Η πεντάμορφη και το τέρας

image

Εσύ είσαι το αντρικό όνειρο και εκείνος η απορία των περαστικών που σε κρατάει απ’ το χέρι.

Ζευγάρια στον δρόμο που σε κάνουν να γυρίσεις το κεφάλι. Νομίζεις ότι κάποιο λάθος θα έχει γίνει ή δεν είδες καλά και ξαναγυρνάς. Ο κακάσχημος βάτραχος είναι ακόμα στο πλάι της πριγκίπισσας και παρά τα παθιασμένα φιλιά που του δίνει, εκείνος δεν μεταμορφώνεται. Την κοιτάζει ευγνωμονώντας τους θεούς για το θείο δώρο που έριξαν στην αγκαλιά του και εσύ συνεχίζεις να περπατάς απορημένη και αναρωτιέσαι ‘’Μα καλά στραβώθηκε;’’

Ε λοιπόν όχι, δεν στραβώθηκε η αιθέρια ύπαρξη, ούτε πρόκειται για συμπαντική συνομωσία. Είναι γεγονός και δεν είναι σπάνιο. Αν δεν μας πιστεύεις συνέχισε να διαβάζεις.

clip_image002

Σοκ προκάλεσε ο γάμος της πανέμορφης ηθοποιού Julia Roberts με τον τραγουδιστή Lyle Lovett. Ευτυχώς η Julia το κατάλαβε νωρίς και σήμερα με τον Lyle, όπως δηλώνει, παραμένουν καλοί φίλοι.

clip_image004

Μόνο έρωτας με την πρώτη ματιά δεν ήταν το ειδύλλιο της Cate Blanchett με τον Αυστραλό συγγραφέα Andrew Upton. Όπως δήλωσε η 43χρονη ηθοποιός όχι μόνο δεν γοητεύτηκε από την πρώτη στιγμή από τον Andrew-δεν την αδικούμε- αλλά πίστευε επίσης ότι εκείνος ήταν αλαζόνας και φαντασμένος. Σήμερα είναι μαζί 15 χρόνια και έχουν τρία παιδιά. Της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος.

clip_image005

Μπορεί ο Jordan Bratman προσωρινά να κέρδισε την καρδιά της εντυπωσιακής τραγουδίστριας Christina Aguilera, πήραν όμως διαζύγιο λίγα χρόνια αργότερα. Καρπός του έρωτά τους ο γιός τους Max Liron.

clip_image007

Μετά από δύο αποτυχημένους γάμους, η σέξυ τραγουδίστρια της ποπ Jennifer Lopez , οδηγήθηκε τελικά σε έναν αποτυχημένο ,όπως φάνηκε, ακόμα γάμο, αυτόν με τον Marc Anthony. Jennifer σου αξίζουν καλύτερα. Keep going.

clip_image009

Κάτι τέτοια βλέπουν οι σεναριογράφοι των θρίλερ και εμπνέονται. Η ξανθιά καλλονή Sienna Miller ήταν μία από τις μεγαλύτερες αντρικές φαντασιώσεις πριν απογοητεύσει το κοινό της κάνοντας σχέση με τον Rhys Ifans. Οι δυό τους χώρισαν το 2008 και μπορούμε να πούμε ότι δεν λυπόμαστε καθόλου.

Σύμφωνα με έρευνες οι γυναίκες δεν αρκούνται στην εμφάνιση. Ναι καλά διάβασες. Για πολλές από μας δεν είναι όνειρο ζωής να βρούμε έναν δίμετρο γαλανομάτη, με αγαλματένιο κορμί και θεληματικό πιγούνι. Δηλαδή βολεύομαι και με τον Ashton Kutcher κι ας μην είναι γαλανομάτης.

Κοραχάη Μαρία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου