Ζώδια: 8/4 - 14/4

F425D88E47935143FC6EE776128210C9

Επιτέλους εξορθολογισµός!

Η σηµαντικότερη αστρολογική επιρροή της εβδοµάδας είναι η ορθή πορεία του Άρη που παραµένει στο ζώδιο της Παρθένου µέχρι τις αρχές Ιουλίου. Παραµονή της Λαµπρής, ο Άρης επανέρχεται στην ορθή φορά του, πάνω στην ώρα δηλαδή για να κάνουµε Ανάσταση!

Κριός

21 Μαρτίου-19 Απριλίου

Ο Απρίλιος από εδώ και πέρα θα είναι από κάθε άποψη αρκετά πιο ανάλαφρος, παρά τη σκληρή δουλειά την οποία θα υποχρεωθείτε να κάνετε µέχρι το τέλος του. Ισως επειδή αυτό που θα κάνετε θα σας αρέσει, θα είναι δηµιουργικό και θα σας ικανοποιεί, δεν θα υπολογίζετε καθόλου τον κόπο. Ο Ερµής θα περάσει στο ζώδιό σας σε λίγες ηµέρες και θα σας στηρίξει σε θέµατα επικοινωνίας, προβολής, ενώ η Αφροδίτη από τους Διδύµους βοηθά στον ερωτικό και οικονοµικό τοµέα.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να ταξιδέψετε.

Ταύρος

20 Απριλίου-20 Μαΐου

Ο Άρης φεύγει από τη δύσκολη και κουραστική για εσάς ανάδροµη πορεία του στην Παρθένο και από εδώ και πέρα, µέχρι τις αρχές Ιουλίου, θα είναι στο πλευρό σας. Δεν ισχυρίζοµαι ότι ο δρόµος του Απριλίου είναι στρωµένος µε ροδοπέταλα, αλλά σίγουρα δεν έχει καµία σχέση µε το προηγούµενο διάστηµα. Πολύ καλύτερα µπορεί να εξελιχθούν ερωτικά και οικονοµικά και µάλιστα να σταθεροποιήσετε σχέσεις ή και δουλειά και φυσικά αν είστε µόνοι-ες να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριµίες!
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να ερωτευθείτε!

Δίδυμοι

21 Μαΐου-21 Ιουνίου

Ο Άρης γυρίζει σε ορθή πορεία στο ζώδιο της Παρθένου, αλλά και αυτή η εβδοµάδα θα είναι αρκετά απαιτητική για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας και µάλιστα για όσους είναι γεννηµένοι τις πρώτες ηµέρες του ζωδίου, αφού εσάς προσβάλλει άµεσα η δύσκολη επιρροή του Άρη. Κάποιοι µάλιστα ίσως αποφασίσετε τώρα και µια αλλαγή, είτε στον χώρο του σπιτιού είτε στον επαγγελµατικό. Η ανάγκη προσαρµογής στα νέα δεδοµένα ενδέχεται να σας προκαλέσει αρκετή ταλαιπωρία.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μια µετακόµιση ή ανακαίνιση.

Καρκίνος

22 Ιουνίου-22 Ιουλίου

Η εβδοµάδα, µε τη βοήθεια του Άρη από την Παρθένο σε ορθή πορεία, µπορεί να αποδειχθεί αποδοτική σε ό,τι έχει να κάνει µε τους επαγγελµατικούς στόχους σας. Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε κάποια νέα δουλειά ή ακόµη και µια εποχική εργασία, τώρα είναι η ευκαιρία να διαπραγµατευτείτε πολύ καλύτερους όρους και να αποκοµίσετε και µεγαλύτερα οικονοµικά οφέλη. Οι προσφορές του Απριλίου είναι σαφώς ανώτερες από αυτές που µπορεί να προκύψουν αργότερα.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Επαγγελµατικές διεκδικήσεις.

Λέων

23 Ιουλίου-22 Αυγούστου

Δύο τα θετικά αυτής της εβδοµάδας για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας. Από τη µία η αίσθηση ανακούφισης που θα νιώσετε µετά την ανάδροµη πορεία του Αρη που σας ταλαιπώρησε σε θέµατα αυτοπεποίθησης, αλλά και στα οικονοµικά. Επίσης, θα φύγει ένα άγχος ή µια αγωνία για το άµεσο µέλλον σας και από την άλλη οι προσφορές και οι προτάσεις που θα έρθουν ειδικά στα επαγγελµατικά και στα οικονοµικά θα είναι πιο ικανοποιητικές.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Προτάσεις για δουλειά.

Παρθένος

23 Αυγούστου-23 Σεπτεμβρίου

Μπορεί ο Άρης να γυρίζει αυτή την εβδοµάδα στην ορθή πορεία του, αλλά το τοπίο εξακολουθεί να παραµένει σύνθετο, αφού αυτά για τα οποία πρέπει να παλέψετε, ώστε να προχωρήσουν ή να διασωθούν, είναι απείρως περισσότερα από αυτά τα οποία θα σας χαριστούν. Ο Άρης, ορθός στο ζώδιό σας, σίγουρα θα σας οπλίσει µε περισσότερο θάρρος, ενθουσιασµό και παρόρµηση, από την άλλη πλευρά όµως θα φέρει και περισσότερη επιθετικότητα και ανταγωνισµούς.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Σταθµίστε τις συνεργασίες σας.

Ζυγός

24 Σεπτεμβρίου-23 Οκτωβρίου

Αρκετά πιο ξεκούραστος, αισιόδοξος και ικανοποιητικός είναι ο Απρίλιος για εσάς και θα το διαπιστώσετε ιδιαίτερα αυτή την εβδοµάδα που γυρίζει και ο Άρης στην ορθή πορεία του. Τώρα φαίνεται ότι τα λόγια σας θα πιάσουν τόπο, θα δεχτείτε πιο ενεργή συµπαράσταση από ανθρώπους του φιλικού ή επαγγελµατικού χώρου και θα µπορέσετε να νιώσετε µεγαλύτερη ευτυχία και σε προσωπικό επίπεδο από τις ερωτικές σχέσεις σας.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Φροντίστε τον εαυτό σας.

Σκορπιός

24 Οκτωβρίου-22 Νοεμβρίου

Ο Απρίλιος είναι αρκετά ευχάριστος και θα το διαπιστώσετε ιδιαίτερα από αυτή την εβδοµάδα, καθώς η ενοχλητική πορεία του ανάδροµου Άρη θα αποτελέσει από τις 14/4 και έπειτα παρελθόν. Σε µια πιο δυναµική θέση, ο Άρης µπορεί να αποδειχτεί σηµαντικός σύµµαχος στο να θέσετε νέους στόχους και να έχετε επιτυχία σε αυτούς. Βέβαια, επαγγελµατικά εξακολουθούν να σας απασχολούν ή και να σας ταλαιπωρούν µε κάποιον τρόπο ορισµένες εκκρεµότητες.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Προσφορές εργασίας.

Τοξότης

23 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου

Ο Άρης γυρίζει σε ορθή πορεία, εξακολουθεί όµως να σας «βάζει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι». Αποφύγετε τη δραµατοποίηση καταστάσεων, αν θέλετε πραγµατικά να είστε κερδισµένοι. Μόνο η ρεαλιστική προσέγγιση θα βοηθήσει να έχετε ουσιαστικά αποτελέσµατα, είτε σε σχέσεις είτε στη δουλειά. Για τους περισσότερους Τοξότες, αυτή η περίοδος σηµατοδοτεί ένα πολύ αποφασιστικό διάστηµα για τον επαγγελµατικό τοµέα.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να θέσετε νέους στόχους.

Αιγόκερως

22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου

Το διάστηµα αυτό είναι από κάθε άποψη πιο βατό, πιο παραγωγικό και πιο αποτελεσµατικό στους περισσότερους τοµείς, άρα χρειάζεται ίσως να βιαστείτε σε κάποιες υποθέσεις σας, διότι ύστερα από τον επόµενο µήνα δεν θα έχετε την απαιτούµενη υποµονή και ψυχραιµία για να προχωρήσετε σε αποφάσεις. Ο Άρης στην Παρθένο και ορθός µάλιστα µετά τις 14/4, σε συνδυασµό µε την Αφροδίτη στους Διδύµους, αποτελεί πάντα έναν καλό σύµµαχο.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Κυνηγήστε επαγγελµατικά θέµατα.

Υδροχόος

20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου

Ο Απρίλιος είναι από κάθε άποψη βοηθητικός για εσάς και θα το διαπιστώσετε κυρίως αυτή την εβδοµάδα, που δεν θα είναι ορατή πλέον η δύσκολη επιρροή του ανάδροµου Άρη. Από την ορθή πορεία του, ο Άρης στην Παρθένο θα ενεργοποιήσει περισσότερο τον οικονοµικό τοµέα, όπου θα χρειαστεί να φανείτε πιο τολµηροί. Στα συν της εβδοµάδας η θετική πορεία Ηλιου και Ερµή σε ό,τι αφορά επαγγελµατικές και οικονοµικές προοπτικές.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ασχοληθείτε µε το σπίτι σας.

Ιχθύες

19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου

Η ορθή θέση του Άρη στην Παρθένο, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται απέναντι από το ζώδιό σας, κάνει τα πράγµατα λίγο πιο εύκολα στην καθηµερινότητά σας σε σχέση µε το προηγούµενο διάστηµα. Ωστόσο τα πράγµατα εξακολουθούν να είναι σύνθετα στις επιλογές σας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελµατικό επίπεδο. Από τώρα και ως τις αρχές Ιουλίου είναι το πιο σηµαντικό διάστηµα για να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε µια σχέση ή µια συνεργασία σας.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να αναθεωρήσετε µια σχέση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου