Οι πιο σέξι στολές για τις Απόκριες

newego_LARGE_t_821_105638261_type12364

Η κρίση θέλει καλοπέραση και καρναβαλική διάθεση. Τι θα ντυθείς όμως τις απόκριες; Διάβασε παρακάτω και δε θα ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις!

Διάβασε παρακάτω και δε θα ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις!

Γίνε σέξι πειρατίνα με το καπελάκι σου και ένα σέξι μπλουζάκι, αν  ξέχασες να αγοράσεις στολή!

Γίνε σέξι πειρατίνα με το καπελάκι σου και ένα σέξι μπλουζάκι, αν ξέχασες να αγοράσεις στολή!

Για τις ξεχασιάρες: ένα ζευγάρι φτερά αγγέλου και το πιο σέξι σου εσώρουχο, θα σε μεταμορφώσουν σε σέξι αγγελάκι στο φτερό ή ένα καπέλο και ένα σέξι κορμάκι σε μετατρέπει σε σέξι πειρατίνα!

Εναλλακτικά, μπορείς να γίνεις η πιο τρελή χαβανέζα (με ένα φουρό που είναι και οικονομικό και ένα κολιέ από λουλούδια στο λαιμό).

Ακόμα, μπορείς να εμπνευστείς από το σινεμά και να γίνεις εύκολα το κορίτσι με το τατουάζ, ακόμα όμως κρατά και η μόδα της μαύρης μπαλαρίνας (μαύρος κύκνος) ενώ μοδάτα είναι και τα παραμύθια που μεταφέρθηκαν στην μεγάλη οθόνη (Κοκκινοσκουφίτσα ή Χιονάτη). Πάντα επικαιρη είναι και η Μέριλιν αλλά και η Kill Bill Ούμα Θέρμαν.

Δε χρειάζεσαι καν όπλο για να  είσαι επιτυχημένη Λάρα Κρόφτ! Κάν'το  όπως η Αντζελίνα με μια ολόσωμη  φόρμα!

Δε χρειάζεσαι καν όπλο για να  είσαι επιτυχημένη Λάρα Κρόφτ! Κάν'το  όπως η Αντζελίνα με μια ολόσωμη φόρμα!

Για σένα που θέλεις να εκφραστείς κατά της κρίσης, σούπερ τρέντι είναι η μάσκα του V for Ventetta αλλά και της Θάτσερ (λόγω της ταινίας "Σιδηρά Κυρία")!

Σίντι Λόπερ: τα style

Θα χρειαστείς: μια μίνι φούστα, πολύχρωμο καλσόν, ψηλοτάκουνες γόβες, ένταση στους ώμους και έντονο μακιγιάζ!

Τιπ μακιγιάζ: γεμάτα φρύδια, αψεγάδιαστη επιδερμίδα, πολύ μάσκαρα για έντονο βλέμμα δημιουργούν ένα ροκ λουκ!

Λάρα Κρόφτ: απίστευτα σέξι και ριψοκίνδυνη, μπορεί να την έχεις συνδυάσει στο μυαλό σου με την Αντζελίνα Ζολί, τώρα όμως ήρθε η ώρα να αναδείξεις τη δική σου adventurous πλευρά!

Θα χρειαστείς: ένα λευκό αμάνικο μπλουζάκι ή μια ολόσωμη μαυρη φόρμα, ένα εφαρμοστό κολάν και ένα (ψεύτικο) όπλο!

Τιπ μακιγιάζ: εδώ μπορείς να εφαρμόσεις το πολύ in nude look μιας κι η συγκεκριμένη στολή δε χρειάζεται ιδιαίτερο βάψιμο! Λίγο κραγιόν στο χρώμα του δέρματος είναι ότι πρέπει για την ατρόμητη Λάρα!

Σέξι Βαμπίρ: μετά την επιτυχία του απαγορευμένου έρωτα του Έντουαρντ και της Μπέλα, η στολή που θα σε καθιερώσει ως την πιο σέξι του πάρτι δεν είναι άλλη από αυτή!

Θα χρειαστείς: ψεύτικα δόντια βαμπίρ, μαύρα ρούχα και μυστηριώδες attitude!

Τιπ μακιγιάζ: πολύ λευκό δέρμα και κόκκινα χείλη με το αίμα να τρέχει!

Πιο γκαζάτο βαμπίρ αποδείχτηκε η Κέιτ Μπέκινσειλ του Underworld: ντύσου με δερμάτινα ρούχα και είσαι έτοιμη!

Γκριζ: μια από τις πιο σημαντικές ταινίες το «Γκριζ» (Grease) έρχεται να σου θυμίσει τα 50's!

Το κοστούμι της Σάντι θα το πετύχεις με ευκολία φορώντας το δερμάτινο σου -που είναι και in- με το μαύρο σου παντελόνι! Ντύσου Σάντι και μην ξεχάσει να πείσεις το φίλο σου να ντυθεί Ντάνι και θα είστε το τέλειο ζευγάρι!

Μουλέν Ρουζ: αν θέλεις να είσαι σέξι αλά Νικόλ Κίντμαν , μπορείς να κλέψεις την παράσταση με ένα μίνι can -can φορεματάκι!

Θα χρειαστείς:εσώρουχα ακόμη και κορμάκια μπαλέτου είναι κατάλληλα για αυτή τη στολή, αρκεί να έχει όρεξη να δείξεις λίγο δερματάκι παραπάνω!

Lady Gaga: τυλίξου με αλουμινόχαρτα (ή ζελοφάν) , βάψου εξωφρενικά, φτιάξε τα μαλλιά σου όσο πιο τρελά μπορείς και να είσαι μια έτοιμη Lady Gaga!

Κουνελάκι του Play Boy: Αυτάκια, ουρίτσα, ορμάκι και θα είσαι η βασίλισσα του πάρτυ.

Μην ξεχνάς: Δεν χρειάζεται να διαθέσεις πάνω από 20 ευρώ για να φτιάξεις το δικό σου αποκριάτικο λουκ. Απόφυγε τις ακριβές αποκριάτικες στολές (τύπου χταπόδι- τιγρης) αφού μπορείς να δείξεις πιο σέξι με μια περούκα μόνο ή με μια μάσκα ή με ένα ζευγάρι αυτάκια.

1 σχόλια:

Αποκριατικες Στολες είπε...

Απλά ήθελα να αναγνωρίσω πόσο απολαμβάνω αυτό το δείχνουν ως ένα podcast και πόσο μεγάλη είναι αυτό το επεισόδιο ήταν ιδιαίτερα. Ευχαριστώ!

Δημοσίευση σχολίου