Οι πασχαλινές διακοπές ξεκινούν νωρίς-νωρίς για την Ελένη, όχι ,όμως, και για το επιτελείο της !

Menegaki9_h_633_451

"Ανάσταση" αναφωνεί από σήμερα η Ελένη Μενεγάκη ! Και αυτό γιατί; Οχι, γιατί είπε να γιορτάσει νωρίτερα το Πάσχα, αλλά γιατί για εκείνη ξεκινούν νωρίς-νωρίς οι πασχαλιάτικες διακοπές ! Βλέπετε, η γνωστή παρουσιάστρια από σήμερα μας το κουνάει το μαντήλι και μας δίνει τηλεοπτικό ραντεβού για την Τρίτη μετά το Πάσχα, πρωτα ο Θεός !


Η Ελένη αποφάσισε να κάνει διακοπές... διαρκείας, παρά το γεγονός ότι αμέσως μετά τις γιορτές τα πράγματα γίνονται αρκετά πιο δύσκολα για εκείνη, με την πρεμιέρα της "Μεσημεριανής Μελέτης". Ετσι, για να τα καταφέρει η ξανθιά παρουσιάστρια να φύγει, οι εκπομπές της όλη την Μεγάλη Εβδομάδα και συγκεκριμένα από την Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και την Μεγάλη Τετάρτη θα μεταδίδονται μαγνητοσκοπημένες, ενώ την Δευτέρα του Πάσχα όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, θα παρακολουθήσουμε στον αέρα του Alpha τα Best Of της εκπομπής.


Και μπορεί για την ωραία Ελένη της Κάντζας οι διακοπές να ξεκινούν μία ώρα αρχίτερα, το ίδιο ,όμως, δεν συμβαίνει και με τους συνεργάτες της. Βλέπετε, λόγω της μετακίνησης της Ελεονώρας Μελέτη στην μεσημεριανή ζώνη του καναλιού της κάτω Κηφισιάς, η ομάδα της οικοδέσποινας της "Ελένης", έχει σηκώσει μανίκια και δουλεύει με εντατικούς ρυθμούς.


Οι μηναχές ,λοιπόν, έχουν πάρει μπροστά και δουλεύουν στο φουλ, προκειμένου η εκπομπή να έχει ετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για να αντιμετωπίσει την... μετωπική με την "Μεσημεριανή Μελέτη". Γιατί η αλήθεια είναι πως η Ελένη φέτος σάρωνε τα μεσημέρια, μόνο που από πλευράς live ανταγωνισμού δεν υπήρχε κανείς απέναντί της για να την απειλεί, μιας και η Νικολέττα Ράλλη - όπως αναμενόταν για να είμαστε και ειλικρινείς - αποδείχθηκε... αόρατη. 


Ετσι, τώρα που τα δεδομένα αλλάζουν και οι δύο κυρίες της ελληνικής tv διασταυρώνουν για δεύτερη φορά στην τηλεοπτική τους πορεία τα ξίφη τους και ένα νέο τηλεοπτικό ντέρμπι ξεκινά, είναι απόλυτα φυσιολογικό στο επιτελείο της Ελένης να επικρατεί αναβρασμός.


Το ίδιο βέβαια πρέπει να σας πω, πως συμβαίνει και στο επιτελείο της Ελεονώρας, μιας και αναμφισβήτητα η καθημερινή τους αναμέτρηση με την Ελένη, δεν θα είναι εύκολη υπόθεση και σίγουρα θέλουν κι αυτοί να αποδείξουν πως μπορούν να σταθούν στο ύψος των τηλεοπτικών περιστάσεων και να χτυπήσουν μέχρι και πρωτιά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου