκίνος

22 Ιουνίου-22 Ιουλίου

Ο Κρόνος θα πολιορκεί το ζώδιό σας για ακόμη τρεις μήνες, οπότε και θα το εγκαταλείψει οριστικά. Στο μεσοδιάστημα θα έχετε μια σειρά από βοήθειες που θα προσφέρουν πολύτιμη ώθηση σε τομείς όπως η καριέρα σας. Ο Ερμής από τον Λέοντα πιέζει όλον τον μήνα στα οικονομικά, δημιουργώντας προϋποθέσεις κέρδους, αλλά και πιθανά έξοδα. Η Πανσέληνος απέναντι από το ζώδιό σας στις 3/7 ξεκαθαρίζει την πορεία σχέσεων ή συνεργασιών μια για πάντα, ενώ ο Άρης από τον Ζυγό θα σας κινητοποιήσει σε θέματα σπιτιού ή οικογένειας.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Καλλιεργήστε ταλέντα.

Λέων

23 Ιουλίου-22 Αυγούστου

Η Πανσέληνος στο ξεκίνημα του Ιουλίου κλείνει και τυπικά έναν κύκλο μεγάλων επαγγελματικών διεργασιών και σας βοηθάει να ξεκαθαρίσετε τυχόν ασάφειες. Η ορθόδρομη πορεία της Αφροδίτης ενισχύει έντονα τα οικονομικά (τα κέρδη μπορεί να είναι πολλά αυτόν τον μήνα) καθώς και τα αισθηματικά. Η έξοδος του Άρη από την Παρθένο θα συμβάλει στην αποφυγή μεγάλων εξόδων. Η εβδομάδα φέρνει επίσης στην επιφάνεια ένα ζήτημα υγείας το οποίο χρειάζεται αντιμετώπιση.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Φροντίστε τα οικονομικά σας.

Παρθένος

23 Αυγούστου-23 Σεπτεμβρίου

Δεν είναι δύσκολος ο Ιούλιος –ειδικά σε σύγκριση με το προηγούμενο οκτάμηνο, που είχατε τον Άρη στο ζώδιό σας, το διάστημα αυτό θα σας φανεί παιδική χαρά. Τα μόνα που δεν φαίνεται να στρώνουν ακόμη είναι τα ερωτικά, αλλά και τα οικονομικά. Όχι ότι δεν νιώθετε ερωτευμένοι ή οικονομικά καλυμμένοι, απλώς η ικανοποίηση και από τα δύο, για διάφορους λόγους, είναι ελλιπής. Τα επαγγελματικά κινούνται παρασκηνιακά στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα και μάλλον αναμοχλεύονται με την Πανσέληνο στις 3/7. Προσπαθήστε να τα επιλύσετε μόνοι, γιατί τα αποτελέσματα θα είναι καλύτερα.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Στηριχτείτε σε φίλους.

Ζυγός

24 Σεπτεμβρίου-23 Οκτωβρίου

Ο Άρης στο ζώδιό σας δίνει το αστρολογικό στίγμα του μήνα που σίγουρα δεν συγκαταλέγεται στους εύκολους της χρονιάς, είναι όμως από τους πιο παραγωγικούς! Από τη μία είστε φορτωμένοι με πολλές υποχρεώσεις και πολλή δουλειά, από την άλλη, όμως, προκύπτουν και αλλαγές, ανατροπές ή και προβλήματα στη συνεργασία με τρίτους ή υπάρχει ένας αυξανόμενος ανταγωνισμός που σας κρατάει σε εγρήγορση και ένταση. Κοντά στην Πανσέληνο απαιτείται μεγαλύτερη προσοχή για τους γεννημένους αρχές Οκτωβρίου. Δείξτε μεγαλύτερη ψυχραιμία και ωριμότητα στη συμπεριφορά.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Κλείστε εκκρεμότητες.

Σκορπιός

24 Οκτωβρίου-22 Νοεμβρίου

Ο Ιούλιος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, αφού σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκειά του ο Ερμής από τον Λέοντα, ορθός και ανάδρομος, φέρνει εμπόδια ή καθυστερήσεις στην επικοινωνία και αυξάνει τον επαγγελματικό ανταγωνισμό. Πολλά είναι αυτά που έχετε να κυνηγήσετε, αλλά το κέρδος δεν φαίνεται να έρχεται πριν από τον Αύγουστο που αναμένεται πιο φιλικός. Η Πανσέληνος του Ιουλίου έχει, πάντως, μια έμμεση επιρροή και φαίνεται ότι σας δημιουργεί ένταση μέσω τρίτων, είτε συγγενών είτε συνεργατών.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μια κοντινή απόδραση.

Τοξότης

23 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου

Ο Ιούλιος είναι μήνας διακοπών, ξεκούρασης, αλλά και ταυτόχρονα αρκετά παραγωγικός για εσάς. Ειδικά στο πρώτο δεκαήμερο θα υπάρξουν ημέρες που θα έχετε πιο φορτωμένο πρόγραμμα, καθώς και στιγμές έντονης κούρασης ή αγωνίας για την έκβαση μιας επαγγελματικής ή οικονομικής κατάστασης. Η Πανσέληνος, άλλωστε, στοχεύει στο πορτοφόλι σας και στην αυτοπεποίθησή σας. Αν θέλετε να διαπραγματευτείτε ένα οικονομικό ζήτημα, όπως μια αύξηση, μια νέα συμφωνία ή αγοραπωλησία, ο Ιούλιος σας παρέχει τη δυνατότητα εξασφάλισης, ωστόσο καλό θα ήταν να περιμένετε μετά τις 5/7.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Καλύτερη τύχη στα ερωτικά.

Αιγόκερως

22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας κλείνει και τυπικά ένα πολύ απαιτητικό και κουραστικό διάστημα, με αρκετό σασπένς και προβληματισμούς για σχέσεις και συνεργασίες. Ένας κύκλος κλείνει και ένας άλλος ετοιμάζεται να ανοίξει από την επόμενη εβδομάδα. Ο Άρης στον Ζυγό θα πιέζει στον οικονομικό και στον επαγγελματικό τομέα και αυτό δείχνει ότι και ο Ιούλιος δεν είναι ακριβώς μήνας διακοπών, αλλά πολλαπλών υποχρεώσεων. Ενδιαφερθείτε για τη φυσική σας κατάσταση, γιατί η υπερκόπωση μπορεί να κάνει την εμφάνισή της, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου!
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να ταξιδέψετε.

Υδροχόος

20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου

Ο Ιούλιος είναι εξαιρετικός για τα ερωτικά και τα οικονομικά σας, δεν επιτρέπει όμως να ξεκουραστείτε όσο θέλετε, αφού συνέχεια θα υπάρχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις ή και έκτακτες προς αντιμετώπιση καταστάσεις που θα σας κρατούν σε εγρήγορση. Ο Ερμής απέναντί σας, στον Λέοντα, κάνει τους άλλους απαιτητικούς (είτε αυτοί είναι οι συνεργάτες, είτε ο σύντροφός σας, είτε οι φίλοι). Πάντως, έχετε αρκετούς άσους στο μανίκι και σίγουρα στο τέλος του μήνα ο τραπεζικός σας λογαριασμός θα είναι πιο φορτωμένος!
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να βελτιώσετε τα έσοδά σας.

Ιχθύες

19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου

Ο Ιούλιος δεν προσφέρεται για τις διακοπές των ονείρων σας, προσφέρεται όμως για να χτίσετε προϋποθέσεις στον επαγγελματικό τομέα με τον Ερμή στον Λέοντα. Πολλή δουλειά, νέες υποχρεώσεις, διακυμάνσεις στις σχέσεις με συνεργάτες, είναι όλα αυτά που περιγράφουν τον Ιούλιο και σίγουρα θα σας απασχολήσουν ως έναν βαθμό. Αν θέλετε διακοπές, προτιμήστε τον Αύγουστο, αλλιώς προγραμματίστε τες τώρα, αλλά με χαμηλότερες προσδοκίες. Η Πανσέληνος θα βοηθήσει με τον τρόπο της να κλείσουν εργασιακές εκκρεμότητες με τη βοήθεια φίλων.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Επαγγελματικές επιτυχίες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου