Σέξι χτενίσματα για κάθε ώρα της μέρας

newego_LARGE_t_821_105627586_type12364

Αναρωτιέσαι αν υπάρχουν κάποια χτενίσματα που όχι μόνο είναι εύκολα αλλά σε κάνουν να δείχνεις και πολύ κούκλα κάθε ώρα της ημέρας;

Και όμως υπάρχουν τα χτενίσματα εκείνα που όχι μόνο φτιάχνονται σε λίγα μόνο λεπτάκια αλλά σε ομορφαίνουν! Παρακάτω θα βρεις ποια είναι αυτά τα χτενίσματα έτσι ώστε να τα εφαρμόσεις!

 

Η σέξι γυαλιστερή σου αλογοουρά:

η αλογουρά σου ταιριάζει τέλεια αν έχεις μακριά μαλλάκια αλλά και μεσαίου μήκους! Η γυαλισμένη αλογοουρά είναι ένα εύκολο χτένισμα που αναδεικνύει τον υπέροχο λαιμό σου και σε συνδυασμό με ένα τοπ που αφήνει ακάλυπτους τους ώμους σου, αναδεικνύει την ομορφιά σου χωρίς κόπο!

Για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα στερέωσε τα μαλλιά σου αντί με το λαστιχάκι σου με μια τούφα από το πίσω μέρος των μαλλιών σου και θα είσαι σκέτη κούκλα! Ψέκασε και είσαι έτοιμη να εντυπωσιάσεις!

Μισά-μισά:

δεν είχες χρόνο να φτιάξεις το μαλλάκι σου και σήμερα έχεις ραντεβού με τον μελλοντικό άντρα της ζωής σου; Problem solved! Πιάσε τα μισά μαλλάκια σου επάνω και στερέωσε με ένα λαστιχάκι ή κοκαλάκι και είσαι έτοιμη! Έτσι όχι μόνο φαίνεται το προσωπάκι σου αλλά ειδικά αν έχεις μακρύ απείθαρχο μαλλάκι το βάζεις σε μια σειρά και το κάνεις να δείχνει περιποιημένο, ναζιάρικο και χαριτωμένο!

Αχ το κοτσάκι σου:

 ο κότσος είτε είναι περίτεχνος και στολισμένος με χίλια δύο κοκαλάκια είτε είναι απλός και πιασμένος με ένα λαστιχάκι έχει ένα σημαντικό προτέρημα: δείχνει ότι δεν πέρασες έναν αιώνα μπροστά στον καθρέφτη σου για να πετύχεις τον τέλειο κότσο! Ο ψηλός και γυαλισμένος κότσος, ο κότσος της μπαλαρίνας, ο χαμηλός κότσος που δείχνει έτοιμος να πέσει και ο πλαγιαστός κότσος στο ένα πλάι είναι αυτό που ψάχνεις! Όλα αυτά τα χτενίσματα με βάση τον κότσο είναι ιδανικά για εσένα που θέλεις ένα γρήγορο, σέξι και τσαχπίνικο χτένισμα!

Κοτσίδα να `ναι και ότι να'ναι:

η κοτσίδα είναι μια πανεύκολη και απ0όλυτα σέξι λύση για να πιάσεις τα μαλλάκια σου αλλά και για να είσαι χτενισμένη όλη μέρα plus ότι όταν την λύσεις τα μαλλλάκια σου θα έχουν σχηματίσει υπέροχες ανάλαφρες μπούκλες! Οπότε τι περιμένεις; Η κοτσίδα-ψαροκόκκαλο που γνώρισε μεγάλες δόξες, η γαλλική, η ψηλή, η πλαγιαστή μέχρι και τα κοτσιδάκια είναι επιλογές που σε μεταμορφώνουν και χτενίσματα που δεν θέλουν πάνω από 2 λεπτά για να γίνουν!

Ίσια μου ομορφιά:

 το ίσιο μαλλάκι ήτνα είναι και θα είναι από τα πιο σέξι και μυστιριώδη χτενίσματα για κάθε ώρα της ημέρας και καλά θα κάνεις να το χωνέψεις! Αν ο καλός Θεούλης σου έδωσε πλούσιο ίσιο μαλλάκι τότε δεν έχεις παρά να το αφήσεις ελεύθερο και είσαι έτοιμη. Αν έχεις σπασ΄το μαλλάκι τότε δεν έχεις παρά να το ισιώσεις και να βγεις εκεί έξω να κόψεις την ανάσα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου